{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tilbyder uddannelse af 4+ hest

Byd
111 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Hej alle,

Jeg tager heste i træning med henblik på salg, uddannelse, stævnestart osv. Jeg skal på grundforløb til berider i malling, til vinter. Har dog mulighed for at tage hesten med.

Jeg rider selv på LA+ niveau dressur og spring, og rider undervisning ved utrolig dygtig dressur underviser hver uge, og det samme gælder spring. Har sprunget MB-MA højder på pony, dette er dog mange år siden. Jeg går selv meget op i hestens helbred osv. og rider for en blød hånd, jeg fokusere også meget på hestens trivsel og om den har det godt, i de hænder den er i.

Jeg kan ride alle slags heste, dvs. har du en hest som stejler, bukker, løber eller andet, har jeg mulighed for at hjælpe jer videre. Har før hjulpet andre med problemheste, eller ungheste. Jeg har også meget erfaring med varme heste, og heste som siger fra. Jeg håndtere dog ALTID heste med tålmodighed, og en kærlig hånd. Har arbejde i en stald med ungheste, hvor jeg træner dem, så jeg rider ungheste til daglig. Jeg har et stort gå-på mod og lader mig ikke skræmme af at falde af eller blive afprøvet.

Hesten vil blive redet, så meget som ejeren ønsker, dog maks 6 dage, den sidste dag vil være en fridag for hest, evt. en tur eller andet. Hesten vil ikke blive presset mere end den kan klare, så den ikke bliver stresset. Jeg følger hestens udvikling, og sikre mig at den har det godt. Planen ville være, at den skulle blive opstaldet på KAR eller SOLR, mere information om disse steder kan sendes. Står hesten i nærheden af Karlslunde 2690, behøves den ikke flyttes, så længe jeg kan komme derud, uden problemer. Bliver den flyttet, kan der laves en form for v-log, eller andet (efter aftale).

Prisen vil kun være opstaldning og smed, samt de normale udgifter ved at have hest.

Jeg tilbyder stævne starter, klargøring til kåring samt fremvisning, uddannelse af din unghest, fremvisning ved salg, osv.
Skriv evt. i PB, så kan vi ringes ved.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce