{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Lucky Star R.I.P 1988

4.199 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine K
Kvinde | 44 år | Oprettet: 13. nov 2008


Oldenborg Lucky Star R.I.P

Fødselsår:
1988
Højde:
159cm.
Temperament
Sød, god, og rar, er ikke noget ondt skabt i ham. Han kan dog til tidere kræve lidt tålmodighed da han jo er en ældre herre der også har sine meninger om hvordan tingene skal være, men han ender dog altid med at give efter til sidst.
Gangarter
skridt
trav
galop
Stævner
jeg bruger ham kun til hygge hest , strand og skovture.
Stamtavle
jeg har et identitetsbevis på ham, ved ikke om det gælder som stamtavle, ellers så ret mig : )
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jamen han er jo bare dejlig så enkelt er det!! Han er som sagt en ældre herre på snart 21 år, men han er bestemt ikke kedelig for det, tror faktisk slet ikke han selv ved han er så gammel, nogle gange opføre han sig som en på 5 år : ) Han er sort med en lille hvid stjerne , og enkelte hvide hår i sadlelejet.Han er lidt svejrygget men skidt pyt med det, det er ikke noget der skader ham, og jeg synes jo han er lige dejlig for det, jeg bruger ham kun til hyggeture, men han kan også godt spring, så det gør vi også lidt for sjov indimellem.
Jeg har haft ham siden sidst i juli, men først fået lov til at købe ham i oktober. Da jeg fandt ham var han temmelig undervægtig, han fik simpelthen ikke nok mad og intet græs eller selskab af andre heste.Han havde helt mistet gnisten i øjenene, det kunne mit hjerte ikke bære, så tilbød ejeren at tage ham hjem til mig og give ham lidt mad og motion. Heldigvis for Lucky og jeg var vi så heldige at ejeren til sidst beslyttede at hun ville sælge.Så nu har jeg en dejlig hyggebasse , som efter at have taget ca. 150kg på er blevet helt fin og har fået livsmodet tilbage. Så nu skal han bare gå og have det godt her til sine dages ende. Han har fået en lille Polsk kæreste, som jeg lige har købt ,til selskab til ham.Håber i vil tage godt imod ham, han er super dejlig :)

28-10-09
Idag er Lucky blevet lånt ud, han kunne desværre ikke med min Belgier, og hende vil jeg ikke af med.
Men nøj hvor var det hårdt at sætte ham af : ( Havde godt nok en kæmpeklump i halsen.
Nu håber jeg låner er god ved ham , og det fungere med hendes heste.Vil jævnligt tjekke op på det. Er bare så vigtigt han får det godt.

April 2010
Lucky har fået ny låner, tidligere låner formodede ikke at passe ham ordenteligt, det gik godt de første måneder hun havde ham, og jeg tjekkede jævnligt til ham, meningen var så at hun skulle overtage ham, det hele gik jo bare så godt, og hun skrev jævnligt til mig hvor glad hun var for ham. Så der gik længere imellem at jeg så til ham, men pludselig kunne hun ikke have ham mere, og da jeg så kom over og skulle vise ham frem for ny låner, mødte der mig et meget trist syn. der stod han, tynd og sultet, med betændt sår. Jeg kunne ikke låne ham ud til ny låner, hesten var ødelagt, havde haft en 110kg tung rytter på hans sveje ryg! Det var så pinligt overfor nye låner. Jeg kørte hjem og hentede min trailer selvom der endnu ikke var plader på, men det var ligemeget, han skulle ikke blive 1 sek. længer dette sted! De muskler hun havde sagt han havde fået bagpå, var simpelthen knoglerne der stak ud! Det var den hårdeste tur i mit liv, jeg hylede hele vejen hjem, og igen trådte min gode veninde til, og tog med over og hentede ham, tak Helene.
Jeg fik ham hjem, og fik dyrlæge til hans sår, dyrlægen erklærede at hans ryg nu var ødelagt og han aldrig kunne rides mere, stakkels Lucky. Dengang jeg købte ham, var det jo netop for at redde ham fra at sulte ihjel ved tidligere ejer, og nu stod han igen udsultet, hvordan kan folk dog være sådan, jeg forstår det virkelig ikke!!!!
Men han kom sig hurtigt med, god mad og kærlig pleje, han har altid været nem og billig at fodre på. Men pladsen var ikke til at have ham hjemme, så han kom som selskabshest hos en veninde, vil aldrig mere låne ud til folk jeg ikke kender, ligemeget hvor søde de virker, skindet han bedrage har jeg lært nu.

oktober 2010
Lucky kom jo ud til min veninde, og blomstrede op igen, glad og tyk blev han igen, og så rigtig godt ud. Men min venindes heste vil hellere stå alene siger hun, så Lucky skulle væk igen : (
Men nu nennede jeg ikke at flytte ham mere, er for svært at finde ordentelige lånere, så tog den hårde beslutning, og gav ham fred, i hestehimmelen er der græs nok. Havde jeg dog bare haft plads til ham herhjemme, så skulle han have gået her til han ikke kunne mere. Han var sådan en dejlig , god , mild og glad hest. Tager hatten af for den livsgnist han havde på trods for alt det han har oplevet i sit lange liv.
Dette var enden på min elskede Lucky stars lange liv. For mig vil han altid være en Star, og vil aldrig blive glemt, det var ham der genfandt min lyst til at have hest igen, han har givet mig så meget, og bad om så lidt igen. Jeg har lært hvor svært det kan være, at gøre det godt selvom man prøver , nogle gange kan det være svært at finde mening med livetsgang, når man ser tilbage på Luckys liv, men nu skal du ikke udsættes for mere lille Lucky du vil altid være i mit hjerte tak for alt gamle dreng.

ps. Husk Luckys historie hvis i overvejer at låne jeres heste ud

Kommentér på:
Oldenborg Lucky Star R.I.P
  •   12. apr 2013 Mange tak for de søde ord : )

  •   12. apr 2013 R.I.P. Rigtig lækker oldenborg, en rigtig stor høj er givet, men hvor er det dog sørgeligt... smiley smiley kig gerne forbi mine heste? smiley

  •   18. okt 2012 Høj er smidt til alle dine dejlige hypper! Hvor er de bare store!? Men wow hvor er de bare smukke smiley
    Mange tak for den super søde kommentar og bedømmelse ved Solon smiley
    Kig evt. forbi mine andre ismuler? smiley


  •   3. jun 2012 Enig
    - Det gør de helt bestemt smiley
    Du er et godt menneske og din beslutning var den helt rigtige, men derfor må vi godt savne dem i heste himmelen alligevel smiley


  •   3. jun 2012 Tak for de trøstende ord
    Han var bare en rigtig fighter , tænker tit om jeg nu også gjorde det rigtige , men nu kommer han i det mindste ikke til at opleve flere dårlige mennesker, og mangel på mad , tror beslutningen var den rigtige, men hårdt alligevel.
    Malene tror de går på den smukkeste slette med frodigt græs, og uden nogle former for fangeskab og sygedomme , et rigtigt hesteliv : )


  •   2. jun 2012 Aaaaaaaj helt ærligt!
    Du får mig til at tude !!! - det var tarveligt gjort altså! :´-(.
    Sender Lucky drengen en tanke og spekulerer på om han mon løber om kap med min gamle Beauty deroppe i hestehimmelen smiley smiley


  •   14. feb 2012 Høj til alle dine heste!:)
    Smukke heste! Og rigtig gode billeder ved dem alle!:).

    Kig forbi mine med en bedømmelse?:).


  •   4. okt 2011 Tak
    Han var en ener, måske ikke af udsene , men med sit gå på mod


  •   8. jun 2011 Griner ja er nok det : )
    Jamen man bliver jo glad for de kære dyr, så vil man gerne ofre det ekstra : )


  •   8. jun 2011 Rikke
    Hold nu op hvor er jeg langsom !!
    Jeg troede det var et par af Lucky du havde, fra da han havde stået ved Anja .
    Sorry ve ikke lige hvad jeg tænkte på.

    Men må sige han ser godt ud, kan slet ikke se hans alder : )


  •   8. jun 2011 Rikke
    Jeg kan ikke se ham i albumet med lånere.

    Men måske det er ham på billede 3 i baggrunden og billede 6 med reflexer på?
    Under Basses profil



  •   7. jun 2011 Rikke
    Synes ikke jeg kan se ham i dit album?

    Ditte
    Ja det er virkelig skrækkeligt at nogen kan behandle et dyr på den måde : (


  •   7. jun 2011 Øv
    Det er så surt folk der låner heste gør sådan, for det ødelægger SÅ meget for os som godt kan finde ud af at passe på hesten. Har selv låne hest, og ham passer jeg jo slf. som en hest skal, og lidt til, da jeg føler jeg har et større ansvar når han nu ikke er min.

    Synd din smukke mule sku så meget igennem.


  •   20. mar 2011 Rikke
    Har lige været inde og se din smukke Fashion, ved ikke hvor gamle billederne er, men må sige han ser rigtig godt ud : )

    Ser også han har haft lidt af et hårdt liv, uh ha hvor kan man dog blive harm, når folk ikke passer hesten ordenteligt, hvordan kan man dog behandle et så dejligt dyr sådan !!

    Dejligt der også, og heldigvis mest er gode lånere ligesom dig.


  •   13. jan 2011 ps.
    Hvis du kigger i albummet bare fra den 12 til den 16 april, kan man allerede ane en lille forskel i hans huld, dette er uden overfodring bare langsom optrapning .


  •   13. jan 2011 Jeanett M
    Er glad for at du valgte at tage din hest hjem, selvom du selvfølgelig var kommet der oftere end jeg , da det jo var en hest du havde lånt.
    Lucky var faktisk meget nem at fodre på, og dyrlægen sagde også at man slet ikke kunne se på hans tænder at han havde den alder, så gode som de var.
    Dengang jeg købte ham, var han tynd og udsultet, og havde kun fået hel havre(se billede i profil), men det fik jeg hurtigt rettet op på, faktisk havde jeg problemer med at holde ham nede i vægt især om sommeren. Om vinteren kostede han kun 250kr i godt krybbefoder + hø selvfølgelig : ) Hun havde ham kun fra november til først i april, de første 3 måneder hun havde ham, var jeg overe og se til ham ca. 4 gange, der så han fin ud, og så på hans fødselsdag den 1 jan 2010, der var heller ikke noget der så dårligt ud. Låner og jeg fortsatte med at være i kontakt over sms, hver eller hver anden uge, og hun købte equifirst foder af mig også, og fortalte hver gang hvor glad hun var for ham, og at han var begyndt at sætte muskler også, og at hun havde lånt en vinterfold med græs på, så jeg var jo i god tro om at han havde det som blommen i et æg, så når alt nu gik så godt aftalte vi at hun måtte købe ham på afbetaling. Så alt var bare godt for lille Lucky troede jeg! Hun nævnte intet om at han var blevet tynd, kun at hun synes han skulle have meget at spise. Men så kom hun til skade med sin hånd og sagde derfor at hun ikke kunne have hest mere, så fandt en ny låner, da jeg ikke selv kunne have ham fordi min shire var for hård ved ham, men han var jo en sund, glad og livlig dreng, så synes han fortjente en chance mere. Men da jeg så skulle vise ham frem for ny låner efter ikke at have set ham i 3 måneder , mødte der mig et meget trist syn, skar helt ind i hjertet, der stod lille Lucky tynd og med betændt sår, Sådan havde jeg bestemt ikke set ham sidst, og intet var blevet nævnt i alle de mange smser og samtaler jeg havde haft med låner næsten hver uge tvært imod, alt var jo så godt sage hun. Ny låner var på vej helt fra jylland, og jeg havde kun deres hjemme nr. så kunne ikke ringe og sige de ikke skulle komme af ligevel . Det var utroligt pinligt at vise sådan en hest frem, og selvfølgelig ville de ikke prøve ham, han var jo alt for tynd til at kunne rides. De var også meget rystet, han var jo ikke til at kende ud fra de billeder, de havde set fra da han stod hjemme hos mig.Jeg havde en snak med de nye lånere, efter at gamle låner var gået ind, og lovede dem at han straks blev taget hjem, og de kunne komme og se ham når han var kommet sig.
    Fik dyrlægen ud, som vurderede at hans ryg var ødelagt til ridning, men godt kunne gå som hyggehest.
    Lucky kom sig heldigvis hurtigt igen, han var som sagt nem at fodre på, det krævede bare at han rent faktisk fik sin mad!! Men min Shire var stædigvæk lige hård ved ham, så Lucky kom ned til min venindes shire som selskabshest, der stor trives han, men min veninde mente hendes hest hellere ville gå alene, så nennede ikke at flytte ham endnu engang. Men hvor var det dog hårdt at køre ham til højgård, da jeg skulle hente ham ved min veninde, kom han glad vrinskende og i fuld bukkespring med sin tykke mave, mig løbende i møde, og gik pænt med op i traileren, må indrømme at der var jeg godt nok i stor tvivl om det nu var den rigtige beslutning. Men efter at have været sultet 2 gange, turde jeg ikke forsøge en gang mere, der skal også være respekt og ansvar for at det er et levende væsen , så måtte tage den hårde vej til højgård hvor han fik sine sidste gulerødder. Havde jeg dog bare haft pladsen havde han fået lov til at gå her, som hyggehest, så måtte han have haft en anden lille forsømt hest som selskab.
    Har nu haft 2 heste som var købt som for at redde dem, er desværre bare ikke altid lige nemt at finde nye gode hjem til disse gamle heste.
    Men Jeanett , du har ret ved da godt at heldigvis er ikke alle som , hende jeg lånte ud til heldigvis!!!! Jeg havde en kontrakt med låner, desværre blev den bare ikke overholdt, så hellere låner havde været ærlig længe før og sagt at hun ikke formådede at passe ham.
    knus Tine


  •   13. jan 2011 ikke alle over en kam
    den pige tine lånte lucky til var hende der gav mig ideen til at låne hest hjem og de første 14 dage stod den hest jeg har lånt ved hende,med det skrevet efter 14 dage fjernede jeg min lånte hest af skræk for den skulle komme mere til skade. jeg tror det var en uge efter jeg havde fået den hjem hvor jeg kom ud om morgnen og opdagede at min hoppe havde store skrabe sår under kæben hele vejen rundt om underkæben og op på kinden.hun stod på folden uden grime og jeg kunne se det lyserøde hud med det samme oj styrtede jo hen for og se hvor slemt hun var skadet,heldigvis var det ikke værre end det kun var hårne der manglede men det så voldsomt ud. det der var sket hun var blevet lukket ud med grime på selvfølgelig og havde hængt fast i et hønlt der hang inde og så havde hun trukket sig ud så spændet sprang og rev hende hele vejen rundt om kæben(heldigvis en billig grime),hende der lånte lucky har en lille løsdrift hvor hestene kan gå ud og ind og derinde havde hun så hængt et hønet(trådnet) op så hestene rigtig kunne blive hængt i det trods at jeg havde advaret hende om at et net ikke har noget og gøre et sted hvor hestene har spænder og deslige på.men da det ikke var en af hendes heste det var gået ud over ja så var hun så ligeglad at hun hængte det op igen,hun havde også lovede nogle ting som ikke blev holdt så som en større boks. 2-3 dage efter havde jeg fundet et nyt sted, det var i marts 2010..Min pointe er enlig at fordi i låner hesten ud behøves den bestemt ikke at have det dårligt min har det som blommen i et æg.men den der låner sin hest ud bør nok forlange jævligt at få nogle billeder vis der er langt imellem lav altid en kontrakt der er en herinde eller er det på hestenette som er rigtig god.
    skriv hvad i forlanger at låner skal gøre med hesten og hvad foder den evtuelt skal have vis den er svær at fodre, lav med opsigelse straks vis noget misligholdes så du altid kan få hesten hjem med det samme. jeg håber bestemt ikke at denne her skræk historie skræmmer folk til at udlåne bare husk at sæt krav og få det på papir...Min hest ejer er rigtig glad for at hun er hos mig hun bor i ålborg og har for travlt til hende selv,jeg har ikke råd til at købe en men kan godt have en pengemæssigt så det er en kanon aftale for os begge..vi skriver og ringer jævnligt til hinanden og det ville jeg aldrig lave om på men jeg vil mene at vis en låner pludslig skære ned i kontakten er det bestemt værd at gi sin hest et besøg især vis det vare ved i længere tid at låner ikke ringer en gang imellem... håber at du også ser beskeden tine hun ringede til mig for og høre hvad hun skulle gøre vis hesten ikke ville tage på hvorefter jeg fortalte hende at hun kunne aflevere en gødningsprøve men at med så gammel en dreng ville jeg nok tilkalde dyrlæge og få taget en blodprøve for og se om vitaminer og så vidre var i orden,ved du om hun gjore det eller var det bare snak..jeg syntes det er uhyggeligt hun har ladet ham ødelægge sådan allerede om sommeren var hun jo træt af ham og jeg havde sagt at hun måtte sende ham hjem så,desværre kom jeg ikke ude ved hende andet end da jeg havde hesten der så jeg vidste ikke det stod så slemt til med ham for så var hun blevet meldt er ked af at det skulle gå ud over lucky for han var bare en nussedreng men nu har han fred i hestehimmelen..mvh jeanett


  •   3. jan 2011 .
    Har givet høj til sådan en flot olde!
    Det gjorde mig helt ked at læse hans historie, da jeg selv står og nok skal leje min hest ud til sommer.. smiley
    Kig gerne forbi min oldenborg og de andre tosser. smiley


  •   21. okt 2010 tak for de søde ord ved Don
    Må også lige sige at det gør mig ondt at du har måttet sige farvel til denne skønne herre.

    R.I.P Lucky.


  •   18. okt 2010 smiley
    Rigtig dejlig og smuk hest. Det er en trist historie. Altså at nogle mennesker er sådan ved dyr! Ærgeligt der ikke er flere som dig. Der er desværre mange som bare er ligeglade. Men dejlig så han ud. smiley

    Dine andre heste er godt nok også smukke. Er helt vild med din "kæmpe hest". Kunne ikke lige huske hvad han hedder? smiley



  •   13. okt 2010 Tak allesammen
    For de støttende ord. De varmer


  •   13. okt 2010 Høj
    Han har ikke haft det nemt den stakkels Lucky. Men at aflive har sikkert været den bedste løsning


  •   13. okt 2010 Hej Tine
    Det var nok det bedste du kunne gøre for din Lucky, selvom det er trist.

    R.I.P. Lucky Star.


  •   11. okt 2010 .. smiley
    søt! smiley høj..


  •   23. jul 2010 Hej Line
    Nej det ved jeg desværre ikke, ved kun hvem de 3 forrige ejere var. Kender du ham?

    Han er ikke aflivet alligevel, men går nu som selskabshest : )


  •   23. jul 2010 smiley
    Hej Tine. Ved du hvem han er efter?


  •   24. apr 2010 tak
    ja det er rigtigt trist, han er ellers så glad og frisk.
    Men er bange for om en evt. låner ville ride ham, selvom han ikke kan holde til det.
    har lige haft en uheldig oplevelse med en låner : (


  •   23. apr 2010 ..
    forstår dig hvor er det synd ,,


  •   23. apr 2010 tak Lone
    Årh det bliver hårdt at skulle give ham fred, men må jo tænke på ham og ikke mig selv : (


  •   23. apr 2010 Høj til Lucky
    Hej Tine.

    Høj til Lucky, han er jo en smuk hest på trods af hans alder og fortid.
    Hilsen Lone.


  •   26. mar 2010 flot
    du for lige en høj af mig for den ældre flotte herre, har selv en ældre herre som stadig kan endnu...


  •   25. jan 2010 høj
    Fin ældre mand du har (:

    Kig gerne på min Soffie


  •   22. dec 2009 Høj smiley
    <i>Kig gerne Molli ;))


  •   10. dec 2009 louise
    mange tak : )


  •   10. dec 2009 ..
    Skøn dreng smiley

    Dejligt at se, at sådan en ældre herre holder sig så godt! smiley


  •   2. nov 2009 Mange tak
    Han er også en dejlig dreng, der har fået sin livslyst tilbage : )


  •   1. nov 2009 Høj smiley
    til din smukke oldenborger smiley


  •   31. okt 2009 Hej Tine.
    Sikke en fin hest, og super sød er han også. Har self. givet en x-tra høj. For han går lige i hele familiens hjerter....


  •   7. sep 2009 /
    En hoj herfra dejlig hest, kig gerne forbi mine

    /Maria.


  •   4. aug 2009 Høj
    til den skønne gamle dreng;;--))


  •   28. jul 2009 Halløj
    Tak for din kommentar til min hoppe.
    Ja nogle mennesker skulle bare ikke ha dyr.
    Jeg glæder mig til at få sadlen hjem,håber det lige er den vi har brug for.
    Han holder sig godt din dejlige oldenborg.
    Oldenborg er jo ellers min yndlingsrace,men så fik jeg øje på min hoppe og så var jeg solgt.


  •   31. maj 2009 Hejsa
    Ja, han er virker til at være en rigtig venlig og rar hest, glæder mig så meget til han kommer herop til det nordjyske næste weekend. Sikke nogle dejlige hyppere du har, har sendt en høj til dem alle smiley


  •   10. mar 2009 Han..
    .. er dejlig! :o)


  •   10. feb 2009 Ja han er en dejlig dreng på 21år
    men frisk som en på 5 : )


  •   10. feb 2009 tak for din kommentar til lars & den høje ;p
    Hold da op en charmetrold du har! smiley troede at æsler var større smiley heh, men høj herfra smiley


  •   3. feb 2009 Hej Tine,
    Takker for høj til mine heste! :o).


  •   29. jan 2009 Hejhej
    Mange tak for din bedømmelse smiley Han kan opleves live i fredericia den 28. feb hvor han skal kåres smiley

    Nej vi kommer fra Ribe, så det var ikke mig du snakkede med:)


  •   13. jan 2009 nnnnnnnnnnnuuuuuuuu
    ej hvor er den læker


  •   4. jan 2009 Tak
    Tak for kommentaren..
    Din ser også super dejlig ud..
    Dejlig Oldenborg - høj herfra..


  •   4. jan 2009 hej smiley
    rigtig sød og fiin hest:)
    høj herfra
    kig gerne forbi min pony smiley


  •   30. dec 2008 ....
    nøøøj hvor er han fin
    ^^ kig forbi?
    har selv en Oldenborg Vallak
    x-høj til jer


  •   28. dec 2008 Tak(:
    For høj inde ved Nova.. En høj er sendt til jer:)


  •   18. dec 2008 tak
    allesammen for den varme velkomst smiley


  •   18. dec 2008 velkommen
    waw hvor er den lækker..
    du må meget gerne sætte flere billeder ind af den skønne hest smiley


  •   17. dec 2008 ,,
    Velkommen smiley


  •   17. dec 2008 Velkommen.
    Fin hyps.. Han ser bare super lækker ud.. =)
    Kig forbi.. =)


  •   17. dec 2008 : )
    Det er helt okay der var for lidt billeder


  •   17. dec 2008 Ej..
    Nu har jeg jo fortrudt min 'afvist' fordi du har sat flere billeder ind.. smiley


  •   17. dec 2008 velkomme.
    fin hypper ... kig mine ...


  •   17. dec 2008 Afvist
    Fin tekst, men for få og ens billeder.

    Fin hest ellers.. smiley


Annonce