{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shadow [Tidl. hest] 2003

6.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Clara og Shadow :
Kvinde | 30 år | Oprettet: 25. dec 2008


Anden særlig race Shadow

Fødselsår:
2003
Højde:
169, tror jeg.
Han vokser stadig :D
Temperament
Shadow har det rolige hoved efter frieseren, men han kan nemt hidses op, også kommer fuldbloden frem! Han får tit sine egne idéer om hvad han vil og kan godt finde på at hoppe lidt. Så har vi vores små skænderier, hvor jeg som regl vinder xD
Gangarter
Skridt: Han træder fint ind under sig.
Trav: Stor og lidt hoppeagtig xD . Han træder fint ind under sig.
Galop: Ikke prøvet rigtigt endnu :b
Stævner
D. 5 Juni 2010:
LD2, klubmesterskab til 63,4% og hans første stævne nogensinde! Fik en 4 plads og dermed en placering <3
Stamtavle
Ingen papirer.
Køn
Nej, Shadow er ikke bare køn, han er smuk!
- Vallak :b
Bemærkninger
In the sun, you are my Shadow, the one I know always will follow me.
Even in the dark, i know that you are there.
But black as the night, i can't see you. But when the sun rise, you will be there again.
To start follow me where ever i go.
And my precious Shadow? I will do the same for you!

Uha, jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde.. Men jeg starter fra den dag hvor det hele startede :D . Jeg havde sagt min part op på GEK, og blev ved med at spørge om jeg ikke kunne få min egen hest. Mine forældre fandt frem til at hvis jeg kunne finde et sted der vare billigt nok, kunne jeg bruge min børneopsparing til at købe en hest. Jeg har altså selv købt og betalt Shadow. Vi begyndte at kigge på heste på nettet, men det virkede ikke som om der var nogen der var gode nok s: . Efter at have været ude og prøve to, bestemte jeg mig for at lukke søgningen et par dage - Forhåbentlig ville der jo være kommet nogen nye emner op. Jeg sad så et par dage efter og kiggede, og faldt over en annonce der lød nogenlunde sådan her:

Sød frieser light, 5 år gammel. Tilredet. Sælges med udstyr. Salg grundet personlige årsager.

Jeg klikkede hurtigt videre, den var alt for ung og uerfaren, og en smule for dyr. Jeg gav faktisk lidt op igen, og min mor bestemte sig for at kigge xD . Hun faldt over samme annonce og sagde: "Vi skal se den her."
Clara: "Nej, den er for ung og for dyr"
Mor: "Ej! Det ligger ikke så langt væk, så kan vi få noget erfaring med at kigge på heste."
Clara: "Okay, det er dig der kører xD"

Da vi så kommer ud der hvor Shadow stod og går ind i stalden, er det første der fanger mit blik en stor sort vallak der stikker hovedet ud over en meget høj boksdør med begge ører fremme og pruster, med det sødeste udtryk i øjnene. Jeg var med det samme solgt. "Er det den der?" Spurgte jeg, og der blev nikket. Så tænkte jeg, at det måske alligevel var en god idé at lytte til sin moar xD! . Nå, men jeg fik prøvet ham. Han var rigtig rå, og havde ikke prøvet at en rytter red nedsidning på ham før, så det gjorde jeg bare. Derefter fik jeg at vide, at det havde han godt nok ikke prøvet før. Det kunne man overhovedet ikke mærke på ham! . Min mor og jeg blev enige om at vi ville tænke over det, også ringe tilbage - Efter 20 minutters kørsel ringede jeg og sagde at vi ville ringe til dyrelægen dagen efter :D . Jeg prøvede ham Tirsdag, dyrelægen kom Fredag og han stod på Exmoor Mandag :b . Jeg har ikke fortrudt min valg et eneste sekund.

Shadow er den hest jeg har haft det bedste forhold til nogensinde, jeg elsker ham så højt. Hele hans udannelse går lidt langsomt, men jeg er ligeglad. Vi tager ét skridt af gangen, for alt kommer til den der kan vente.

.. Hvis jeg fik én stjerne for hvér gang du fik mig til at smile, så ville jeg have HELE himlen i min hånd <3
Kommentér på:
Anden særlig race Shadow
Annonce