{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest April [Tidl. hest] 1996

2.700 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anni Uden Hest
Kvinde | 49 år | Oprettet: 25. maj 2006


Fjordhest April

Fødselsår:
1996
Højde:
146 cm
Temperament
Rolig, men stædig
Gangarter
De er ok
Stævner
Ingen her. Men når der kommer ponygames for voksne, stiller Michael og April gerne op.

Stamtavle
Hun er kåret i 1 kl.
Hendes far er Loke
Hendes mor er Litten
Køn
Hoppe
Bemærkninger
April er Michael´s (min mand) ridehest.

Vi fik April hjem i mellem jul og nytår 2008. Da vi købte hende blev hun købt til mig, med der gik ikke længe før at Michael havde overtaget hende.

April er ingen børnehest, da vi købte hande var datteren blevet bange for hende, hun er en stor hest når hun skubber til en. Hun havde nogle dårlige vaner, og de kunne virke meget skræmmende når man ikke er så gammel, og vejer næsten ingen ting. De vaner har Michael fået fjernet fra hende. En mand kan endda læsse hende i trailer nu. Da vi købte hende måtte vi have hende hjem i lastbil, da vi ikke kunne få hende i trailer. Hun kom kun op, så løb hun ned igen, stak af fra en, og når man prøvede at fange hende, sparkede hun efter en.

Da vi købte April avlede vi knabstrupperponyer, og vi havde egen hingst. Michael gik og sukkede, han ville gerne have et føl, hans nye ridehest. Vi viste ikke om April kunne få føl, for hun er kåret i 1. KL men har aldrig haft føl.
Michael ville jo gerne have en fjordhest men han ville jo også gerne have pletter. Vi fandt ud af at vi kunne slå 2 fluer med et smæk, vi kunne sætte April ind til vores hingst. 1: vi kunne finde ud af om April kunne få føl, uden at det ville koste os en herregård, 2 kunne April få føl, var der en chance for at Michael kunne få hans fjordhest med pletter.
April kom ifol i første forsøg, og den 6-4-2010 blev Dunkans Galina født, lige som bestilt, hoppe og fjordhest med pletter.
Vi blev så glade for Galina, at hun fik en hellillebror i 2011 Dunkans Indistar.

I dag har vi en glad rolig hoppe, med lyst til tilværelsen, vi kan lade børn ride hende og håndtere hende, hun er blevet voksen af at blive mor.

Michael rider mest tur, og dressur for sjov, de har også spruget en gang, jeg tror det var hele, og hold nu fast, for det var højt..... 30 cm.

Vi vil gerne prøve at have et rent fjordhesteføl på hende om et par år, Michael kigger allerede nu på hingste.
Kommentér på:
Fjordhest April
Annonce