{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
573 visninger | Oprettet:

Blognavn, hvor privat og hvad hedder jeres? {{forumTopicSubject}}

Ja, mystisk overskrift. Men det er sent og jeg kunne ikke lige finde noget mere matchende.

Jeg havde egentlig tænkt at starte lidt blog op igen, ikke på facebook, men rigtig blog. Mest fordi jeg ikke rigtig fortæller så mange hvad jeg egentlig går og laver, og det kunne da være lidt sjovt. Oprindelig var min plan at jeg ville fortælle lidt om min uddannelse og vejen igennem den. Det er så lagt lidt på hylden igen, eftersom det mest spændende der sker, er når jeg er usikker på hvor meget jeg kan fortælle offentligt om det jeg laver. Så er det jo en fed ting at blogge om det, eller ... smiley
Nåh, whatever. Det er også meget mere interessant for dem der hjemme - og lidt mere bredt - at fortælle om resten af det der følger med min uddannelse: At flytte for sig selv, i ny by, og alt det omkring. Det er så her problemet opstår, for med så almindelige ting, synes jeg pludselig det bliver svært at finde på et navn der både er til at huske og skiller sig lidt ud. Og så skal det helst heller ikke være noget jeg kunne finde på at bruge til hvis jeg engang skal lave noget freelance.
Mit navn synes jeg også bare er træls at bruge. Godt nok behøver jeg ikke at være helst skjult for offentligheden, men jeg synes også at det bliver lidt for offentligt. Pernille kan gå, Sørensen er der ø i, mit sidste efternavn er der også ø i og det er alt for besværligt at stave til.
Jeg har overvejet mit gaaamle kaldenavn Pøni, men der er også ø i. Og Poeni ved jeg ikke om er for sært. Jeg synes efterhånden jeg har rundet mange muligheder, men uden at noget rigtigt fænger.

Står i helt offentligt frem med alt om jer selv? Hvor privat er jeres navn på jeres blog? Hvad hedder den? Hvordan fandt I på navnet og hvilken sammenhæng har den med jer, hvis det altså ikke direkte er dit navn?

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Blognavn, hvor privat og hvad hedder jeres?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce