{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race anton *solgt*

Stem fair

Miniature Vandstedlun Campino SOLGT

stem med hjertet:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
S C
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 140 stg. tror jeg vil tro han bliver mellem 145-150
Højde:
81,5 cm
Temperament:
han er rolig, men lidt fræk. og sød.
Temperament:
Han er en stor hest gemt i en lille. Meget hingstet, men ikke ond på nogen måder. Ellers er han opmærksom, arbejdsom og social.
Gangarter:
skridt: ser godt ud trav: ser også godt ud galop: ser lækkert ud
Gangarter:
Over middel
Stævner:
ingen...er jo ikke tilredet inu;P
Stævner:
1 x føl og plag skue 2.plads 1 x dyrskue 1 præmie - var i finalen i mønstringskonkurrencen foran 1500 mennesker og blev nr 2 - hav var kun 2 år, så jeg var megastolt.
Stamtavle:
han har ingen men hans: mor: nana (er fjordhest bla. med fuldbold) far: balder (ren fjordhest med parpir)
Stamtavle:
Far: Alfings Capito Mor: Vandstedlunds Rubina Farfar: Boltwood Prince Charles Farmor: Goldina Morfar: Vandstedlunds Tarzan Mormor: Vandstedlunds Ponny
Køn:
en super skøn hingste basse :P
Køn:
Hingst
Bemærkninger:
han er rolig at have med at gøre :P man kan løfte alle fire hove, han kan uden problemer trækkes rundt med... alt i alt en vidunderlig dreng!
Bemærkninger:
Købte Campino som knap 2 års og det var meningen han skulle være stedets nye avlshingst, desværre kunne han ikke kåres grundet manglende DNA og udviklede sig heller ikke som forventet. Stor hest gemt i en lille. Hingst selvfølgelig, men ikke ond. Bider og sparker aldrig. Elsker at arbejde. Ter sig mest når der er hopper i nærheden. Far til Møgelhøjs Little Beauty. Campino har nu lært at "kysse" på komando og han kan slet ikke stoppe igen hi hi. Kan også " dreje rundt " og " bakke " på komando:) Campino er solgt til sønderjylland d 22/1-09 - håber I bliver glade for ham og jeg ved han får det som blommen i et æg:-) Tak for 3 dejlige år Campino. Campino blev afleveret d 9/2-09 og i dag fik jeg af vide, det var den nemmeste hest de havde købt - det er bare dejligt.
Annonce