{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Fight-Light [Tidl. hest] 2001

5.443 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karen M. D. A
Kvinde | 42 år | Oprettet: 30. dec 2008


Dansk Varmblod Fight-Light

Fødselsår:
2001
Højde:
180 cm med sko
Temperament
Rolig, men også teenager til tider - man er vel kun 7 år:o)
Gangarter
God overtrædning i skridt, bæring og løft i trav samt en god rummelig galop
Stævner
Bassen er den sødeste at have med i byen, han er ikke så nem at hyle ud af den, men samtidig er han opmærksom og en man lægger mærke til.

D. 21.6.09 - Vi blev nr. 3 til distriktsmesterskabet for klubhold.
Vi red for HARK og red La3 programmet.
Stamtavle
F: Midt-West Ibi-Light M:Rhea MF: Landau
Køn
Vallak
Bemærkninger
Brun med stjerneblis der ender i snip i venstre næsebor. Han har hvid på alle 4 ben - nogle mere end andre. Kort sagt bare dejlig.
Der bliver efterlyst mere beskrivelse, så det må vil hellere give folket:o)
Jeg købte Bassen, som han hedder i daglig tale i august og vi har brugt tiden siden dengang på at lære hinanden at kende. Hvilket er en ren fornøjelse, da han er en fantastisk hest. Jeg havde ikke redet i 11 år, da jeg fik en pludselig indskydelse i juli mdr.: jeg ville have hest igen. Jeg gik på nettet og faldt pladask for Bassen og han var den første og eneste hest jeg prøvede - for jeg blev forelsket første gang jeg så ham:o) Vi rider dressur, når Bassen eller jeg ikke er skadet - vi er lidt nogle kegler hi hi. Han kommer sig pt. efter at have haft højre forben oppe over kåden da han stod på staldgangen. Så vi måtte lige have dyredoktot Ivan til at kigge på ham. Dette er nu 2 ½ uge siden og vi var startet så småt op. MEN så er det lige at fjolset her (altså mig selv) vælger at slås med en bil, så min venstre albue er pt. ikke ´funktionsdygtig:o( Hvilket nu passer Bassen meget godt, for så er mor meget mere gavmild med gulerødder og vi har mere tid til at hygge.
Planen er at vi skal starte op med undervisning når vi begge er i orden. Og at vi skal ud og starte lidt distriktsstævner engang til sommer. Vi har været til klubstævner og redet La1-La2 og det gik ok, men jeg er altså mere til distriksstævner da ikke alle dommere til klubstævner dømmer lige objektivt. Håber dette var lidt bedre og at folk er tilfredse?
Kommentér på:
Dansk Varmblod Fight-Light
Annonce