{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hoppe 166 cm. 1999

Kr. 20.000
567 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Nygårds brown sugar
Farve:
Brun
Spring:
LC
Dressur:
LB
Terræn:
L eller Jagt
Kørsel for vogn:
Talent
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Det er med blødende hjerte at jeg må sætte min bedste ven igennem de sidste 5 år, til salg.
Sugar er en super dejlig hoppe på 16 år, med et fantastisk sind og stor personlighed. Hun er en hest der knytter sig ufattelig meget til sin rytter/ejer, og vil gøre hvad hun kan for at please en.
Sugar har været startet til og med LA1 i dressur, men ligger på LB niveau i div. øvelser. I spring gik hun LC/LB* baner til træning og LD til stævner, grundet rytterens manglende mod. Dog har hun ikke sprunget fast de sidste 8 måneder.
Derudover har hun gået en jagt, hvilket hun er super til, og så er hun startet i military, hvilket er der hendes styrke ligger! Hun nåede at starte CNC80, men vil sagtens kunne gå højere, rytter havde bare ikke C-licens.
Sugar er ligeledes god til børn, 110% trafiksikker, og meget sød i al omgang. hun kan til tider være lidt opmærksom. Lige i øjeblikket bliver en 11 årig pige undervist på hende 1 gang om ugen, og det går super.
Hun har desuden haft føl før, da hun var 4 år.

Hun vil være en oplagt lærehest, eller overgangshest for en ponyrytter, som måske har lyst til at snuse lidt til alle aspekter af sporten. Sugar er måske ikke på voldsomt højt niveau, men hun er stabil og nem at anvende både i terræn, til stævner og i daglig omgang.
kan læsses af en person, står meget pænt i trailer, og elsker at komme ud og opleve noget.

hun er ligeledes afprøvet i at gå med lange liner, men nåede aldrig at få spændt en vogn efter hende. er dog slet ikke i tvivl om at hun vil kunne finde ud af at gå som kørehest.

Sugar har for 3½ år siden været ude for en skade, som tog noget tid om at komme på rette køl igen, men de efterfølgende undersøgelser af hende har ikke vist noget former for mén, og hun kan bruges fuldt ud. hun har været ren i bøjeprøver m.v. siden.

Der foreligger ikke nyere røngtenbilleder af hende.
Er passet med alt; Dyrlæge, smed, tandtjek, massør m.v.

Sælges kun pga. tidsmangel og af økonomiske årsager. Der skrives kontrakt på alt hvad der aftales.

udstyr kan evt. medfølge for mérpris.

Vi forbeholder os ret til at vælge imellem købere.
Hjem før pris!

læs evt. mere om hele hendes historie på hendes profil her på hestegalleri. skriv endelig vedr. spørgsmål. ønsker kun at hun kommer i gode hænder hos nogle der vil være lige så glade for hende som jeg.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce