{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

(6040)Part søges, flere forskellige heste haves - Kolding/Vejle

Byd
1.356 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat




Da min fantastiske part desværre har været nødsaget til at stoppe, søger jeg en ny, som vil være en del af det ude hos os.
Jeg er ikke så krævende hvad angår parten, andet det er en part der er til at stole på og overholder sine aftaler. Det koster ikke noget at have part, men forventer naturligvis når man alligevel er her, så giver man en hånd til i stalden :-)

Jeg har en rigtig sød ældre vallak på 20, som kan sine ting i dressuren, elsker at springe samt tage afsted på tur, stortset alle kan ride på ham. Så har jeg også et par araberponyer, en hoppe på 9, der kan gå LC dressur samt gå på ture samt en 3 års pony, som er lettere tilredet som på ingen måde kan være nemmere og er så lærnem, så han er egentlig bare lige til at gå til.

Så her er der mulighed for lidt af hvert og jeg er ikke afvisende for at finde flere, hvis der er nogen der matcher :-) Skriv endelig hvis i har spørgsmål.

Desuden ved jeg der er andre i stalden som også ønsker at finde en part, så hvis mine ikke matcher, så er der måske en anden i stalden, så hvis du søger en part, så skriv endelig.

Stalden ligger ca. 15 fra storcenteret i kolding. nærmere betegnet mellem bramdrupdam og Egtved. Vi er en rigtig hyggelig lille stald, hvor det sociale betyder meget for os, at der skal være plads til alle :-)

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce