{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Aciljo R.I.P † [Himmelhest] 2005

7.200 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

!! Lulu ! !
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. nov 2006


Holstener Aciljo R.I.P †

Fødselsår:
2005
Højde:
165cm
Temperament
Han er meget hingstet i sær nu hvor jeg er begyndt at ride ham. Han er faktisk meget cool når han skal ud og se nye ting, og han elsker at lave noget, men man kan jo også blive lidt overglad en gang imellem.
Har aldrig oplevet en hest som ham som har knyttet sig så hårdt til mig, han har det sådan set bedst hvis han kan få lov til at være omkring mig hele tiden.
Gangarter
Skrid: Dejlig skridt. Han træder godt over og bruger ryggen godt.

Trav: Rigtig dejlig, med et rigtig godt flow.

Galop: Han har hele tiden haft en del problemer med at holde galopen, men det bliver bedre og bedre, jo flere muskler han får.
Stævner
Han har ikke startet nogle stævner endnu, da jeg har vuderet han ikke har været klar til det. Hans hoved skal lige være med. Vil ikke have han kommer ud og får en dårlig oplevelse første gang.
Stamtavle
F: Arcus
FF: Arturo
FFF: Athlet Z
FFFF: Alme

M: Catalina
MF: Calimero
MFF: Calypso II
MFFF: Cordelabryere
Køn
Vallak, men med meget hingstepræg.
Bemærkninger
Aciljo er en rigtig dejlig unghest som jeg rider for Havsted Hingstestation, som jeg er rigtig glad for :). Han er en hest med stort talent indenfor springning, da han elsker at springe og viser stor lyst i løsspring.
Han ved ikke noget bedre end selv at kunne styre tempoet, men kedelige Louise stopper det for det meste :) Dressuren er vi stille og roligt begyndt at arbejde med, hvor han gør det rigtig godt. Ser meget frem til at kunne komme til at arbejde mere med ham og få ham med til nogle stævner når han bliver lidt ældre <3
Han er en lille frækkert, som synes det er så sjovt at gå og pille mig i håret eller bide i mit tørklæde osv men vi stopper som relg når legen er god.


Nyt:
Nu er jeg begyndt at komme rigtig godt i gang med Aciljo. Det er nemt at mærke at han har været hingst længe for vi skal gerne have vores dalig snak om hvem det er der bestemmer :O) Men når vi først begynder at lave noget er han altid meget glad og samarbejdsvillig. Det kan mærkes på ham at han elsker at spring. Altid ørene fremme og trækker godt :) Så glæder mig meget til at kunne begynde at springe mere på ham :)



Aciljo bliver bedere dag for dag. Han udvikler sig meget hurtigt og er rigtig lærernem. Han er fået en rigtig dejlig trav, hvor han nu træder rigtig godt ind under sig. :)
Har kun tilbage at sige at jeg elsker Aciljo som min egen <3 :*

Mig og Aciljo er nu blevet er rigtig godt makkerpar efterhånden. Må sige jeg godt nok er blevet hårdt knyttet til ham og han bliver bare ved med at overraske mig positivt, har aldrig i mit liv mødt en hest som ham. Han har knyttet sig rigtigt meget til mig og jeg er bare hans lady og det skal han nok vise mig. Når vi ikke arbejder, så går vi en masse lange ture sammen og i kan tro at det er bare hygge. Må sige han er den hest med den største personlighed jeg nogensinde har redet. Charmetrold uden lige <3

Den dag han bliver solgt bliver nok den værste dag i mit liv. Har bygget ham op helt fra bunden og kan ikke forestille mig en hverdag uden at kunne gå ud på marken og nusse med ham. Ved at jeg kommer over det på et tidspunkt, men ingen vil nogensinde kunne erstatte den plads han har fået i mit hjerte det er helt sikkert.

Havde jeg pengene til ham havde jeg for længst købt ham.

Aciljo er virkelig blevet en stor del af mit liv. Selvom han ikke altid er så nem at have med at gøre, så er han mit et og alt og min bedste ven. Han er der altid og er altid glad og kan mærke hvis jeg ikke har det godt. Troede aldrig at det skulle overgå mig at blive så forelsket i en hest. Jeg elsker selvfølelig også alle mine andre heste, men ham her er simpelthen så speciel at ingen hest/person nogensinde ville kunne udfylde den plads han fylder i mit herte.

DU VIL ALDRIG KUNNE ERSTATTES !!


Nyt* Fra d. 1/02 2010 er Aciljo officelt min egen. Han er købt og betale og skal ikke væk fra mig. :)

Han er en helt speciel hest, med et ret varmt hoved. Han er en rigtig en mands hest.

11/04 2011
R.I.P my angel.. Du vil aldrig blive glemt, jeg elsker dig og du vil altid have en plads i mit hjerte. Du var min drømmehest, min ven, mit eneste håb. Ingen vil nogensinde kunne tage din plads i mit hjerte.
Kommentér på:
Holstener Aciljo R.I.P †
Annonce