{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lilla Rex solgt

stem fair :) :)

Anden særlig race Magic Dancer

yes yes
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
1999
Fødselsår:
2003
Højde:
167 så hun er en stor hest
Højde:
163 ca. En spinkel hest.
Temperament:
Hun har det dejligste temperament, hun er ALTID rolig og sød, og nem at have med at gøre, hun kan selvfølgelig have dage hvor hun er mere bange end andre men hun gør aldrig noget hvis hun bliver bange kigger hun bare på det og så er der ikke mere. skoven er hun sød hun tror bare at hun er en hund, spring ved jeg ikke men det er hun vel også sød til hun har springafstamning i sig så hun kan nok også springe, men kan alt med hende man kan lade hende stå i et år og så sætte sig op at ride og så er hun som om hun hele tiden har været redet :)
Temperament:
Afbalanceret temperament, men stadig livligt.
Gangarter:
hun har nogle fantastiske gangarter :) :)
Gangarter:
Middel. Galop kan fremhæves.
Stævner:
nej det har hun ikke
Stævner:
Han har været ude og starte, detaljer kommer.
Stamtavle:
mor waikiki kaldes waiki vi har hende der hjemme det er en af vores heste men hun er 30år far solos carex
Stamtavle:
Ukendt.
Køn:
ja da mega smuk hoppe en af verdens smukkeste hopper sammen med vanilla og choko
Køn:
Vallak.
Bemærkninger:
lilla er desværre tilsalg!" hun har en guldfiske hjerne hvis man lige har sagt nej til hende så glemmer hun det med det samme og gør de igen hvis hun står og skraber med foden og man siger nej så storpper hun men så går der ikke mere end to sekundter så gør hun med det andet ben i stedet for og sådan bliver det ved ha ha hun er simpelthen bare så dejlig ! . lilla er en super hest hun er meget smuk . hun avler nogle super føl . vi har lige fået et føl som hedder vanilla hun er en super god hest . lilla ert god i dressur og i skoven og alt andet vi har nu ikke prøvet at springe på hende på grund af at vi er dressur ryttere hjemme ved mig så der er ikke rigtig nogle der gider det der springning men hun vil sikkert være super god til det lille lilla er hendes kælenavn ha ha men hun er nu ellers meget stor på billederne er det min mor der rider hende næsten i starten hvor hun er redet til . hun er en hoppe som gerne vil have lov at bestemme over de andre ha ha hun kan godt blive lidt sur når hun skal have mad men det er bare fordi at hun vil have alt opmærksomheden ha ha . hun forelsker sig meget hurtigt må man sige.... jeg elsker dig lilla ...... :) :) l = lækker i = ihh så dejlig l = lernem l = lille indenvendig men stor unden på a = allers ven ! ¤¤¤¤¤¤NYT NYT NYT NYT ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ vi er nu begyndt at ride lilla igen hun havde stået i næsten to år fordi hun havde haft føl og så havde vi heller ikke rigtig tid til at sætte hende igang igen men det har vi så gjort nu hun er bare rigtig god lilla er meget meget flink hun kan rides af ALLE både i skoven og dressur og alt ! lilla skal desværre sælges når vi finder en køber :´( :´( lilla jeg elsker dig så utroligt højt du er min lille pige! du er så skøn og dejlig, du er en drøm at ride, jeg kommer sådan til at savne dig når du engang skal sælges! ;( gid du ikke skulle sælges elsker dig virkelig miin skatter !"
Bemærkninger:
Magic er min lille guldklump med en gnist i øjet og god smag på livet. Under rytter er han energisk, arbejdsvillig og lyttende for fine hjælpere. Der er arbejde i ham, men han giver altid en god tur. Han springer med stor lyst og bliver bedre og bedre for hver gang. Han er ærlig og gør altid sit bedste. Fra jorden er han en dejlig kælepot . Han er dygtig til tricks og lærer hurtigt. Alt i alt er han en super skøn hest med et godt hovede. Der er arbejde i ham, men han skal nok blive en god ridehest en dag. ________________________________ HVORFOR MANGLER DEN ET ØJE?! ________________________________ Ja. Godt spørgsmål. For at gøre en meget lang historie kort fik han en rids i hornhinden som efterfølgende gjorde ham måneblind/gav ham uveitis. Intet kunne redde øjet da det allerede var blevet blindt og han stod med meget store smerter. Det blev fjernet og han fik boksro sommeren over (den stakkel) Magic lever i dag i bedste velgående. Vh Moe
Annonce