{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Fina fra Skiveren*Solgt! 2001

3.059 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne & Fina .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. dec 2008


Islænder Fina fra Skiveren*Solgt!

Fødselsår:
2001
Højde:
Omkring 1,37 cm.
Temperament
Hun er en rigtig dejlig hest. Hun elsker at gå frem! Men det afhænger meget af hendes humør nogengange er hun rigtig frisk og andre gange er hun mere rolig.
Gangarter
Islænder hoppen er 5 gænger :)
Stævner
Det er ikke noget som jeg gider gå op i overhovedet!
Jeg gider ikke og jeg er helt sikker op Fina heller ikke gider det pjat :b Fina bliver bare brugt til skovturs hygge hest.
Stamtavle
F: Burkni fra Borgarhóli - Kåring: Rid 8.54 Total. 8.16
M: Mygla fra Skiveren 1
FF: Kolfinnur fra Kjarnholtum I - Kåring: Rid 8.84 Total 8.45
FM: Glóð fra Borgarhóli - Kåring: Rid 8.17 Total 8.10
MF: Páfi fra Kirkjubæ - Kåring: Byg 8.33 Total 8.19
MM: Sigla fra Hrafnkelsstöðum 1
Køn
Hoppe med stort H ;)
Bemærkninger
VI HAR SOLGT FINA, PÅ GRUND AF MANGEL PÅ TID OG PENGE.. Hun står nu oppe hos nogen mennesker som bor i Brønderslev, som ligger i Nordjylland.
Jeg ved at det var det den bedste beslutning at tage, da det kræver for meget af mig at have egen hest nu.
hun har fået et rigtig godt hjem med søde mennesker, hvor hun går sammen med en masse andre heste og bliver behandlet godt (; Og vi kan også få lov til at komme og besøge hende engang :')
Det har selvfølgelig været en utrolig svær og hård beslutning for mig at tage og jeg kommer til at savne hende rigtig meget, men jeg ved at det var det bedste valg at tage.Det at sige farvel og give slip på hende har virkelig været hårdt for mig!
Hun vil stadig altid være nr. 1 hesten i mit hjerte..

Tak for 4 fantastiske år med dig Fina <3! (':

Fina betyder: Den elegante
Hun er født d. 12 juli 2001 oppe i Nordjylland hos min farmor og farfar. De har nemlig deres eget sted, hvor min farfar avler islændere.
Så hun er i dag 8 år. Jeg fik hende d. 3 oktober 2006. Så jeg har haft hende i ca. 3 år :D I starten stod hun på Ordrupdal, men ca. 5-6 måneder senere flyttede vi hende til Dyrehavegaard. Fordi vi ikke var tilfredse med Ordrupdal. Fina fik nærmest en depression af at stå der :/ hun var slet ikke sig selv længere. Min stakkels lille hest ville ikke gå frem, når man red hende eller gå med ind fra de bittesmå folde når man kom for at hente hende. Der hvor hun kom fra gik islænderne i løsdrift døgnet rundt på kæmpe folde.
Og på Ordrupdal gik der måske 20 islændere på en lille bitte sandfold og alle islænderne stod i boks, som hun heller ikke var vant til. Det var forfærdeligt for Fina at leve under de forhold, når hun jo kendte til noget helt andet.
Men nu står hun jo på Dyrehavegaard som er en løsdriftstald for islandske heste. Om sommeren står hestene på en stor, lækker græsfold. Om vinteren kommer de op og står på en jordfold, hvor der er en stald, som de kan gå ud og ind af, som det passer dem. Både Fina og jeg er super glade for at stå der. Og nu er Fina sig selv igen (:

Jeg elsker hende rigtig højt
Kommentér på:
Islænder Fina fra Skiveren*Solgt!
Annonce