{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod DG *RDH* [Tidl. hest] 1999

2.720 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ES
ES
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. mar 2008


Dansk Varmblod DG *RDH*

Fødselsår:
1999
Højde:
166cm. Men det jo heller ikke fordi det er et par år siden? xD'
Vil gætte på 170cm eller deromkring;)
Temperament
En hoppe små børn kan have med at gøre. Hun er meget rolig, og elsker at blive snakket med. Dog ikke altid på folden. Når hun er i fol, knytter hun sig meget til en af de andre hopper i nogle få dage, før hun finder en anden hoppe at knytte sig til. Hun kan heller ikke stå ved siden af nogen i stalden når hun er i fol uden at angrebe dem.
Gangarter
Skridt: 7,5
Trav: 7
Galop 7,5
Til Stationsafprøvning i 2002.
Stævner
Har aldrig startet, udover kåringer ;p
Stamtavle
F: Blue Hors Don Schufro
M: Godthaabs Grif
FF: Donnerhall
FM: Fiesta
MF: Amiral
MM: Godthaabs Grafitti
F: Blue Hors Don Schufro
M: Godthaabs Grif
FF: Donnerhall
FM: Fiesta
MF: Amiral
MM: Godthaabs Grafitti
Skriv hvis I vil have mere.


AFKOM
2005: BH Romanov; Drudgaards Gipsy RDH, Hoppe
2009: BH Zack; Drudgaards Zafi Z, Hingst
2011: BH Zack; Drudgaards Ginger Biscuit, Hoppe
Køn
Svedfuks Hoppe ;p
Bemærkninger
Hun er kåret i RDH, men ved ikke helt om hun nåede til Eliteskue xD'

Ginger kan desværre ikke rides. Hvorfor ved vi ikke præcist, men vores gæt er at stald menneskerne på Hööks tilred hende. Hvilket må have været gjort uprofessionelt hvilket Ginger ikke havde brug for. Det er også kun et gæt, som sikkert ikke er rigtigt, da der har været en person der har kunnet ride hende uden problemer. Stine Gertsen som tager billeder for ridehesten nu. Med de andre rytter har hun bukket ligeså snart man sidder i sadlen. Hun stopper ikke før personen ligger på jorden. Jeg synes selv det er virkelig trist, for jeg er hundrede procent på at hun er en hest man ligger mærke til på stævnepladsen.
Da hun så ikke kan rides bruger vi hende som avlshoppe. En besværlig avlshoppe. Hun fik sit første føl i 2005. Et lille fint mørkebrunt hoppeføl, som kom til at hedde Drudgaards Gipsy, og også blev RDH. Gipsy var efter BH Romanov. Hun kom ikke i fol i føl brunsten. Jeg ved ikke helt hvad der så skete men i 2008 prøvede vi igen. Det tog sin tid. Vi kørte frem og tilbage omkring otte gange, før hun endelig kom i fol med BH Zack. Det krævede dog at hun blev syet.
Hun er rent ud sagt en dum abe i stalden når hun er i fol. Lige meget hvem hun står ved siden af dræber hun dem. Derfor går hun i foleboksen, hvilket hun ikke rigtigt kan lide. Hun vil hellere have mindre plads. Men sådan er det. Vi har prøvet at flytte hende tilbage. Hun stod ved siden af Bob og Gipsy der. Først angreb hun Bob, og derefter Gipsy. Så byttede Bob og Ginger plads. Ginger stod nu kun ved siden af Bob. Så blev Bob endnu mere angrebet så det blev den store boks. Skulle hun endelig stå ved siden af en, måtte det så være Apple Jack. Ham kan alle stå med. Men der ville blive for meget flytteri i stalden.


Efter min, og en masse andres meninger, ligner hun utrolig meget sin far BH Don Schufro. Det eneste hun lige mangler er de høje sokker, musklerne, og fedtet også videre er også i vejen, men ellers kan hun komme til at ligne sin far på en prik. Men hver sin mening vel? xD'
Mange siger også hun ligner en hingst. Det forstår jeg godt, men jeg fortrækker nu at kalde hende fjordhest for hun ligner virkelig sådan en nogen gange.
Dengang jeg var lille kaldte mig og min veninde hende altid vildhesten. Hendes man og pandelok kan blive utrolig lang, og det mindede os bare om en vildhest. I dag kalder jeg hende dog tykke, mor også videre.

Hun knytter sig utrolig nemt til folk. Så længe de bliver på jorden. Hun putter sig op af en med sine blive øjne, og man kan bare se på hende at når hun gør det må man ikke gå. Så sød og kærlig.

Juli 2012: Ginger er solgt videre som avlshoppe til Nordjylland :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod DG *RDH*
Annonce