{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges Købes

Byd
538 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Jeg er en rutineret dressurrytter på 17 år, som søger en part nær Aarhus eller Hinnerup, hvor jeg kan ride ca. 2 - 3. gange om ugen. Jeg rider på LA niveau i dressur – og nyder bestemt også en tur i skoven og et spring som afveksling. Jeg er en meget målrettet og tålmodig rytter som har redet i 5 år, jeg har derfor gennem tiden opbygget meget erfaring i arbejdet med heste.
Jeg har redet både på rideskole og haft part på et par forskellige private ponyer/heste gennem tiden som rytter. Jeg er lige blevet færdig på efterskolen, hvor jeg naturligvis red. Jeg har under mit efterskoleophold udviklet mig meget i min ridning og modtaget dressurundervisning 3 gange om ugen, og springundervisning 1 gang om ugen. Jeg har hovedsageligt redet de heste på efterskolen, som krævede en rutineret rytter. Da jeg virkelig brænder for at ride, vil jeg meget gerne udvikle mig endnu mere. Da jeg er dressurrytter er det primært en dressurbetonet hest, der har min interesse.
Jeg nyder at bruge tid i stalden med hesten og ønsker altid det bedste for hesten. Jeg er interesseret i at modtage undervisning samt interesseret i at deltage i stævner, hvis det kunne blive muligt.
Jeg er en smilende pige, som altid overholder aftaler og jeg er både fleksibel og hjælpsom. Jeg har fuld forældreopbakning.
Der skal være muligheder for offentlig transport til stedet.
Efterskolens ridelærers udtalelse:
Line har været et stort aktiv for hestelinjen, da hun både er hjælpsom og dygtig. Line er en teknisk dygtig rytter i dressur, og ride på LA niveau. Hun er også dygtig til spring og hun er ikke bange af sig. Hun kan ride alle skolens heste og har rykket sig utrolig meget inden for arbejdet med heste. Line siger aldrig nej til at hjælpe og er god til at lære fra sig. Hun har stor interesse og viden inden for arbejdet heste. Hun har bl.a. viden omkring foder, tilpasning af udstyr og de forskellige discipliner inden for hesteverdenen.
Hvis du synes det lyder som noget for dig, så kontakt mig endelige på:
Line.b.krarup@gmail.com
Tlf:29 93 98 07

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce