{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Telepati med dyr tilbydes :)

Kr. 400
4.016 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Jeg tager ikke flere ind i øjeblikket, da jeg har rigtig mange på vent igen nu. Hvis i står i en akut situation kan jeg henvise til mine dygtige kollegaer som i finder på hjemmesiden www.deklogedyr.dk under butik og under uddannede kursister :) Vælg den der med det samme falder jer ind og føles rigtig :) Jeg ved ikke hvad mine medkursisters priser er.

Hej med jer :)

Telepati er videnskabelig bevist.

I 2012 understregede forskere at de nu kan bevise at dyr har følelser og bevidsthed svarende til stort samme niveau som os mennesker.
Det har jeg nu altid vidst og det er også en af grundende til at jeg selv har valgt at gå i gang med uddannelsen i etisk telepati med dyr hos Winnie Stubkjær Lauersen. Uddannelsen er en længerevarende og meget grundig kursus baseret uddannelse i etisk telepati og egen balance.
En anden grund til at jeg valgte denne uddannelse er at jeg syntes alle dyr fortjener at blive hørt og forstået for dem de er. Mange dyr lever alene med deres følelser og smerter uden at blive forstået, en følelse som meget få mennesker ville kunne håndtere! Men heldigvis er en ny tid begyndt, hvor flere og flere mennesker åbner op for en anden måde at gøre tingene på end den vi hidtil har set.

Hvad er telepati?

Telepati er en to-vejs kommunikation mellem 2 eller flere individer. Det er kommunikation, hvor man har en tæt kontakt til sine sanser, eks. hørelse, føle, syns og smags sanserne og via dem kan modtage og registrerer hvordan dyr sanser sig selv, livet, andre og verdenen omkring sig. Under kommunikationen sanser dyret også mig.

Under kommunikation med dyr via telepati kan dyret formidle budskaber om kroppen/fysikken og psyken (hos dyret selv, dets ejer og andre i dets liv), træning, udstyr, foder, leveforhold, venner, dyrets ønsker og behov, råd til ejer og ejers behov, samt om dyrets livs plan og meget mere.

Der er stor forskel på indholdet i kommunikationerne netop fordi dyr er ligeså forskellige som vi mennesker er. Det vigtigste for mig er at dyret for lov til at berette det dyret ønsker, uanset hvad det måtte være. De bestemmer helt selv hvad de vil kommunikerer om, hvilket også betyder at hvis et dyr vil give mig informationer om kroppen så får jeg det, selvom jeg måske gerne ville vide noget om psyken. Jeg kan og vil ikke tvinge dyr til at give mig informationer om noget, de ikke selv ønsker. Jeg vil også altid viderebringe sandheden fra dyret til ejeren og ikke blot hvad ejeren ønsker at høre. Det er vigtigt at gøre klart at dyr aldrig er bebrejdende – alt det de gør, gør de for at hjælpe os til at forstå os selv og dem bedre.

Jeg har indtil videre kommunikeret adskillige dyr og jeg er hver gang blevet bekræftet i hvor vise vores kære, kloge dyr er, fordi jeg lærer så utrolig meget om mig selv hver gang og jeg har også oplevet at ejeren ofte også for noget personligt med sig om sig selv og ikke mindst lærer mere om sit dyr :)

Jeg kan modtage budskaber om fysiske og psykiske problemer hos dyret, men jeg må kraftigt understrege at jeg ikke må eller er i stand til at stille diagnoser, ej heller at helbrede! Det må og kan kun en dyrlæge ifølge lovgivning, men jeg kan modtage budskaber, der efterfølgende kan hjælpe ejer med at finde ud af hvad dyret evt. fejler og løsninger på evt. problematikker og smerter.
Jeg kan formidle hvad dyrene giver, og give støtte. Jeg kan hjælpe jer til at opleve dyrenes tanker, følelser og behov, samt belyse adfærd fra andre vinkler end dem mennesker kan se fra, som menneske. Jeg bringer essensen af dyrene frem <3

Jeg vil med det samme gøre klart at jeg hverken kan eller vil true dyr til at gøre eller være som mennesket ønsker det, ved f,eks. at kommunikere: ”du SKAL gå i trailer ellers kommer du ikke ud” Nix, det er ganske enkelt ikke måden vi uddannes på og derfor heller ikke noget jeg vil være en del af! Vi uddannes med fokus på grundighed, respekt, forståelse og kærlig støtte til alle, såvel dyr som mennesker. Dyr møder altid os med kærlighed, uanset deres adfærd, derfor vil jeg møde dyrene på lige fod og trusler er ikke kærlighed! Men jeg vil forsøge at finde roden til problemet og derudfra komme med gode råd.
Telepati kan ikke erstatte god træning!

Jeg kommunikere nu både med levende og afdøde dyr.

Hvis dette har fanget din interesse er du meget velkommen til at kontakte mig via mail: forstaaditdyr@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt :)

Når jeg telepatere med dyr foregår det endnu kun via billeder (det såkaldte fjerntelepati eller mailtelepati som det også kaldes) af dyret og jeg skal derfor bruge følgende fra dig og dit dyr:

• 4 billeder af hele dyrets krop. 1 fra højre side, 1 fra venstre side, 1 forfra og 1 bag fra og der må kun være det pågældende dyr på billedet. Dette er for at jeg bedre kan samle og forbinde min energi med det pågældende dyrs energi.
• Dyrets kælenavn og alder.
• 5 spørgsmål fra dig til dyret.

Det skal gerne være dit eget dyr eller i hvert fald et dyr du er i tæt relation med, da jeg meget gerne vil have din venlige, men konstruktive feedback på de budskaber jeg har viderebragt til dig, for på den måde at blive bedre. Skulle der være emner i ikke føler i har fået svar på så tager jeg gerne kontakt til dyret igen, men jeg vil gøre mit bedste for at få alt belyst første gang :) Er det ikke dit eget dyr, så skal ejeren have givet tilladelse til at jeg ser på det og jeg skal gerne vide hvem ejeren er :)

Når jeg har kommunikeret med dit dyr og føler jeg har fået styr på alle budskaberne (kan tage lige fra 1 time til flere dage) da vil jeg kontakte dig enten pr. mail eller sms og vi kan aftale hvordan du ønsker budskaberne formidlet. Under alle omstændigheder så skrives alt jeg får fra dyret ned og sendes i en mail til dig, da ikke alt kan huskes via telefonen. Derfor er det skønnest for dig at have det hele på skrift også.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og dit dyr :)

Da jeg allerede har fået overvældende mange henvendelser vil jeg allerede nu informere om at der kan være en del vente tid, men jeg vil løbende holde jer opdaterede omkring situationen :) tak til jer alle og jeres dyr fordi jeg må dygtig gøre mig med jeres hjælp :)

Kærligste hilsner fra
Henriette Bæk Jensen

Ps. Den billige pris skyldes at jeg er nyuddannet og stadig har meget at lærer, så jeg kan derfor stadig tage fejl eller fejl tolke et budskab :)

Får i intet ud af telepatien da er det gratis, men jeg regner selvfølgelig med at i er ærlige og kan kun informere om at det endnu ikke er sket :)

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce