{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Magnus † [Himmelhest] 2001

3.292 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

                                          CSJ
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. dec 2008


Anden særlig race Magnus †

Fødselsår:
2001
Højde:
han var 154 i stang så han var en lille hest.

Temperament
Magnus var den meste frække hest jeg har mødt, men han var ikk ligefrem uartig men dog 100% godsindet.
Når det handler om at tage på tur skulle man hele tiden være på vagt, alt og jeg mere virkelig ALT kunne gøre ham forskrækket.
Han var meget utålmodig, et stort nussehoved, opmærksomheds krævende, madglad men dog kræsen, og så var han den der bare fulgte efter de andre. xD kort fortalt så var han min lille øjesten og jeg elsker alle de forskellige sider han havde <3

Gangarter
middel tror jeg. Han firetaktede nogen gange lidt i galoppen ;b

Stævner
Jeg red hans første (og sidste) stævne på ham juni 2007, hvor vi red en LC2 til klubmesterskab.. det gik rigtigt fint, han blev bare bange for dommertårnet så vi red kun til 55% og så var det udendørs, så hele banen var en stor vandpyt, da det regnede helt vildt, men jeg var godt tilfreds med ham, og havde forventet at det ville gå meget værre end det gjorde .. :b

Stamtavle
Ukendt .

Køn
verdens største drengerøv :b

Bemærkninger
Magnus var nok den hest jeg har haft det allertætteste bånd med skønt han var den jeg havde part på i kortest tid /; jeg havde ham i lige godt 9 måneder, og red ham i 3-4 måneder inden 3 gange om ugen . Han blev desværre aflive pga. spat i september 2007, men savner ham stadig helt vildt meget ! .

Beskrivelse: Magnus var brun med 2 hvide sokker begge på bagbenene. De går til lidt over pibens begyndelse. han havde en hvid plet på halsen, og en meget lille stjerne i hovedet.

Magnus var den type som der holdt meget af sin rytter, han knyttede sig nemt til mennesker, og allerede inden jeg red ham var han min favorit i stalden. Han vrinskede så sødt hver gang jeg kom ind i stalden til ham, så jeg blev helt varm om hjertet i;
Man fandt tit Magnus liggende når man kom, og hvis du satte dig ind til ham blev han liggende til du gik igen, han ventede til der var plads til at rejse sig d; han elskede at blive nusset og hygget om.

Jeg har fået fortalt at han var importeret fra Polen og at ved den gamle ejer havde han gået sammen med en masse andre heste i et stort mudderhul, og ikke rigtigt fået særligt meget opmærksomhed. Om det er sandt ved jeg ikke, men hvis det er tror jeg at det var med til at han var så kærlig og opmærksomhedskrævende, som han var. På den anden sider er det ret uhyggeligt at tænke på at han lige så godt kunne have været endt med at være menneskesky og mistænksom over for alt og alle!

Magnus var min halvpart og han gik ca 1-2 timer om dagen som rideskolehest, hvor jeg red ham 3 gange om ugen (2 hverdage + lørdag). En pige der hed Thea sprang på ham en gang om ugen :D

Magnus blev aflivet pga. spat torsdag den 13. september 2007. Jeg savner ham meget , og har det stadig meget svært ved at tale om ham, men det er blevet bedre med årene. Der var bare noget helt specielt over ham!

.··..··.
`·. Jeg savner dig Magnus <3
Kommentér på:
Anden særlig race Magnus †
Annonce