{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Glad hest søger en part 2 gange ugentligt

Kr. 1.000
3.588 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat




Galanto er en stor 9 årig Oldenborger vallak på 172 cm. Han blev min hest i sommeren 2015, men var før rideskolehest.

Han er et stort legebarn som ELSKER at hygge, øve tricks og lave Horsemanship. Han ELSKER at arbejde uanset om det er i skov, til dressur eller til spring. Han gør alt for at gøre sin rytter stolt og tilfreds.

Galanto har brug for en rytter, der kan vise ham vejen frem, da han ellers kan blive en smule nervøs, men han laver ALDRIG unoder i form af buk, stejl mm.

Galanto og jeg rider Pt. på LB niveau i dressur. Vi ønsker en part som ikke sætter sig op og rider ham højre en LB. Han har potentiale til at nå langt, men vi tager det stille og roligt, da han ellers bliver forvirret og giver op.

Vi har uden besvær sprunget baner på 90 cm til træning og baner på 60-70 til stævner. Han stopper aldrig eller løber udenom.

Parten må hygge med ham samt lave horsemanship lige så tosset man vil. Ridningen vil bestå primært af dressur, men når det bliver vejr til det og han lære at går alene ud, må man også tage en tur i skoven.

Han står på Vestegnens ridecenter som rummer en masse lækre faciliteter samt en masse lækker skov og ridestier i nærområdet.

Prisen vil være på de 800-1000 kr pr. mdr for 2 dage. Det ville være onsdag og fredag man havde ham. Men når jeg er syg, er på ferie mm så er han din :)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce