{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.469 visninger | Oprettet:

Veninde svarer ikke? {{forumTopicSubject}}

Jeg har en barndoms veninde, som jeg altid har været rigtig tæt med. Desværre bor hun en times kørsel væk.

Nu er det efterhånden et års tid siden vi sidst har set hinanden bl.a. fordi hun har været på efterskole. Jeg har så for 2 ugers tid siden skrevet til hende og spurgt om hun har tid og lyst til at komme og besøge mig i kommende weekend (vi kan tage toget frem og tilbage). Der gik flere dage, før jeg fik svar, men hun skrev, at hun gerne ville ses, men at hun ikke lige vidste om hun kunne endnu.

I går aftes ringede jeg så til hende, efter at hun ikke havde svaret på min besked, hvor jeg pænt havde spurgt, om hun havde fundet ud af, om hun kunne komme. Jeg fik fat i hende, men vi snakkede ikke engang i ½ minut, for hun havde virkelig mange lektier for. Vi aftalte dog at ringe samme i dag.

I dag har jeg ikke hørt en lyd fra hende. Jeg har forsøgt at ringe en enkelt gang, men hun tog den ikke. Så sendte jeg hende en sms, hvor jeg skrev, at jeg ikke ville forstyrre men bare lige høre med planen for weekenden, og at hun ikke skulle føle sig tvunget til at komme, hvis hun ikke følte, hun havde tid eller overskud til det. Det har hun heller ikke svaret på...

Nu ved jeg efterhånden ikke rigtig hvad jeg skal gøre! På den ene side er jeg bekymret for hende. Samtidig frustrerer det mig, at jeg ikke ved, om jeg har en aftale i weekenden eller ej (især fordi jeg har en engelsk aflevering til mandag morgen).
Jeg har bare heller ikke lyst til at blive ved med at ringe og/eller skrive, hvis hun har travlt. Jeg har jo ikke lyst til at give hende dårlig samvittighed.

Hvad synes I, jeg kan/skal gøre?
Måske er vi bare gledet/vokset fra hinanden?


Kommentarer på:  Veninde svarer ikke?
  • #2   1. okt 2014 Jeg ville "glemme"/ lægge hende lidt på hylden, og så selv få lavet mine lektier. Hvis hun har travlt, og ikke har tid til at snakke med dig, hvorfor skulle du så snakke med hende? Tror du lægger for meget "energi" i det, hvis du forstår hvad jeg mener. Men nu kender jeg jo hverken dig eller din veninde, så derfor er det jo ikke sikkert at det jeg mener er det rigtige at gøre. smiley

  • #3   1. okt 2014 Når jeg har rigtig travlt kan jeg nemt glemme at svare mine veninder og ringe tilbage. Ikke fordi jeg ikke vil, men simpelthen fordi jeg har travlt, og når jeg ikke svarer med det samme kommer jeg fra det. Kan være det er sådan med hende?

  • #4   1. okt 2014 Du kender hende bedst og ved hvordan hun ville opføre sig. Men helt ærligt, efter man har været den eneste der har tager kontakt over flere måneder og du kan mærke de ikke rigtig gider. Så mister man interessen og ender med en masse sorg, skuffelse og vrede. Mit råd er bare at give slip nu. Hun er ikke det værd længere..

  • #5   2. okt 2014 Jeg havde det på præcis samme måde med en veninde for noget tid siden. Pludselig svarede hun bare ikke på nogle af mine beskeder og havde altid utrolig travlt. Jeg blev træt af det og valgte at stoppe med at kontakte hende.
    Nu lidt over et halvt år efter er hun begyndt at opsøge mig igen på skolen, snakker til mig osv.
    Måske skulle du også lade din veninde være lidt?:)


Kommentér på:
Veninde svarer ikke?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce