{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tilridning mm tilbyde

Kr. 10
290 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Tilridning, ridning, indspringning og arbejde med problem heste tilbydes.

Jeg er 24 år gammel, jeg bor på Als
Jeg er meget erfaren indenfor området, jeg har tilredet og redet mange forskellige heste igennem tiden. Jeg har altid selv haft hest og er opvokset med heste, jeg har arbejde på Fredericia rideklub som beriders hjælper og så har jeg været ansat på stutteri kirkeledgård.
Jeg er ikke konkurrence rytter, jeg har startet en del stævner dengang jeg red pony, men idag sige det mig ikke så meget, dog overvejer jeg at begynde igen når min unghest er klar til det.
Jeg har startet MB spring og LB3 dressur da jeg red pony.
Jeg kan dog i træning noget mere end det og får altid ros tilbage fra ejere til heste jeg har tilredet.

Sidste pony jeg havde på besøg var en 3 års, indfanget på en mark som hingst hvor han vendte det hvide ud af øjnene og var ikke til at komme i nærheden af, han skulle have været aflivet da han ikke var håndterbar og nægtede ryttere oppe på hans ryg, 4 inden mig havde forsøgt at tilride ham men måtte give op. Jeg havde ham hjemme 1 månede, første uge var ikke nem, men så kom det og han lavede fremskridt for hver dag der gik. Han er idag solgt til en 12 årig pige som er rigtig glad for ham.

Jeg arbejder på hestens præmisser, den får den tid det tager for indlæring af nye ting. Jeg bruger meget tid fra jorden og på staldgangen den første tid for at hesten får tillid til mig.
Jordtræning, gåture i naturen, leg i ridehalen, ridning plus meget mere vil din hest komme ud for her hos mig, da det ikke kun handler om tilridning af hesten, men også om tilvænning af diverse ting hesten kan komme ud for i fremtiden. Det tager mig dog ikke længere tid af den grund, du vil istedet bare få en glad og overskuelig hest hjem som ikke er blevet kørt lige på og hårdt, men som har fået indlært ting i dens tempo og samtidig haft dage hvor det bare har været sjov og hygge..
Jeg tager alt over 130cm ind, da jeg selv ikke er ret stor.

Din hest vil komme til at stå i stor boks på halm
Der gives wrap morgen og aften.
Der gives foder morgen og aften (skal selv medbringes med mindre andet er aftalt)
Hestene lukkes ud efter morgenmad og ind igen til aften, ude på marken har de fri adgang til hø.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at skrive en besked herinde Ellet kontakte mig på 30743980, skriv en SMS, så vil jeg svare tilbage når jeg ser den, da jeg sjældent har min telefon på mig.

Vh susan

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce