{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Petersborg's De Luxe død [Himmelhest] 2004

1.602 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jannie  .
Kvinde | 52 år | Oprettet: 14. apr 2008


Dansk Varmblod Petersborg's De Luxe død

Fødselsår:
2004
Højde:
171 cm
Temperament
Super ridelig og medgørlig 4års som helt igennem er til at regne med. Han er selvgående og lærevillig og nem at håndtere.
Gangarter
3 gode taktfaste gangarter over middel. De Luxe har ligget på over 8 i snit til de fleste fremvisninger og får fine bedømmelser for gang, kapacitet og ridelighed.
Stævner
Ind til videre kun Dansk Ride Forbunds Championater samt DV's Egnethedstes. De Luxe fremvises af Louise Estrup, som også har tilredet ham.
Stamtavle
Far: DVE DE NOIR
Mor: RDH Sylvia Light
Morfar: DVE Midt-West Ibi-Light
Køn
vallak
Bemærkninger
Ære være hans minde. De Luxe blev aflivet 5 år gammel i september 2009. Æv. Vi har siden november 08 kæmpet for at få ham tilbage på banerne, men en skade i kæberegionen omkring trigenimus-nerven har desværre udviklet sig, så aflivning var eneste udvej. Oplevelserne med De Luxe kan ingen tage fra mig. Jeg har været stolt af De Luxe. Som føl fik han ærespræmie med blandt andet 9 i type og helhed. Så gik han på løsdrift til han blev tilredet som 3års. Det gik så nemt at han fik fri efter nogle uger igen. Og så blev han først redet sådan rigtigt i foråret som 4 års. De Luxe og Louise Estrup var et super match. Han var så ridelig og jeg har også nydt mine ture på ham. Han var bare en guttermand.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Petersborg's De Luxe død
Annonce