{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Heste og pony bokse 7860

Kr. 450
5.632 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Vi er en heste elskende familie, der tilbyder heste- og ponybokse til forvorable priser.
Vi har to stalde. En stald med 9 bokse. i den anden stalden er der 5 bokse. P.T. er der 4 bokse ledige i stalden med 9.
Til staldene hører der 4 store folde. Vi sætter foldtid meget højt, da vi mener, at det er hestens natur, at have frihed til at kunne bevæge sig de fleste af døgnets timer. Men ønsker man kort foldtid er der også mulighed for dette.

Der er en udendørs ridebane 25 x 60, men der er også mulighed for at ride ud i det blå på stier og grusveje uden at komme noget særligt på vejen. Lem rideskole ligger 5 km væk og Rude Mølle rideklub ligger 8 km væk, hvor der er mulighed for at få undervisning. Det er tilknyttet 2 undervisere til stalden, men det er også muligt, at have en underviser med selv. Der er hestetrailer på stedet, der er mulig at leje for en mindre pris.

Ponyboks: 450kr.
Hesteboks: 600 kr.

Alle priser er incl. vand, fold, lys og udendørs ridebane.

For en lille merpris, kan der købes strøelse i form af byghalm eller træpiller/smuld af os. Men det er også muligt at tage sit eget strøelse med.

Med foder og prima hø/wrap er det muligt, at være med i staldens fælles ordning. Men det er også muligt selv at medbringe.
Alt køb af os er til vores indkøbspris.

Vi lukker ud hver morgen i hverdagene. Indlukningsvagterne går på turnus, hvor du vil få vagter alt afhængig af hvor mange vi er i stalden. Vagten bliver selvfølgelig tilrettelagt så den passer ind i din hverdag. Det er også muligt at købe sig fri af sin vagt eller passe din hest selv.

Vi glæder os til at byde dig og din hest/pony velkommen.

Med venlig hilsen

Karen Marie og Nicolas Tomter.



Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce