{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
601 visninger | Oprettet:

pasning/opbevaring {{forumTopicSubject}}

Da jeg har solgt min pony jeg var i gang med at tilkøre, står jeg med noget næsten nyt seletøj. Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg opbevarer det bedst hvis det skal ligge i nogle år og Være vedligeholdelse frit. Det skulle gerne stadig blive ved med at være lækkert, blødt og holde "faconen".
Det trænger til en pudsning nu, da det har hængt i et lidt fugtigt rum med 10 grader i et halvt års tid. Så hvad værre når det er pudset.?
Jeg har desværre ikke mulighed for at hænge det i stuetemperatur. Og det ville Være bedst at få det pakket ned men hvis det har bedst af at hænge så er det også muligt.


Kommentarer på:  pasning/opbevaring
  • #1   25. jan 2015 Jeg har en del udstyr hængende som ikke er i brug nu hvor Axel er pensionist. Har gjort det hele godt rent (med sadelsæbe osv) ladet det tørre og så givet det en ordentlig gang olie, hvorefter det er blevet hængt op. Det hænger ikke ved stuetemperatur, men dog frostfrit og tørt.
    -jeg hev det ud i efteråret for lige at tjekke om det måske trængte til pleje, men det ser fint ud endnu. Ikke udtørret og uden mug osv.

    Det var dog altsammen meget velpasset i forvejen og godt brugt -nyt læder har jeg fornemmelsen af hurtigere bliver tørt, når det hænges væk


  • #2   26. jan 2015 jeg har pakket mit ned i en stor værktøjs kiste den er dejlig nem at pakke væk og mit seletøj har det fint. Dog skal det nok op og hænge lidt inden jeg bruger det i fremtiden

Kommentér på:
pasning/opbevaring

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce