{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zangersheide Adele Alfarvad Z

Det er min halvsøster! Stem fair.

Pinto Dior

det er min halv store halvbrors mor:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1996
Fødselsår:
2008
Højde:
Målt til 160 til DV kåring. Jeg har ikke kunne måle hende over 157,5;)
Højde:
Hun måler nu 160, men hun kan nå at vokse lidt i nu. regner med 163-164 ca.
Temperament:
Virkelig en hoppe med personlighed!!! Og sine egne meninger om tingene. Hun er hoppe med stort H, og kan gå helt i selvsving over ting hun ellers er vant til. Men en rigtig skøn hoppe, med et super temperament under rytter. Dog til tider en smule doven. Hun er en lidt nervøs type, og skal helst se tingene an et par gange c",) Man kan umuligt tvinge hende til noget hun ikke vil, dog kan hun i nogle tilfælde overtales. Hun fik sit første føl i 2008, og sit andet i 2010, og er virkelig en fantastisk mor. Adele blev i løbet af de sidste år mere rolig i det. Tror det skyldes at hun fik føl, først i 2008, 2010 og seneste i 2012:) Man skal dog ikke lade sig narre, Adele ved stadig PRÆCIS hvad hun vil og IKKE vil :) Skønne hest :)
Temperament:
hun er lidt af en balde mager, kan hun komme til at lave lidt ulykker gør hun det. men hun går pænt, når vi er ude og gå, men kan godt være lidt af en kylling. men jeg tror bare det er fordi der gerne må ske lidt. hun står rigtig pænt på stald gangen, og elsker og blive strilet og nusset.
Gangarter:
Skridt: God stor, og med fin overtrædning. Trav: Rigtig god, meget elastisk gang. Galop: Stor og rummelig.
Gangarter:
skrit, tarv og galop. Ved ikke i nu hvor gode de er, men syntes det ser flot ud når hun skal løbe og blære sig lidt:)
Stævner:
En del dressur stævner LA klasserne. Eksteriør kåring DV den 26.06.2009 i Hjallerup.
Stævner:
Ikke nogel i nu. men håber da det kommer.
Stamtavle:
F: Arizona Alfarvad FF: Allegro FM: Baronesse FFF: Absatz FFM: Ottomane FMF: Gay Baron XX FMM: Wanda FFFF: Abglanz MFFF: Landmoor FFFM: Ozean MFFM: Miniature FFMF: Sir Ivor XX MFMF: Miba XX M: Aparte J MF: Raimondo MM: Undine III MFF: Raimond MFM: Eike MMF: Calypso I MMM: Diego FMFF: Ramzes X MMFF: Infra FMFM: Corporal MMFM: Ricarda FMMF: Cor De La Bryere MMMF: Tabelie FMMM: Manometer XX MMMM: Siegesgoettin Grønt konkurence pas og seperat stamtavle udstedt af Zangersheide samt Z brand v. lår.
Stamtavle:
M: Diva Agerbo MM: Ditta Aberbo MF: Kimmi Af Nørhalne MFM: Bitten Af Nørhalne MFF: Gay Baron MMF: Alexander MMM: Zitta F: Mazzaratti FF: Sambesi FM: Mamselle FFF: Samber FFM: Maraton FMM:Heidi
Køn:
Hoppe med stort H!!
Køn:
En rigtig dejlig lille hoppe
Bemærkninger:
Rigtig dejlig hoppe, som jeg har haft siden den 29/10-01. Jeg købte hende på stutteri J. E. Jensen Alfarvad, hvor jeg havde arbejdet i ca 1/2 år inden. Jeg faldt pladask for hende ved første øjenkast!! Og har aldrig fortrudt jeg valgte hende, til trods for hendes særheder, man er vel ikke en dame for ingenting :-) Adele er registreret og brændmærket Z (Zangersheide), og i 2009 kåret i Dansk Varmblod. Hun er sort sabino. En virkelig specielt udseende hest, jeg har aldrig selv set en som ligner. Jeg har som sagt haft hende en del år, og hun kommer heller aldrig videre fra mig. Vi har startet en del stævner, med gode resultater. Adele har fået 3 føl, alle 3 hos mig og de kan alle ses på min profil. 9/3-08: et dejligt hingsteføl efter pinto hingsten Mazzaretti, Armani. 19/3-10: endnu et dejligt hingsteføl også efter Mazzaratti, Atlantis. 23/3-12: Det smukkest hoppeføl, igen efter Mazzaratti, Aliyah. Alle 3 afkom kan ses på min profil. Til Adele-musen: Vi var soulmate, du og jeg - sammen var vi et Team. Vi forstod hinanden, respekterede hinanden. 12 fantastiske år har vi haft sammen, men både op og nedure - Kan knap huske tiden uden sig? Du har givet mig mod på at prøve det umulige Du var der altid for mig når livet gjorde ondt.. Du gav mig din ubetingede kærlighed. Du var til tider så besværlig, at folk mente jeg skulle opgive dig? - aldrig min pige, aldrig har jeg tænkt den tanke. Du er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har kendt. Du gav mig 2 smukke sønner og den skønneste datter. Du var en enestående mor. Men.. Du vrinsker ikke mere når jeg kommer.. Skubber ikke mere til mig for at tigge godbidder.. Kigger aldrig mere på mig med dine smukke og kloge øjne.. Det gør så ondt på mig at du ikke er her længere Savner dig så inderligt Du vil altid være noget helt specielt for mig Din plads i mit hjerte, kan ingen erstatte Har græt så mange tårer over det her.. Jeg kan ikke undvære dig!! Men det skulle også være fair overfor dig, og du fik det jo desværre ikke bedre... Den beslutning har været den sværeste jeg nogensinde har taget - men jeg gjorde det af kærlighed til dig. Jeg ved du har det godt hvor du er nu, og at du kan følge dine smukke børn fra himmelen. Du vil med garenti blive den smukkeste stjerne på himmelen! Når jeg kigger på dine sønner og din datter, vil jeg se dig leve videre gennem dem.. Dette er ikke et farvel, men et på gensyn. - Din ejer 17/4-13 Adele, jeg savner dig stadig så frygteligt! tænk det er over 1/2 år siden du forlod denne verden...
Bemærkninger:
Dior blev født den kl 23 den 2 maj 2008. Dior er en rigtig dejlig lille prinsesse med et stort gå på mod. hun vil være med hvor det sker, og gerne være med til det der sker. hun vil rigtig gerne snakkes med. hvis man er ude og kigge til hende på marken, følger hun efter en, hvis man vil gå ind igen:) Hun er en rigtig lille nussetrold. hun elsker også at lege når hun kommer ud på marken, der skal løbes og laves små hop. hun kan også godt finde på at vil lege når man står og snakker med hende. det er ikke altid lige sjovt, for der kan godt komme et ben. hun står stille og roligt på staldgangen, og elsker at blive strilet. og nusser gerne en tilbage. vi gå også ture med hende, og det går også rigtig godt, hun nyder at komme ud og se noget nyt. men det nye kan dog også være farligt nogle gange. så man skal gerne stå og kigge på det lidt, før man går fobi det.
Annonce