{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rainbow; bassen:* 1988

2.229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline B
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. dec 2008


Anden særlig race Rainbow; bassen:*

Fødselsår:
1988
Højde:
147cm. m. sko
Temperament
Han er sød og rolig, på ridebanen. Frisk i skoven. Han vil gerne frem. Han kan godt være lidt strid på folden. Men han er meget ærlig og det er dejlidt. Han er meget mild i sit temperament.
Gangarter
Han gangarter er skridt, trav, galop. Han er frisk i sine gangarter, og det kan man godt mærke når man rider. Han skridter især i en meget frisk/hurtig gang. Hans trav skal holdes igang, ellers bliver det ikke en trav hvor ham går i sit eget spor. Hans galop kan blive sløv, men han er dejlig at galopere. Man sidder dejligt i sadlen! Han er ærlig talt bare dejlig at ride<!
Stævner
Tranagergård
50 cm. - fejlfrit
70 cm. - fejlfrit
Det gik godt. Han var meget frisk, og var måske lidt for meget oppe og køre. Han stejlede nogle gange, og i opvarmningen styrtede han bare over springene, så jeg var ikke i tvivl om at han var utryk !. Han var næsten ikke til at stoppe. Vi vandt 2 sløjfer så det var da skønt. Han er rigtig dejlig at have med til stævner!

Vandt Ø-cuppen 2010 fra 1'er ponyer med ejeren Maja.(spring) Kan ikke lige huske hvor højt hun sprang?

Klubmesterskabet 2010 for 1'er ponyer med ejern Maja. (spring)
Stamtavle
M: Chilli - New forrest
F: Ukendt
B(ror): Romeo - Anden særlig race
B(ror): Victor (ukendt)
S(øs): Emilie (ukendt)
S(øs): Unique - New forrest
S(øs): Fmr's Julie (race?)
S(øs): Amira - Anden særlig race ( også kaldt Baby)
Køn
Han er verdens dejligste vallak der findes. Man kan mærke på ham at han er rolig, og man kan stole på ham. Nogle gange tror han at han er hoppe, fordi han "tager sig af" føllet, hvis man kan sige det sådan. Han kigger ofte til hende og klør hende og omvendt. Derfor opfører han sig som en hoppe. Lidt mærkelig hest at have!!
Bemærkninger
Han er verdens sødeste pony. Jeg tror aldig at jeg har mødt sådan en forståelig hest som ham! Det er somom at han kan forstå hvad jeg siger!. Han elsker bananer og andre former for frugt. Og larkridssten er hans livret inde for ekstra snacks jeg giver ham! Man kan stille den på gulvet og så går han bare amok på den! Han skraber sine tænder ned i den så han kan få det op. Og så er det også pænt meget umuligt at tage den fra ham igen. Hvis andre rører ved den så bliver han sur! Især hvis det er heste!

Ude på folden skal ingen tro at de er højere i registeret end ham! Han er nummer 2 i registeret og sådan er det!

Når han skal rides skal det gøres med koncentration. Altså hvis han skal gå pænt. Han kan godt være lidt besværlig i starten, men så bliver han efterhånden mere løs i biddet.

Rainbow er en rigtig nussetrold der elsker at blive nusset, hygget og striglet om! Han er ikke kilden nogle steder, så det er dejligt.

Ja, det er Rainbow, som har stået på Stenbjerggård (ØRK). Han er blevet rykket lidt rundt. Han startede med at stå et sted i skibstrup, så på Nørregården, så på ØRK, så flyttede han til sverige og stod i 3 mdr. og nu står han på Nørregården, hvor han har det rigtig godt! Han har en masse venner, som han har set før.

Så var der jo det der spring!: Rainbow er den mest fantastiske pony at springe på. Han springer alt, bare rytteren er med på det. Hvis han kan mærke at rytteren ikke har selvtilliden helt på plads så springer han det ikke. Det er både godt og dårligt. Det er godt, for så hvis en fx urutineret rytter sætter sig op på ham og er på vej hen mod et spring, og de ikke er helt sikre på det så løber han bare udenom.

Vores første stævne sammen
På vej derhen gik det fint. Vi skridtede da der ikke var så langt. Da vi kom derhen var han meget frisk og næsten ikke til at stoppe for han var nysgerrig på de nye heste han ikke havde set før og så var det lang tid siden at han har været der. Han stejlede også nogle gange, men det var ikke så slemt. Da vi endelig kom ind på banen for at ride vores første klasse :50 cm. gik det super godt, og han var så glad for det og det var jeg også. Jeg var ikke klar over det selv, fordi at jeg koncentrerede mig så meget, men jeg glemte faktisk at trække vejret.

Jeg skrev dit navn i sandet, men vandet tog det <3
Jeg skrev dit navn på muren, men regnen tog det <3
Jeg skrev dit navn på papir, men vinden tog det <3
Jeg skrev dit navn i mit hjerte, og der vil det ALTID stå <'3

» Du spurqte miq ; Er jeq pæn ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; Kan du li' miq ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; Er jeq i dit hjerte ? - Jeq svarede nej ..
» Du spurqte miq ; qræder du hvis jeq qår ? - Jeq svarede nej ..

Du vendte diq og ville qå , jeq qreb din hov oq saqde ;

Du er ikke pæn • » Du er smuk !
Jeq kan ikke li' diq • » Jeq elsker diq !
Du er ikke i mit hjerte • » Du er over alt i miq !
Jeq qræder ikke hvis du qår • » Jeq mister mit liv



Jeg har gået på en rideskole der hedder Stenbjerggård (ØRK) sammen med min veninde. På et tidspunkt fik hun part på en Pony der hedder Prins på Nørregården. Da hun fik et tilbud om en anden part, spurgte hun mig om jeg ville have part på Prins. Det ville jeg meget gerne, men da jeg prøvede ham, var han lidt for lille til mig. Men nogle dage efter kom Rainbow til Nørregården, og han søgte part, så ham skulle jeg da prøve ham. Da han kom op på Nørregården, var jeg deropppe for at tage imod ham. Før stod han I Sverige i 3 mdr. uden at blive redet. Så da jeg skulle prøve ham skulle vi starte fra bunden. D.v.s de første par dage var det kun skridt, så lidt trav, og så kunne jeg begynde at galoppere. Han var bare SÅ sød og jeg vidste bare at det var ham jeg ville have! Jeg elsker ham af hele mit hjerte, og vi har bare en aller anden kemi med hinanden.

Vi fungerer rigtig godt sammen. Vi forstår hinanden, og vi kan stole på hinanden. Det er rigtig dejligt at ride en hest man kan stole 100% på! Jeg kan virkelig mærke at vi har kemien!

Basse!:* Man kan beskrive alle med 1000 ord, men jeg kan beskrive dig med 3 ord!: JEG ELSKER DIG! Hvem kan noglesinde finde en ven der kan holde 100% på ALLE hemmeligheder!? Hvem kan finde en ven der faktisk er ens nærmeste og bedste ven, som har fire ben? Hvem kan finde en ven der kan slå en ihjel, men ikke gør det på grund af tillid ? Kærligheden mellem os kan slet ikke beskrives. Den er så stor at ingen kan forestille sig den. Jeg har aldrig elsket sådan et væsen før som jeg gør. Jeg elsker dig 100% og jeg ved at du også elsker mig 100%. Hvad er tillid og kærlighed uden os? Intet! Vi holder hinanden oppe, ligemeget hvor langt nede vi er. Vi kan alt sammen. Ligemeget hvor svært og kompliceret det er, så kan vi bare gennemføre det. Det kan vi fordi vi tror på hinanden og vi stoler på hinanden! Jeg har og jeg kommer aldrig til at have sådan et dejligt og stærkt venskab med nogle andre end dig! Jeg kan stå og beundre dit udseende i timevis, i månedvis, i dagevis, i ÅREVIS! Jeg har ofte set mange, hvis venskab er så stærkt at det aldrig kan slåes itu? Men vores? Det, det, ja det kan slet ikke beskrives! Basse du er mit et og alt. Jeg elsker dig. Jeg vil elsker dig, og jeg har altid elsket dig! Ingen, kan slå vores venskab itu. INGEN!

Jeg vil bare gerne sige til dig at: JEG ELSKER DIG VIRKELIG HØJT BASSE!:*

Det vildeste er sket! Jeg har fundet Rainbows gamle ejer, og har fundet hans mor. Det kommer så nok nogle billeder ind på profilen på et tidpunkt, men jeg lover ikke noget!:D


Så er tiden desværre kommet... Hvor jeg bliver nød til at skifte hest. Min lille Rainbow er blevet for lille... Jeg kommer til at savne det helt specielle ved dig. Sådan en hest som dig, finder man ikke igen. Det bliver svært. Alle de minder vi har sammen vil ALTID bo og sidde virkelig godt fast i mit hjerte. Jeg vil aldrig glemme sådan én som dig. Du er helt fantastisk. Du er som en drøm. Dejlige pony, jeg elsker dig sgu. Og det vil jeg gøre indtil dages ende. Den dag du er væk, vil over halvdelen af mit hjerte forsvinde. HELDIGVIS kommer jeg stadig til at se dig ofte, da jeg skal ride på en fra samme stald :D Jeg elsker dig Rainbow, og du er bare helt perfekt. Nu har vi hele sommerferien sammen hvor vi skal hygge, springe, skovture, strandture og alt det jeg har ventet på i et år! Jeg glæder mig til at få den bedste (og sidste) sommer med min helt egen Rainbow <3

Imorgen d.29 maj 2011, skal vi til stævne <3 Nok vores sidste stævne:'( Skal starte "pas des deux" med Maja og Pipper :D Speciel klasse, men det bliver spændende <3 Hvis ikke I ved hvad "pas des deux" er, så er det en klasse, hvor man rider to på banen kryds over hinanden og alt sådan noget. Og self. dressur-

Pony, du er dejlig. Glæder mig til at vi skal hygge sammen imorgen. Love ya!!


Så er det imorgen. Dagen hvor vi skal ride, og være sammen for sidste gang.. Det bliver nok en af mine værste dage i mit liv. Det bliver en meget trist og hård dag..

Jeg skal ikke ride Rainbow mere, fordi han er blevet for lille til langbenede mig :'( Det var bare det værste der kunne ske.. At skullee sige farvel til Rainbow. Heldigvis kommer vi til at se hinanden ligeså ofte som vi plejer, men det bliver jo aldrig helt det sammen, fordi vi ikke er et "par" mere. Men min bedste veninde, som ejer ham skal nok passe på ham, og jeg ved at hun vil ham det bedste. Så det er jeg glad for. Jeg skal ride en anden hest fra sammen gård, så på den måde kommer jeg stadig til at se ham :) Men Rainbow,.. du er og vil altid være hesten i mit liv. Selvom du ikke er min mere. Og jeg er så ked af det. Han har bare været den bedste for mig, når jeg har været ked af det.. Vi har stolet på hinanden, og jeg har ligeså meeget respekt over for ham, som han har for mig. Han er den pony jeg allerhelst vil leve til verdens ende med !!! Os sammen <3 Jeg kommer til at savne ham så sindssyg meget! :'( det er så trist, men jeg må videre, og jeg vil aldrig nogensinde glemme ham. Han vil altid være i mit hjerte for evig og atid !!
Kommentér på:
Anden særlig race Rainbow; bassen:*
Annonce