{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
352 visninger | Oprettet:

"Faste" job tilbydes ^^ {{forumTopicSubject}}

Hejsa smiley . Eftersom at jeg dsv ikke har pc pt. - derved tager det for meget tid på IPad ;D og oveni så skal jeg konfirmeres i næste uge, hvilket ikke just giver mere tid :D. Nå, men her er de jobs jeg har i overskud ^^

* Blupper (Akhal-tekiner)
Søger en jeg kan skrive til når jeg ikke selv har tid/overskud, derfor vil det blive halt om halt fast arbejde :3. Eneste krav er at du kan dine ting og så skal du gerne have gjort det før - og selvfølgelig være til at stole på :).
Løn: 1 pas pr. 3 hest

* Anden passer. Du vil langt fra passe hverdag, og nogen gange flere end andre. Du skal være vågen efter klokken 22.00 da det er der min første passer senest har passet. Jeg er ikke vip.
løn: 100-125 eq

* Konkurrence deltager. Søger en der kan deltage i konkurrencer med mine brugte blupheste smiley . Dette job består af at hestene skal konkurrer fra 08.00-20.00 og så skal de have foder, strigles og så ligges til ro evt. have noget tilskud eller en gulerod hvis dette behøves.
Løn: Kan vi snakke om smiley . Hestene skal minimum konkurrer 4 gange om ugen

Da jeg ikke er vip vil det kun være konkurrence deltageren og min første passer der har adgang til kontoen i hverdagen, og så vil I andre blive sat på efter behov smiley

//Krumme E


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  "Faste" job tilbydes ^^
Kommentér på:
"Faste" job tilbydes ^^

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce