{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Super smuk & dejlig shetter' søger nyt- og kærligt

Kr. 2.500
6.900 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Super smuk & dejlig shetter' søger nyt- og kærligt

Solbakkens Gill .. (i daglig tale; Lucas) ..

Far: **VESTBJERGS TAROK SH 183 DK SHETL. II KL. A
Mor: SKOVLUNDENS GINA S 1484 DK SHETL. II KL. A

Det præcise stangmål kendes ikke, men vil umiddelbart mene at han er af normal højde ift. den accepterede standard indenfor Shettere (90cm ca).

Gangarter: Fine. Gør han sig rigtig til, vil jeg mene at de ligger på ''let til middel''.

Stævner/udstillinger: Ingen.

Lucas er en nu 14-årig Hingst af racen Shetlænder og er derudover en utrolig flot én af slagsen. Han er let omgængelig, og er langt størstedelen af tiden en meget rolig og kærlig ''hygge'nygge'' pony.
Han har i årenes løb (medens han har været min) næsten udelukkende været brugt som selskab til min tunge Haflinger vallak, og dét uden de store nævneværdige problemer.
Det eneste er at han indimellem i al sin sommer'kådhed har præsteret at springe på min vallak- dette har dog ikke resulteret i nogen former for skader på hverken Lucas eller Charlie :)
Udover det er Lucas ellers mere underdanig end dominerende!

Han er en helt igennem pragtfuld pony der med al sin glans udstråler en ekseptionel form for karisma. Lucas ER bare indbegrebet af; Charme, selvtillid og lækkert hår :D

Lucas blev i sin tid købt af en rigtig ''krejler'' type (kan osse kaldes en hestehandler). Og det var egentlig mest pga. medlidenhed .. - han stod bundet med en lænke, i en kogrime, til et træ i en villa have uden vand osv. Men efter at have tilbragt få timer med denne super lækre pony fandt jeg hurtigt ud af at han var meget mere end ''bare'' et medlidenheds køb. Længe skal man lede efter en så kærlig og nuttet Hingste dreng som han er :)!
Lucas blev opstaldet ved mine forældre, og flyttede så min anden pony Charlie der hjem. Der gik ikke længe før de var ''best buddy's for life''. Nærmest uadskillelige :)

Jeg ved desværre ikke alverdens ting om Lucas fra før han blev min, da tidligere ejermand ikke havde noget af betydning at fortælle.
Men som ovenstående forlyder har Lucas udelukkende været brugt til at hygge om i sin tid hos mig. Jeg har altså striglet, børstet, vasket og sådanne ting. Hos mig har han haft rytter på som forsøg et par gange, men altså ikke noget vi har praktiseret det helt store i. Mig bekendt har han vist heller ikke været brugt til det førhen, men skal ikke kunne sige det med sikkerhed.

Lucas har medens jeg har haft ham været kørt nogle gange i hestetrailer samt kreaturvogne. Dette har været i forbindelse med flytning til sommergræs, og han har taget det virkelig pænt hver gang.

Lucas er lidt til den runde side, især om sommeren :D
Men han er en flot pony som fra naturens side er bygget kaftigt sådan i helhed.
Han har gennem årene hos mig opbygget en virkelig flot og robust man som når den vedligeholdes forbliver flot lys. Og manen er i bund og grund karismatisk for den smukke Lucas.

Jeg har DESVÆRRE set mig nødsaget til at sælge mine elskede ponyer, da jeg pga. en bilulykke ikke kan de samme ting mere.

HJEM FØR PRIS!!! Prisen vil blive aftalt når/hvis rette køber melder sig på banen.


---------------------Ingen afbetaling----------------------Ingen udlån-----------------------Ingen bytte---------------------


SÆLGES IKKE TIL RIDESKOLER, ''KREJLERE'' (HESTEHANDLERE!), ELLER HELT SMÅ BØRN.

Jeg , sælger , forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle interesserede købere.

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce