{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Juncker 2002

2.678 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pia s
Kvinde | 59 år | Oprettet: 2. mar 2008


Tinker Juncker

Fødselsår:
2002
Højde:
149
Temperament
rolig
Gangarter
alle 3 gangarter gode
Stævner
ingen så vidt jeg ved
Stamtavle
nej
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg har lige fået ham i dag, 02/01-09 og jeg har rigtig mange forventninger til ham, han skal kåres her til sommer og han skal til dyrskue osv, vi skal på stranden og vi skal ride distance det bliver bare dejligt, kan fortælle om Juncker. at han er super rolig en rigtig dejlig hest han er meget social, kommer travene hen til mig for at snakke jo han er bare super dejlig.
Jeg har været ovre og ride på Juncker, han er bare super sød, han er en dejlig hest
d.8/3-09
Jeg synes at juncker, er rimelig tændt i nye situatione, og nye steder. Men han bliver hurtig rolig igen, har nu i nogle dage redet ovre ved mine naboer på deres ridebane, og i starten var han no0get opmærksom på alt, bla. høns og en træ ramme til at rette ridebanen ud med, men som sagt så bliver han hurtigt roligt så idag var der faktisk slet ikke noget han blev opmærksom på. Her d. 11/9 og til og med d. 13/9-09 har jeg haft juncker med på weekend ovre på fanø, sammen med min mand og nogle af vores venner. Det var en fantastisk oplevelse, og så dejligt at være så tæt på sin hest, og være så meget sammen med ham, og opleve ham fra en helt anden side. Juncker gik fint op i traileren, og turen over til fanø med færge gik bare godt.Da vi kom til sønderho, og lukkede ham på fold jamen han var bare cool, senere samme dag på en lang tur ud i sommerhus grundene, han var tændt, men ikke mere end at han lyttede til hvad jeg sagde til ham, dagen efter red vi ud til stranden og red ud mod spidsen ( hønen) og ind til sønderho by og han var bare så dejlig rolig vi mødte biler cykler hunde osv. han tog det fint. Jo det er en oplevelse jeg sent vil glemme. Jeg har en meget dejlig hest i Juncker, han er fantastisk.
opdatering. d.18/8 2021
jeg har nu haft min gamle dreng Juncker i mere end 12 år han er 19 år. og ved at være en ældre herre. Men det mærker man heldigvis ikke på ham endnu, han er virkelig min gode dejlige hest, jeg kender ham ud og ind bilder jeg mig ind. men nogle gange så tager han fusen på mig og laver lige nogle tosse streger.
Juncker er virkelig en hest med personlighed, han er fuld af charme, han kan en masse tricks, og han laver dem, for at få godbidder, han gør alt for godbidder. Jeg håber på mange flere år med min Juncker dreng, jeg nyder hvert øjeblik med ham
Kommentér på:
Tinker Juncker
Annonce