{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
702 visninger | Oprettet:

Når man fortjener forkælelse! {{forumTopicSubject}}

Haha, jeg ved godt, at det måske ikke er det smarteste, når jeg nu (ligesom jer andre) forsøger at tabe vægt.
Men jeg føler virkelig jeg har fortjent kage, så det har jeg sendt min mor afsted efter.
Brugte 2½ time i går og (indtil videre) 2 timer i dag på at gå amok med le, ørnenæb og trillebør på at fjerne giftig engbrandbæger fra folden.
Jeg er smadret i lænden og den ene arm, har vabler på hænderne og jeg har kun fået ryddet hvad der svarer til en halv ridebane eller sådan noget. Oversat i trillebørfulde er der kørt 20 af dem væk.

Men det er faktisk overraskende god motion at høre hård musik for fuld udblæsning mens man udøver enhver rest af agression på en giftig plante. Også selvom det føles lidt småsadistisk når jeg giver mig til at råbe "DØ PLANTE DØØØØ".
Det er vidst meget godt at min mor bor langt ude på landet!

Apropo hende min mor, så mener hun at jeg har tabt mig siden sidst jeg var hjemme. Vægten er ikke enig med hende (-½ kg), men hun mener at man bedre kan se min kæbelinje og ikke-eksisterende kindben, så jeg håber da hun har ret!

Hvordan går det med jer og jeres vægttab? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når man fortjener forkælelse!
  • #1   30. jul 2015 Du skal ikke gå så meget efter din vægt.. Mere dit talje mål, mål om lår osv. Hvis du træner får du jo også muskler, og de vejer jo en del smiley
    Så det kan sagtens være at du har tabt dig, selvom vægten ikke har rykket så meget smiley

    Men sejt at du giver den gas! Synes da også at du kan nyde noget kage smiley

    Mit vægttab kunne godt gå bedre. Har ikke vejet mig de sidste par dage.. Men spiser efterhånden meget sundt, dog er det gået lidt galt med det skide chokolade smiley hmmm. I aften står menuen på kylling og salat. Så må jeg se hvad vægten siger i morgen


  • #2   6. aug 2015 Jeg har stadig ikke turdet stille mig på vægten :P. Men synes selv jeg kan se forskel fra det første billede her fra januar i år, til det her fra et par uger siden, med mit ansigt :).

    Og så forkælede jeg mig selv i går i form af ny shampoo, balsam, shower gel og træningstøj! Nøj det føltes godt at bruge penge på sig selv :D.


    profilbillede
Kommentér på:
Når man fortjener forkælelse!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce