{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

6600: Part til 2'er pony

Kr. 1
653 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Vi søger en sød hesteperson, der har lyst til at komme 3-4 dage om ugen og hygge om og træne med vores børns pony, Esan. Børnene og jeg nyder ham nogle dage om ugen, men vi synes sagtens, han kan bruge noget mere opmærksomhed.

ESAN
Esan er en 15 årig connemara vallak på ca. 140 cm, der er enormt sød, nem og rolig. Det er vigtigt for os, at hestene er med på, hvad vi gerne vil træne og opnå med dem og vi går stille og roligt frem med Esan og det skal du selvfølgelig også.
Se lidt flere billeder af Esan på hans profil http://www.hestegalleri.dk/galleri/306759-connemara_esan

OS
Vi laver lidt utraditionelle ting her med en masse agility, jordtræning, biomekanik, dual/pro-prio træning osv.. Og ellers er hygge og dejligt samvær med hestene i højsæde :)
Du kan læse mere om os på min profil her på HG.

DIG
Du er en hestededikeret person, der har lyst til at hjælpe med træningen af Esan og ikke mindst hygge om ham. For at ride ham vil jeg have, du max vejer 60 kg :) I tilfælde af at du skal ride (og ikke blot hygge og jordtræne), skal du modtage undervisning af Pauline Preston to gang om måneden, som du selv betaler (se www.stalddeluxe.dk/stald_DE_LUXE/Undervisning_og_kurser.html).
Parten er gratis, men du skal til gengæld stå for det praktiske ved hestene ("staldvagten") mandage eller torsdage (se min profil for yderligere info herom).
Du skal selv have mulighed for transport hertil (der går bus 16 fra Vejen station).
Er du under 18, skal du selvfølgelig have fuld forældreopbakning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce