{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Irish Magic 1992

6.873 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte H
Kvinde | 35 år | Oprettet: 16. feb 2005


Anden særlig race Irish Magic

Fødselsår:
1992
Højde:
1,46m
Temperament
Aktiv, vågen, interesseret, lydig, arbejdsom, lærernem, kælen og hurtig.. han er verdens bedste pony. Hans temperament er fantastisk. Er er blevet så tillidsfuld efter at jeg fik ham, og det er dejligt! Han er altid glad og sund i sindet.
Gangarter
Kan sine grundgangarter. Taktfast og stortgående.

Skridten: Magic har bare en dejlig fremadgående skridt. Han træder godt og stort over hans eget spor. Nok den bedste gangart sammen med galopen

Trav: Taktfast, smidig og let. Han rykker sig frem, skubber godt fra og er behagelig at ride på. Hans fri trav, den er god. Han kan virkelig give sig, holde takt og balance.

Galop: Stort springende, kommer godt ind under sig med bagpart og har ingen problemer med kontra, overtrædning osv. Springer meget frit, og flytbar i samlet, arbejs og fri galop.
Stævner
Har gået stævner i sit eget distrikt. LA-klasser.

Det højeste jeg har redet er en LA2 og det er jeg meget stolt af.
Spring er ikke lige mig, men jeg har da vundet en LC hehe.. Og han blev nr.3 til klubsmesterskaberne.
Stamtavle
Har ingen stamtavle, importeret fra Irland.
Men tænker tit på at rejse hen og lege sån lidt sporløs forsvundet og finde rødderne;) ej.. lidt for sjov;)
Køn
Vallak, en super skøn vallak!
Bemærkninger
Han er en dejlig blanding af haflinger/araber.

Magic er en viljestærk pony, på en positiv måde;) Han er robust, som det kan ses, men det afholder ikke i at kunne flytte sine ben. Han har rimelig lange ben, som også viser at der er araber i ham. Han har et meget udtryksfuldt hoved. Han er vågen, aktiv, interesseret og hurtig på nogle måder som giver ham værdier, og en masse at arbejde med, det er jo dejligt. Men alt i alt en pony med stor personlighed.

Magic er en dejlig lære pony, og er villig til at lære selv. Da jeg fik ham kunne han intet, men ved at samarbejde er vi nået langt.

Spring er ikke mit store talent, men Magic elsker at springe, så skal jeg jo også springe;) Han er fremadsøgende, energisk og modig. Jeg har sprunget 1,25m, Sprunget vandgrav og hundehus (1m højt og 1m bredt) vundet et military stævne. Så han er meget allround.

Turhest.. Det er noget Magic elsker, en god lang tur hvor kan give den ud over markerne. I alle gangarter. Han elsker at bade og svømme i havet, og få en fuld galop ud over marken. Men han har meget temperament, og han kræver en erfaren rytter.

Da jeg fik min dejlige pony kunne ikke han ikke rigtig noget. Han er engang blevet mishandlet og det sårer mig for han fortjener det ikke. Men efter et par måneder kom det hele stille og roligt. Han blev tillidsfuld både i ridningen og i stalden. Jeg kunne strigle ham i hovedet og klippe hans øre (stor ting).
Jeg synes at vi er kommet lang sammen og er stolt over at jeg har givet ham så meget og at han har givet mig så meget!

Magic kan skrave på kommando, og med hjælp bukke (altså ned på sit forben :p)
Kommentér på:
Anden særlig race Irish Magic
Annonce