{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Undervisning i spring og dressur

Kr. 75
5.093 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Undervisning og ridning tilbydes af kompetent rytter.
Om mig:
Mit navn er Christine og jeg er 22 år gammel. Jeg har redet i 11 år og har altid arbejdet seriøst med min ridning og modtaget undervisning af dygtige folk. til daglig arbejder jeg i stalden på stutteri ask. Jeg har ikke de store stævneresultater at prale med, da det ikke er det jeg har lagt vægt på og har oftest haft unge eller uerfarne heste imellem hænderne. Jeg har dog trænet min tidligere hest på MB niveau i både spring og dressur. Jeg har arbejdet i stald, hvor jeg fik mulighed for at tilride en del ungheste, hvilket jeg synes er enormt spændende.
I min undervisning lægger jeg meget vægt på at følge den enkelte ekvipages ønsker og behov, og vil altid forsøge at gøre træningen sjov for både hest og rytter. Jeg underviser både børn og voksne på alle niveauer. Underviser i både spring og dressur samt hjælper med tilridning.
Jeg tilbyder også at ride heste, hvor jeg enten kører ud eller hesten kan sendes i ridning hos mig(skriv for mere info om dette)
Prisen for undervisning er 75 kr. for 30 minutter + evt. kørepenge hvis det er mere end 10 km fra min bopæl i 5390 martofte
Kontakt venligst pr. telefon da jeg sjældent er online.

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce