{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

2800 Lyngby - 2 ledig boks pr. 1. januar 2016

Kr. 1.085
6.917 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Hyggelig og velfungerende selvpasser stald tæt ved Dyrehaven og Jægersborg Hegn. I det hele taget masser af udendørsmuligheder! Ligger i rideafstand til f. eks. Holte Rideklub.

Ideel opstaldning, hvis man for eksempel gerne selv vil styre hvad og hvor meget der fodres med og selvfølgelig er der hjælp og inspiration at hente, hvis man ikke er så erfaren i selvpas.

Der er plads til 17 heste, er både konkurrence- og hyggeryttere opstaldet i fin harmoni, samt et par stykker rider jagt.

Søgården har selv en lidt mindre bane lige udenfor døren på 18 x 42, men Lundtofte Rideklub har en fin bane på 20 x 62 lige overfor - den er åben for klubbens medlemmer hele året, opdelt med spring og dressurdage.

En boks koster fra 1085 kr./md. incl. mødding og op til 1150 alt efter størrelsen på boksen, , 350 kr. for morgenfodring og udlukning i hverdage, 50 til staldkassen og så foder, hø og strøelse.

Indlukning og fodring i hverdagene, samt både morgen fodring og udlukning, samt indlukning og fodring om aften sker efter turnus ordning.

Har det fanget din interesse kan jeg træffes (bedst via sms) på 30138296.


Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce