{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Jamaica [Himmelhest] 2001

5.125 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jun 2006


Traver Jamaica

Fødselsår:
2001
Højde:
149 uden sko. Og går pt uden.
Temperament
hun er en hoppe med stort H.
Gangarter
Skridt : behagelig, men dog stadig ivrig for at komme frem. men den er blevet bedre!

Trav : der er kommet godt styr på hendes trav. selv på banen kan vi få en god trav frem :-)

Galop : HURTIG .. der findes kun en vej - og det er FREM .. Bestemt noget der skal arbejdes meget med i fremtiden ..
Stævner
travløb med tidligere ejer. håber på at kunne starte nogle stævner på hende, men ikke noget der er tale om de næste mange måneder. galoppen skal lige lidt mere på plads ;-)
Stamtavle
F - Bostonian (us)
FF - Baltic Speed (us)
FM - Valley Victoria (us)

M - Bali
MF - Vettig Sund (s)
MM - Rabell
Køn
en smækker lækker dame :o)
Bemærkninger
vi tager den helt fra starten. som nogle nok har bemærket har jeg holdt en lang pause med at have med heste afgøre. det slog hårdt på mig da jeg skulle tage afsked med mine gamle heste d. 25 september 2007. efter et års tid sad jeg bare for sjov og kiggede på salgs annoncer her på HG, og hold da op hvor fandt man mange fantastiske heste, men der var stadig ikke rigtig nogle af dem hvor jeg tænkte "den hest er noget helt specielt". der gik nogle dage og jeg kiggede annoncerne igennem en gang til. og gud hjælpende om jeg ikke fandt en hest ved navn jamaica som bare var noget helt specielt. jeg var solgt lige med det samme, og måtte straks vise min mor annoncen, min mor var vild med hende. (og det skal lige siges at min mor ikke falder for hvilken som helst hest) jeg aftalte en dag med ejeren hvor min mor og jeg kunne komme og se hende. vi fandt en dag ret hurtigt, hvilket jo var fantastisk. vi kom ind i stalden og der stod jordens smukkeste hoppe med de varmeste og roligste øjne. jeg prøvede hende så og det gik fantastisk, jeg var helt solgt, den hest havde virkelig charmet sig ind i hjertet på mig. efter nogle dage skulle ejeren og jeg ud og ride en tur så jeg fik en fornemmelse af hvordan hun var uden for banen, og hun var jo lige så dejlig på tur som hun var på banen. der tog jeg så den beslutning at det var jamaica jeg ville tilbringe de næste rigtig rigtig mange år sammen med. jamaica købte jeg d. 2/1-09. min far, mor og jeg hentede hende i roskilde og transport turen tog hun bare helt perfekt.

jamaica er faldet rigtig godt til og hun har det kanon godt med de andre heste på gården. hun er en fantastisk hest med et stort stort hjerte <3

jamaica og jeg var i skoven i dag for første gang UDEN nogle andre heste var med, og det tog hun bare så perfekt. hun var bare en engel <3

jamaica du bliver en super hest <3

Nu har jeg haft Jamaica i 9 måneder og hun er blevet en rigtig dygtig ridehest. Min plan med hende var at hun skulle blive en spring hest, og jeg må sige det er hun godt på vej til. Jamaica elsker simpelthen at springe, hun springer alt hvad der kan springes over i skoven :o) Og galoppen har vi også fået rigtig godt styr på, den er blevet langsom, god og rummelig hvilket gør det rigtig behageligt når vi springer i skoven.


Jamaica? du har virkelig fået en særlig plads i mit hjerte, og uanset hvad der sker så vil jeg altid være her for dig. du gør mig lykkelig, virkelig lykkelig. jeg ville ikke ane hvad jeg skulle gøre uden din kærlighed <3
du min ven, min hobby, min sol, men ikke mindst min sjæl!

I dag d.28/01-2010
Shannon og jeg var ude og ride på Jamaica og Indi, og det var bare en super dejlig tur.. Der er da ikke noget bedre end at ride i skoven når der ligger høj sne.. Fantastisk tur, og heste basserne nød det virkeligt.. Indi er en rigtig fin traver, og Jamaica enes perfekt med ham.. Tror Jamaica synes det er fedt at have en makker der har lige så meget energi og er lige så tosset i hovedet som hende selv :o) !!
Håber på Shannon's hest bliver oprettet herinde i morgen, og måske kommer der også nogle nye billeder af Jamaica ;o) !

I dag d. 3/3-2010
Var på en skøn skov tur med Shannon, Indy og Jamaica i dag, og den gik bare så fantastisk.. Nogle dejlige travheste vi har os her.. At springe over træstammer i skoven er jo simpelthen bare noget de nyder helt vildt. Har nu haft Jamaica i et år og 3 mdr og der har ALDRIG været en dårlig dag med hende.. Hun sørger altid for at jeg får en helt perfekt dag.. Ville ikke ane hvad jeg skulle gøre uden hende!

I dag d. 10/3-2010
Var Jamaica og jeg i ridehus for 5 gang. Hun tog det virkelig pænt trods de mange heste der var derinde. Hun gik super fint til bidet og var meget opmærksom på træningen. Vi tog den dog kun i skridt for ikke at ødelægge hendes koncentration. Er så stolt af hende! Hun stejlede kun en gang. Glæder mig rigtig meget til vi skal i ridehus igen.

I dag d. 15/3-10
Så var vi igen i skoven Jamaica, Shannon, Indi og jeg. Og igen igen igen igen valgte Jamaica at give mig en helt perfekt dag. Pludselig valgte hun at sætte i KORT arbejdsgalop, gik til bidet og samlede sig helt perfekt! Uden min hjælp. Hun forstår sig virkelig på at gøre mig til den lykkeligste heste ejer. Hun gør så store fremskridt.. Der er nye billeder fra da vi var i skoven i dag :) har oprettet et fotoalbum med alle billederne og nogle enkle billeder i hendes profil :)

I dag d. 17/3-10
Min veninde har redet hende igen i dag og Jamaica var så dygtig. Tog rigtig godt imod bidet og travede nogle flotte volter. Det er tydeligt at se at hun elsker at få lov til virkelig at arbejde. Hun prøver virkelig at gøre alt for at hendes rytter er tilfreds. I morgen står den på en go lang skridt tur i skoven så hun kan få strukket godt ud, nu hvor hun har haft 2 dage med koncentreret træning på banen! Og bare på de to dage er hun blevet en helt anden hest, hun er virkelig lysnet op. Dejligt at se at en hest er så glad for at arbejde!

I dag d. 1/8-09
Jamaica og jeg var på banen i dag og øve lidt på hendes dårlige volte, og det gik så godt.. Hun glemte helt at det var hendes dårlige volte ;-)
- hun gik rigtig fint og let til bidet, bøjede sig korrekt og samlede sig perfekt.. Hun er blevet meget afslappet når vi rider på banen.. Så afslappet at hun endda kunne trave fuldstændig normalt + at gå til bidet både på store og små volter.. Hun gjorde mig rigtig stolt i dag :-)
Hun bliver kun bedre og bedre for hver dag der går..

April 2011 tog jeg chancen og fik smeden til at pille alle 4 sko af i håb om at det ville gå godt. Og heldigvis viser det siger at Jamaica går perfekt uden de sko. Jubii. Smeden er overrasket over at hun går så godt, selv på sten :-)

I dag lavede Jamaica og jeg vores første styrt sammen. Vi red tur sammen med min veninde og hendes traver. Hendes traver vælger så at sparke ud efter os, og rammer mig lige på skindebenet. Jamaica bliver forskrækket og skynder sig at hoppe til siden, hvor hun får snublet over sig selv og vælter ned på sin højre side. Av mit ben og mit knæ. Og desværre var det på asfalt. Heldigvis skete der ingenting med Jamaica eller babyen i min mave. Det eneste der kom ud af det var, at jeg ikke kunne gå særlig godt i to dage og mit knæ gjorde monster ondt, samt en stor hudafskrabning ;-)

Fredag d. 22/3-2013 kom den dag jeg frygtede aller mest. Jamaica kom til de evige græsmarker. Jamaica har nu sat sig på himlen som den smukkeste, og mest lysende stjerne på himlen. Hun vil altid have en plads i mit hjerte, hun var noget helt specielt, men jeg er ikke i tvivl om, at hun har det bedre der, hvor hun er nu. Jamaica var en pony der virkelig satte et spor i alles hjerter, ingen var som hende, og er sikker på alle der kender hende altid vil huske hende som den mest specielle pony, med den største personlighed. Må du hvile i fred fantastiske Jamaica pige <3
Altid savnet, Altid elsket, Aldrig glemt <3
Kommentér på:
Traver Jamaica
Annonce