{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hjælp søges

Byd
4.119 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Jeg står med for mange heste og mangler parter, men da vi går vinteren i møde og jeg ikke har ridehus hjemme eller i skridt afstand, har jeg et problem med at nå at motionere alle hestene dagligt... Jeg hsr en skridtmaskine, men kan nok ikke nå at få lavet bund i den inden frosten sætter ind, så den kan ikke bruges pt.

Jeg har brug for hjælp alle ugens dage til 10 heste... Jeg leder efter nogle søde og stabile piger / drenge der har tid og Lust til at komme og skridte et par hesten dagligt, enten på banen ( så længe den holder ) eller en tur i skoven. 9 af hestene er trafiksikre :-)

Der er kun tale om skridt ture på bane eller i skov- ingen alm. ridning, medmindre du er interesseret i betalende part.

Det vil være en fordel, hvis du kan komme fra morgenstunden eller formiddagen, så vi kan ride sammen i dagslys- det er mørkt kl. 16 og der er ikke gadebelysning, hvor jeg bor... ??

I skal hjælpe med at muge træpille/spåne boxe de dage i kommer og skridter hestene. Og meget gerne deltage i en månedlig pudsedag, hvor alle i stalden pudser udstyr sammen.

Den ene hest må ikke rides pga. kissing spines, men han ville elske at blive striglet og nusset om og gerne gå en tur i skoven :-)

SMS hvis du er interesseret :-) det er gratis.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce