{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Parter søges til tre fjordheste.

Kr. 10
3.200 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



ANNONCEN ER I BERO ! :-)

Vi har tre fjordheste, der ikke får nok opmærksomhed. Ejer har ikke tid nok og har derfor forsømt dem håndterings- og ridemæssigt. Derfor prøver jeg nu at finde en eller flere, der har lyst til at komme og hygge, få manererne på plads igen og meget gerne ride.

Det drejer sig om Baldur på 14 år. Han har været gammel rideskolehest, sød og rar og elsker at nusse. Dog skal han sættes på plads.
Ballerina på 10 år, hun er tilredet og meget sød. Men hun skal også lige vide, hvem der bestemmer.
Mercedes på 4 år. Hun er ikke tilredet, og har på ingen måde fået nogen opdragelse som føl. Hun er i bund og grund rigtig sød, men skal have en meget fast hånd.

De to store er begge meget godt i stand, men er nu på en fornuftig diæt. Derfor ville det være utroligt dejligt, hvis nogen også havde mod på at ride. De er ikke blevet redet jævnligt i minimum to år, og det sidste år slet ikke.

Skriv meget gerne til mig, hvis I vil vide mere, eller hvis I vil møde ponyerne.
De står ved Blangslev i 4700 Næstved.

Primært søger jeg voksne, der vil komme til dem, da jeg ikke er tryg ved, at børn skal håndtere dem (ihvertfald ikke alene). De er utrolig stærke, og kan finde på at træde lidt på folks tæer.

Billederne er af Baldur og Ballerina, men fra da de var i god form :)


Kommentarer om hvorfor jeg ikke bare sælger dem osv osv frabedes, da det ikke er mig, der ejer ponyerne og jeg ikke har nogen indflydelse på det valg.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce