{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges til dejlig hoppe

Kr. 500
645 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Søger du en part? - så læs med her!

Efter at være startet på gymnasium søger jeg en til at passe og ride min hest et par gange om ugen.
Caya er en Dansk Varmblods hoppe på 10 år. Hun er nem i omgang, men da hun er en stor dame, som kan have sin egen mening om tingene, skal man vide hvad man har med at gøre. Jeg ser derfor helst, at du som minimum er 15 år og har erfaring med heste.

Caya rides både med og uden bid. Tidligere er Caya brugt til moderne engelsk dressur, men det seneste år er metoderne lagt lidt om. Det vil du selvfølgelig blive sat ind i, så Caya trives :-))

Caya kan rides ud på tur alene og med andre. Hun elsker en frisk galloptur i det fri.

Som part har du Caya to dage om ugen (vi kan selvfølgelig aftale lidt løst, hvis det er). Dagene finder vi ud af sammen. Du skal sørge for at give wrap og blande foder, samt motionere Caya. Der er mulighed for at ride på bane, inde og ude, samt ved vej og sti. Stor lækker skov ligger en ca. 30 minutters skridt fra gården.

Caya står opstaldet på Elmegården i 4130 Viby Sjælland. Det er en lille hyggelig stald med få heste :-) Der går bus til gården en gang i timen fra Viby st. ellers kan man evt. have en cykel stående på Viby st. og cykle 5-6 minutter, og så er man der.

Derudover vil det også være muligt at have hende som sin egen i 3 måneder... Dette vil jeg fortælle meget mere om ved interesse ;-))

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce