{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
633 visninger | Oprettet:

At komme vidder? {{forumTopicSubject}}

Hej alle det er nu 1 mådnet siden min søde Alex blev aflivet ;( og jeg savner ham hver dag.
Og jeg kan bare ikke komme vidder. Sagen er den mine forældre var så søde at de købte en ny hest til mig. Men jeg for så dårlig samvittighed over at han bære Alex's skridtæppe da de bruger samme str ;( da vi red tur Idag. For det var jo Alex's. Jeg ved godt det lyder dumt, men har i nogle gode råd til hvordan jeg kommer vidder ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At komme vidder?
  • #1   31. mar 2015 For det første, jeg er ked af du har mistet din hest :(.

    For det andet, så tænk på, at han er et bedre sted nu! Kunne læse han blev aflivet på grund af hans ben, tænk at nu har han ikke ondt mere, han får aldrig ondt igen og han render rundt på en stoooooor græsmark hvor solen altid skinder og han spiser sig dejlig tyk.
    Synes ikke du skal have dårlig samvittighed over du bruger hans udstyr, se på det som at din nye arver noget fra Alex, og at han så et eller andet sted altid er med jer, når I er ude og ride tur sammen, dig og din nye.

    Det er super hårdt at miste et dyr, og en god ven. Nu har jeg aldrig selv måtte sige farvel til en hest, men jeg måtte for lidt over fire år siden sige farvel til min ene hund, som havde været hos mig siden jeg var 8 måneder gammel. Det var pisse hårdt og jeg var ked af det flere måneder efter, men hun kom et bedre sted hen, og hun venter på mig når det engang er min tur. Og hun er altid med mig, i mit hjerte <3.

    Og det er Alex også hos dig!


  • #2   31. mar 2015 Århhh mange tak ;( jeg sidder og tuder nu smiley ja jeg håber jo han har det godt i himlen ;( jeg ved han venter på mig ved porten til himlen en dag.

    Det er også bare svært for mig at tænke det, for jeg købte det kun til Alex ;( og Alex elskdet det tæppe.

    Århh smiley gør mig ondt, ja dyr er bare ens bedste venner<3


  • #3   1. apr 2015 Velbekomme. Håber det hjalp en lille smule, selvom det ikke er meget mod det tab og savn du oplever :(.

    Det er de nemlig, det er dem som altid vil være der når ingen andre er.


  • #4   1. apr 2015 Tro mig! Det har hjulpet smiley og igen tak.

    Ja så sandt smiley jeg må bare huske de gode ting og så ikke være bange for at kaste kærlighed på den nye hyp


  • #5   1. apr 2015 Det var godt!

    Hver endelig ikke bange for det. Den bliver aldrig Alex, men den kan blive en mindst lige så god ven som ham, hvis du bare lader den!


  • #6   1. apr 2015 Jeg havde det på helt samme måde da min blev aflivet, og ingen måtte bruge hendes boks den første uge.
    Det jeg gjorde var at lade være med at bruge hendes ting på andre lige det første stykke tid. Jeg måtte købe nye ting, men havde det bedst sådan.
    Noget andet var, at jeg fik lavet en halskæde med hendes navn på, og den har jeg på hver dag og hat haft de sidste 6 år. Det hjælper mig at vide at hun altid er hos mig, og nu kan jeg også godt bruge hendes ting, for på en eller anden måde er hun stadigvæk med mig når jeg bruger dem smiley

    Jeg er ked af at høre det med din pony smiley


  • #7   1. apr 2015 Jeg red slet ikke regelmæssigt i et år efter min Arrogant blev aflivet. Først i september/oktober sidste år sagde jeg ja til min dejlige part Isabell. Heldigvis for mig var de to bedste venner, så jeg føler ikke samme svigt smiley

  • #8   1. apr 2015 Her om 23 dage er det et år siden min prinsesse tog afsted. Jeg savner hende stadig hver dag, og tager mig også i at kalde min nye hest for hendes navn.
    Det bliver nemmere med tiden, men ikke mindre. Giv det tid. Med tiden når du et punkt hvor du ikke længere er ked af det, men i stedet tænker på jeres gode tider, og græder i glæde i stedet for i smerte. På et tidspunkt når du et punkt hvor det er okay. Og hvor at du indser at han er et bedre sted.

    Puha, nu er det lige før jeg begynder at tude... På trods af at det snart er et år siden..

    Jeg fandt min glæde i en ny en jeg fik hjem en uger efter jeg sendte hende afsted. Der gik 3 måneder før jeg begyndte at fokuserer på den nye hest. Det første lange stykke tid, følte jeg også skyld, og havde det skidt med at bruge samme udstyr - jeg købte også nyt. Noget jeg kunne kalde Mistral's og ikke queen's. Det hjalp mig meget. Og med tiden kunne Jeg også bruge det gamle igen.
    Jeg tænkte at det var en fejl at jeg fik en ny hest så hurtigt. Men nu når jeg kigger tilbage, var det det bedste jeg kunne have gjort. Ellers havde jeg bare siddet derhjemme og været mere smadret end jeg i forvejen var.

    Giv det tid. Det hele skal nok komme. Der er ikke gået så lang tid endnu smiley


  • #9   1. apr 2015 Puha.. Jeg sidder næsten og tuder nu.. Jeg er stadigvæk ikke over sorgen med min bedste ven. Det er snart 6år siden. .. Jeg fik dog aldrig sagt farvel og det gør nok at jeg aldrig kommer over det smiley jeg har dog ny hest nu. Tindur kan aldrig tage Felix sin plads, og det er heller ikke meningen. Jeg elsker ikke Tindur mindre, bare på en anden måde da de er meget forskellige. smiley med tiden så tænker jeg ikke så meget på Felix som tidligere. Men når jeg gør er sorgen næsten ligeså stærkt smiley da han døde blev jeg sygemeldt og kunne ikke rigtig fungere. Venner smed heste i hovedet på mig for at hjælpe mig ovenpå.. Det tog sin tid og det var hårdt.. I dag har jeg en normal hverdag men når minderne kommer kommer også sorgen smiley

    Mvh TT


Kommentér på:
At komme vidder?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce