{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dressur og skovturshoppe søger part mellem Vejle o

Kr. 400
2.314 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Salimah er en hoppe fra 6. april 2003. Hun er en blanding af OX Araber og Welsh Cob og er omkring 165 cm høj. Hun har et rigtig dejligt temperament efter sin mor, og flotte elegante gangarter efter sin far. Hun rides i dressur hvad der svarer til LC/LB-niveau. Desuden bruges hun meget på skovture. Hun elsker at komme ud og opleve nyt og er altid frisk og glad. Salimah kan også rides en smule i western og har også en westernsadel, men det seneste tid er hun arbejdet med i dressuren. Hun trænes også meget fra jorden.


I vores lille hyggelige stald er vi 7 piger, i alderen 15-45 år. Vi har en god ridebane, man kan ride på størstedelen af året. Vi har fantastiske turmuligheder i området. Jeg søger part, da jeg selv er i tidsnød, og hendes nuværende part desværre er stoppet. Du må komme lige så tit du har tid og lyst.
Vores stald ligger i 7321 Gadbjerg, mellem Vejle og Give, 6 km fra Jelling. Bus nr 214 og 341 stopper 900 m fra gården.

Der er ikke de store krav til den kommende rytter, ønsker bare en sød pige eller dreng, der vil lægge en masse hygge og kærlighed i hende. Stævner eller bare skovturshygge er op til en selv :-)

Prisen er 400 kr i måneden, samt betale hendes smed. (350 kr ca. hver 8. uge)

Kontakt mig for mere info på mobilen: 28 65 28 23 eller her på hestegalleri.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce