{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Armani PIH 108

Ja det er så MIN halvsøster;-) Stem fair..... Smiler

Pinto Dior

ja det er så min halv storebror:) stem fair:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2008
Højde:
170
Højde:
Hun måler nu 160, men hun kan nå at vokse lidt i nu. regner med 163-164 ca.
Temperament:
Armani er rigtig drengerøv;) Han har et fantastisk sind og temperament, han er virkelig drømmehesten :) Har beholdt sit skønne hingstepræg, og elsker at vise sig frem på folden. Han har lige den tænding det krævet at komme frem i dressurens verden.
Temperament:
hun er lidt af en balde mager, kan hun komme til at lave lidt ulykker gør hun det. men hun går pænt, når vi er ude og gå, men kan godt være lidt af en kylling. men jeg tror bare det er fordi der gerne må ske lidt. hun står rigtig pænt på stald gangen, og elsker og blive strilet og nusset.
Gangarter:
Super gangarter! Fik følgende karektere til hingstekåring: 7 i skridt 9 i trav 9 i gallop 3 helt igennem fantastiske gangarter.
Gangarter:
skrit, tarv og galop. Ved ikke i nu hvor gode de er, men syntes det ser flot ud når hun skal løbe og blære sig lidt:)
Stævner:
14/9-08 Følbedømmelse i Pinto Foreningen, Hedensted. Han fik karekterene: 9 i Type, velrejst, udtrygsfuld, dejligt kønspræg. 9 for Rammer, storrammet. 8 for Fundament, velstillet. 8 for Bevægelse, særdeles rummelig galop. 9 i Helhed. --------------------------------------------------------------------------- 11/9-10: Hingstekåring i Pinto Foreningen, 2 års Hingste, Randers. 8 i Type, Betydelig hingst af god type, Passende dybde og bredde. 9 for Hoved og hals, Kønt hoved. Velrejst hals. 8 for Skulder og manke, Passende lang, lidt stejl skulder. Velmarkeret manke. 8 for Overlinie og bagpart, God overlinie. God krydslængde. 8 for Forlemmer, Lemmerne passeende føre, tørre og velstillede. 8 for Baglemmer, Lemmerne passeende føre, tørre og velstillede. 8 for Skridt, God og taktfast i skridt 8 for Trav, God og taktfast i trav 9 for Galop, Rummelig og velbalanceret i galop. 8 i Helhedskarakter Karakterer til løsspringningen: 8 for Brug af ryg 8,5 for Benteknik 8 for Smidighed/elasticitet 9 for Kapacitet --------------------------------------------------------------------------- 19/04-2011: Hingstedag i Viborg. Gangartsklasse for unghingste: 8 i Skridt 8,5 i Trav 8,5 i Galop 9 i Ridelighed 8,5 i samlet indtryk Placeret som nummer 2. Løsspring: 8,5 for Springteknik. 8 for Brug af ryg. 9 for Galop. 8 for Kapacitet 8,5 i Samlet indtryk. Armani vandt titlen som bedste spring hingst. Og vandt også titlen som dagnes hingst, som var publikumsbestemt :) -------------------------------------------------------------------------- Hingstekåring i Pinto Foreningen, 3 års Hingste, Randers 2011 8 i Type 8 for Hoved og hals 8 for Skulder og manke 8 for Overline 7 for Forlemmer 8 for Baglemmer 7 for Skridt 9 for Trav 9 for Galop 8 i Helhedskarakter Beskrivelse: Betydelig og velrejst hingst af god type. Passende dybde og bredde. Kønt hoved. Velformet, lidt kraftig hals. God skulder med god albuefrihed. Markeret, kort manke. God overlinie. Smidig lænd. Velformet kryds. Lemmerne passende føre, lidt flade hove, lidt rette for. Bevægelsen er ret god, lidt spændt i skridt. Særdeles god og taktfast i trav. Rummelig med prima ledaktion i galop. ÅRETS HINGST 2011!! SÅ stort :D ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ SAO C-Stævne den 6 Februar 2015: LA1 : 69,259% og NR 1 ud af 28 startere. Bedre stævnedebut kan man vist ikke ønske sig :))) Hjørring C Stævne: Frederikshavn C stævne:
Stævner:
Ikke nogel i nu. men håber da det kommer.
Stamtavle:
M: Adele Alfarvad Z MF: Arizona Alfarvad MM: Aparte J MFF: Allegro MFM: Baronesse MMF: Raimondo MMM: Undine III FMFF: Absatz MMFF: Ottomane FMFM: Gay Baron XX MMFM: Wanda FMMF: Raimond MMMF: Eike FMMM: Calypso I MMMM: Diego F: Mazzaratti FF: Sambesi FM: Mamselle FFF: Samber FFM: Bukarla FMF: Maraton FMM: Heidi FFFF: Pericles MFFF: Tina D FFFM: Utrecht MFFM: Vukaria FFMF: Utrillo MFMF: Fairy FFMM: Orkan MFMM: Harita
Stamtavle:
M: Diva Agerbo MM: Ditta Aberbo MF: Kimmi Af Nørhalne MFM: Bitten Af Nørhalne MFF: Gay Baron MMF: Alexander MMM: Zitta F: Mazzaratti FF: Sambesi FM: Mamselle FFF: Samber FFM: Maraton FMM:Heidi
Køn:
Vallak. Avlshingst i 2011 og 2012, kåret ved hingstekåring i Dansk Pinto Forening den 11/09-10 :)
Køn:
En rigtig dejlig lille hoppe
Bemærkninger:
DRØMMEHESTEN!!! Jeg har selv avlet denne fantastiske hest, som kom til verden den 9/3-08. Armani er det første afkom jeg selv har avlet, og han er MIN drømmehest!! Han er virkelig alt det jeg har drømt om og så meget mere til... Havde aldrig i min vildeste fantasi turet håbe på så fantastisk et afkom! Armani har et bevægelses mønster ud over det sædvanlige og sammen med det helt rette tænding og indstillig til tingene, også alle muligheder for at gøre det godt på dressurbanerne. Jeg ville ALDRIG økonomisk kunne gå ud og købe en tilsvarende hest, og priser mig hver dag lykkelig over jeg selv har avlet så fantastisk en hest. 10 April 2011, Blev Armani fremvist til Thorup-Hjallerups Åbenthus, han tog det hele i stiv arm, og var bare så sej :) Det var trods alt kun 1 månede siden han første gang havde rytter på :) 16.04.11: Blev Armani fremvist til Hingstedag i Viborg :) Armani blev først fremvist i gangarts klasse for unghingste. Han var super cool derinde, og visete sig rigtig fint. Armani havde haft rytter på 20 gange ved fremvisningen. Han opnåede karekterene : 8 i skridt, 8,5 i trav, 8,5 i galop, 9 i ridelighed, 8,5 i samlet indtryk. Armani blev placeret som nummer 2 i denne klasse :) Senere på dagen blev han løssprunget, og her var Armani da bare total overlegen og sprang det hele med kæmpe overskud.. Han fik følgende karektere: 8,5 for springteknik, 8 for brug af ryg, 9 for galop, 8 for kapacitet, 8,5 i samlet indtryk. Hvilket der også resulterede i at han vandte tillen som bedste spring hingst!! Og så tog han os lige titlen som dagnes hingst, som var publikumsbestemt :) Kanon dag, og super nem hingst at ha med i byen :) 10.09.11: 3 års hingstekåring i pintoforeningen. Armani gjorde det fantastisk, stod fløj på sit hold og løb med titlen som ÅRETS HINGST 2011!!! En ubeskrivelig oplevelse, jeg kan stadig ikke få armene ned!! Den 4/7-16 måtte jeg sende min bedste ven, min store stolthed og elskde følgesvend til de evige græsmarker efter lang tids sygdom.
Bemærkninger:
Dior blev født den kl 23 den 2 maj 2008. Dior er en rigtig dejlig lille prinsesse med et stort gå på mod. hun vil være med hvor det sker, og gerne være med til det der sker. hun vil rigtig gerne snakkes med. hvis man er ude og kigge til hende på marken, følger hun efter en, hvis man vil gå ind igen:) Hun er en rigtig lille nussetrold. hun elsker også at lege når hun kommer ud på marken, der skal løbes og laves små hop. hun kan også godt finde på at vil lege når man står og snakker med hende. det er ikke altid lige sjovt, for der kan godt komme et ben. hun står stille og roligt på staldgangen, og elsker at blive strilet. og nusser gerne en tilbage. vi gå også ture med hende, og det går også rigtig godt, hun nyder at komme ud og se noget nyt. men det nye kan dog også være farligt nogle gange. så man skal gerne stå og kigge på det lidt, før man går fobi det.
Annonce