{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Randa

stem fair

Dartmoor Frydenlunds Nuggi

stem fair
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1992
Fødselsår:
2004
Højde:
færdigt målt til 126 stg. en trist størrelse.. der er skyld i vi ikke kan starte stævner sammen mere..
Højde:
Ca.1,30 Den lille skid<3 ;o)
Temperament:
Dejligt og friskt temperament, altid fart over feltet.. :) Rigtig sød og dejlig i stalden, stort nusse dyr, man kan gøre hvad som helst hvis hun først har tillid til en.
Temperament:
hun er virkelig sød men er også lidt af en hisig prop når det gælder mad.
Gangarter:
3 fantastiske gangarter. men en ekstra super galop, rigtig behagelig.
Gangarter:
Skridt er hun lidt dovn..;o) Trav lidt mer frisk men meget usikker på benende så kan ikke lave volter på hende..;o)
Stævner:
Har selv tilredet hende og er derfor lidt stolt af de resultater jeg har nået på hende.. Klubstævner: placeringer LC og LB spring 4 første pladser 1 anden udv.klub: Placeringer LB og LA spring 2 første pladser 5 trjede Ingen placeringer ved MB , men fejlfrie rundter Dressur er ikke vores stærkeste side, men vi har da været til lidt stævner igennem tiden. LC1 første dressurstævne red vi til 60% Der var jeg lidt stolt af hende.. LC2 flere uplacerede pladser en enkel 1plads med 67 % LB1 2 plads 63 % - delt 3 plads 62 % - 1 plads 71 % og flere uplacerende pladser Husbergtusjagt: 2 første og 1, anden Højdespringning: okse 125 cm trippelbar 130 cm Løsspringning 125 cm på trippelbar Randa har været udejet til algestrup sprtsrideklub for kortere periode, hvor hun også var med til de smås elevstævner. hvor der er blevet vundet flere placeringer på hende.
Stævner:
Går ikke stæver ;o)
Stamtavle:
Nej desværre. Jeg har kun ganske enkelte oplysninger om hende, men er igang med at lede efter mere.. gennem den tidligere ejer.. Det eneste jeg ved er faderen er blanding af Dartmoor og dansk varmblod og morden er Dartmoor og islænder, så en rigtig blandings pony også har hun en enkel søster.. Har ikke kunne finde nogle oplysninger om hende indtil nu. desværre.
Stamtavle:
Mor : Frydenlund Nekita Mormor : Grevinde Frydenlund Oldemor : Comtesse Frydenlund Morfar : Nørremarkens Prins Henrik Oldefar : Vean Vencock Oldemor : Annette Far : Lau af Nørvang Farfar : Parklands Jester Oldefar : Jentyl Farmor : Linda af nørvang Oldefar : Jurston Dart Oldemor : Red Hall Lyra
Køn:
Hoppe, en smuk en af slagsen
Køn:
Køn!?! Nej SMUK.... Ej en hoppe ;o)
Bemærkninger:
Super dejlig pony, der er umulig og undvære.. Har haft al verdens oplevelser med hende og haft hende igennem 11 super dejlige år. En livsglad drømmepony for en vær lille pige.. en pony der prøver grænserne af til det yderste, men som opfører sig pænt hvis man behandler hende ordenligt. Randa og jeg har lært utrolig mange ting af hinanden og det har været en fornøjelse at havde hende fra starten og lærer alle tingene sammen. Det har gjort vi er blevet rigtig tæt knyttet sammen. Vi har været på overlevelse ture sammen bare reddet ud af vejen rundt til forskellige gårde og overnatte.. Vi har været på en enkel ridelejre sammen hvor vi lærte at ride western som vi faktisk blev ret gode til.. Vi har været til dvs. forskellige stævner sammen og få jagte haft nogle hårde styrt hvor vi begge har været behandlet af læge, (Randa snubblede over en sine ben, jeg faldt ud over hovedet på hende, hvor efter hun løb videre og jeg sad fast i bøjlen som til sidst røg af. det medførte en tur på skadestuen, og 2 måneds ridepause.) plus nogle ar på kroppen som aldrig forsvinder. Vi har utallige dejlige, gode og dårlige minder sammen. som også er med til at selvom jeg ikke ride Randa mere pga. min knæskade gør at jeg ikke vil sælge hende. og har et lille håb om knæet bliver okay igen engang til sommer så vi bare kan hyggeride..
Bemærkninger:
EN RIGTIG SØD PONY . Hun er en stille og rolig alle kan ride hende. Men self. kan hun da godt være rimlig fræk ;o) Når der er mad skal man passe på for så bider hun i alt og alle. Hun er fører ude på folden<3 N: nuttet U: udmodståelig G: god G: glad I: intelligent
Annonce