{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race sebastian

stem fair:)

Zangersheide Adele Alfarvad Z

stem fair ;o)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2004
Fødselsår:
1996
Højde:
han er en 1,62 høj nu, og syntes han bliver støre og støre.
Højde:
Målt til 160 til DV kåring. Jeg har ikke kunne måle hende over 157,5;)
Temperament:
han er en hest som ikke er bange for noget, han går lige forbi alt der hjemme. ved mindre han syntes der lige skal ske noget, kan han godt lege lidt bange. men når vi er ude på besøg, er han meget tædt, og er opmærksom på alt der kommer forbi. men nok også fordi vi lige er startet med ar komme lidt ud, så han skal nok lige lære det.
Temperament:
Virkelig en hoppe med personlighed!!! Og sine egne meninger om tingene. Hun er hoppe med stort H, og kan gå helt i selvsving over ting hun ellers er vant til. Men en rigtig skøn hoppe, med et super temperament under rytter. Dog til tider en smule doven. Hun er en lidt nervøs type, og skal helst se tingene an et par gange c",) Man kan umuligt tvinge hende til noget hun ikke vil, dog kan hun i nogle tilfælde overtales. Hun fik sit første føl i 2008, og sit andet i 2010, og er virkelig en fantastisk mor. Adele blev i løbet af de sidste år mere rolig i det. Tror det skyldes at hun fik føl, først i 2008, 2010 og seneste i 2012:) Man skal dog ikke lade sig narre, Adele ved stadig PRÆCIS hvad hun vil og IKKE vil :) Skønne hest :)
Gangarter:
skridt trav galop. han er ikke blevet bedømt nogle steder, men han kan godt finde ud af at flytte sig, når han er ude og ride og på marken
Gangarter:
Skridt: God stor, og med fin overtrædning. Trav: Rigtig god, meget elastisk gang. Galop: Stor og rummelig.
Stævner:
han har ikke startet nogle stævner i nu, men regner med vi skal til aug.
Stævner:
En del dressur stævner LA klasserne. Eksteriør kåring DV den 26.06.2009 i Hjallerup.
Stamtavle:
jeg har ikke nogen stamtavle på ham.
Stamtavle:
F: Arizona Alfarvad FF: Allegro FM: Baronesse FFF: Absatz FFM: Ottomane FMF: Gay Baron XX FMM: Wanda FFFF: Abglanz MFFF: Landmoor FFFM: Ozean MFFM: Miniature FFMF: Sir Ivor XX MFMF: Miba XX M: Aparte J MF: Raimondo MM: Undine III MFF: Raimond MFM: Eike MMF: Calypso I MMM: Diego FMFF: Ramzes X MMFF: Infra FMFM: Corporal MMFM: Ricarda FMMF: Cor De La Bryere MMMF: Tabelie FMMM: Manometer XX MMMM: Siegesgoettin Grønt konkurence pas og seperat stamtavle udstedt af Zangersheide samt Z brand v. lår.
Køn:
en rigtig sød vallak, som elsker at blive set:)
Køn:
Hoppe med stort H!!
Bemærkninger:
sebastian er en sød og dejlig hest, som er stille og rolig når vi er der hjemme. Han har en meget stor personlighed og han knytter sig meget til sin rytter. Hvis han ikke lige er den første man snakker med når man kommer ind i stalden, skal han nok finde en måde så det bliver det. Han er ikke bange for noget på ride banen, men kan godt være lidt fræk og komme med et lille spring. fordi han ikke lige forstår hvad man vil, eller ikke lige syntes om det man gør. Vi er næsten lige startet til undervisning, og det går bare super godt. han er dog lidt tændt. og er opmærksom på alt hvad der sker og kommer forbi. så kan han godt lave nogle vilde hop, men det virker bare til at være fordi han er glad og syntes det er sjovt at komme ud og se noget nyt. regner med vi skal til stævne her i aug, det skal nok blive sjovt og se hvordan det kommer til at gå, nu når det er det første stævne vi er til. så er der nok mange ting han skal kigge på.
Bemærkninger:
Rigtig dejlig hoppe, som jeg har haft siden den 29/10-01. Jeg købte hende på stutteri J. E. Jensen Alfarvad, hvor jeg havde arbejdet i ca 1/2 år inden. Jeg faldt pladask for hende ved første øjenkast!! Og har aldrig fortrudt jeg valgte hende, til trods for hendes særheder, man er vel ikke en dame for ingenting :-) Adele er registreret og brændmærket Z (Zangersheide), og i 2009 kåret i Dansk Varmblod. Hun er sort sabino. En virkelig specielt udseende hest, jeg har aldrig selv set en som ligner. Jeg har som sagt haft hende en del år, og hun kommer heller aldrig videre fra mig. Vi har startet en del stævner, med gode resultater. Adele har fået 3 føl, alle 3 hos mig og de kan alle ses på min profil. 9/3-08: et dejligt hingsteføl efter pinto hingsten Mazzaretti, Armani. 19/3-10: endnu et dejligt hingsteføl også efter Mazzaratti, Atlantis. 23/3-12: Det smukkest hoppeføl, igen efter Mazzaratti, Aliyah. Alle 3 afkom kan ses på min profil. Til Adele-musen: Vi var soulmate, du og jeg - sammen var vi et Team. Vi forstod hinanden, respekterede hinanden. 12 fantastiske år har vi haft sammen, men både op og nedure - Kan knap huske tiden uden sig? Du har givet mig mod på at prøve det umulige Du var der altid for mig når livet gjorde ondt.. Du gav mig din ubetingede kærlighed. Du var til tider så besværlig, at folk mente jeg skulle opgive dig? - aldrig min pige, aldrig har jeg tænkt den tanke. Du er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har kendt. Du gav mig 2 smukke sønner og den skønneste datter. Du var en enestående mor. Men.. Du vrinsker ikke mere når jeg kommer.. Skubber ikke mere til mig for at tigge godbidder.. Kigger aldrig mere på mig med dine smukke og kloge øjne.. Det gør så ondt på mig at du ikke er her længere Savner dig så inderligt Du vil altid være noget helt specielt for mig Din plads i mit hjerte, kan ingen erstatte Har græt så mange tårer over det her.. Jeg kan ikke undvære dig!! Men det skulle også være fair overfor dig, og du fik det jo desværre ikke bedre... Den beslutning har været den sværeste jeg nogensinde har taget - men jeg gjorde det af kærlighed til dig. Jeg ved du har det godt hvor du er nu, og at du kan følge dine smukke børn fra himmelen. Du vil med garenti blive den smukkeste stjerne på himmelen! Når jeg kigger på dine sønner og din datter, vil jeg se dig leve videre gennem dem.. Dette er ikke et farvel, men et på gensyn. - Din ejer 17/4-13 Adele, jeg savner dig stadig så frygteligt! tænk det er over 1/2 år siden du forlod denne verden...
Annonce