{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Foxontheline

Stem fair:)<3

Fuldblod (XX) Refeshment "R.I.P smukke"

ja stem fari :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2001
Højde:
Han er ca. 165cm. - dejlig højde for mig(;<3
Højde:
hun der ca 160 høj :)
Temperament:
Opmærksom. Men er super dejlig.
Temperament:
uha uha hun er en dejlig rolig hest der dog til tider kan tænde ;) men dog aldrig sket mens jeg har redet på hende ;)
Gangarter:
Skridt: super dejlig, behagelig, over middel. Trav: Dejlig flyvende, over middel. Galop: Hurtig, taktfast, energisk, behagelig, over middel. - alt i alt perfekt:)
Gangarter:
middel hehehe men traven er den bedste hehe ;)
Stævner:
Ingen endnu. Regner stærkt med at starte nogle LC2 programmer til foråret.
Stævner:
nop og ingen løb hehe ud over dem hun har på folden :)
Stamtavle:
Far:Foxhound Mor:Indian Ridge - resten kommer på et andet tidspunkt(;
Stamtavle:
ja da :) her kommer lidt af den :) far : Ecossais xx (fr) farfar : Pharly xx (fr) farmor : Engadina xx (fr) mor : Chic Time xx (fr) morfar : Lead On Time xx (usa) mormor : Chic Native xx (usa)
Køn:
Verdens smukkeste vallak<3
Køn:
en dejlig hoppe
Bemærkninger:
Foxy er alt i alt bare en super skøn engelsk fuldblod, på 5 år. Han har lært parade, tilbagetrædning, schenkelvigning, volter, slangegang osv. Han er tidligere galophest, og det skyldest at han ofte tænder af på vej, og marker. Jeg fik han i oktober måned, (tidlig julegave) 2007. Han er tidligere redet af Anne-sofie. Han ligger ca. på LC2-LB2 dressur. Og LC-LB spring. Han er brun med en smuk blis. - jeg elsker dig Foxy;ii<3
Bemærkninger:
hun er en hest der har haft en dårlig start på livet. 1 hun bliver født ved avler hvor hun har det godt og bliver passet godt :) 2 hun bliver solgt til en ungt par hvor hun ikk bliver taget af. er ikk i hænder eller for mad som hun skal. går ude hele tiden dog med skur. ingen smed eller dyrlæge. 3 vi bliver ringet op af avler der har hørt den ikk havde det godt om vi ikk ville tage ud og kigge den. det syn der møder os fik mig til at græde. man ser en hest med knogler og skind. in´gen liv i sine øjne og meget bage for mig da jeg ville snakke med hende. vi ringer og siger hvordan den ser ud og siger vi nok skal tage os af hende. vi giver ejene 2 valg 1 giv hesten til os med papir 2 vi ringer til politiet og den bliver aflivet. vi ringer til dyrlægen og fortæller ham det hele. vi aftaler pga af hendes tilstand at hun skal blive der 2 uger hvor vi kommer være dag og giver hende mad og jeg bliver venner med hende så vi kan give hende grime på. hun bliver venner med mig og får liv i sine øjene igen :) den dag hvor vi skulle kører hende hjem i hestetrandsport går det ikk som det skal. år lige med hun op. men da jeg skulle til at ud og kører går hun amork :( vi vælger så at gå hjem med hende. 25 km. vi ringer til dyrlægen og siger hva der er sket i trandsporten. og vi skal mødes når vi kommet hjem. dyrlægen giver hende 24 timer hvis hun står på benene der skulle vi ringe igen. det var så måden vi fik hende på :) idag kan man ikk se hvordan hun har set ud :) jeg vil ikk ligge billeder ind hvordan ud så ud da ikk er for sarte sjælle. håber i vil byde hende ind så hun kan se :) ved der ikk er mange gode billeder men der er video der kommer ind også :) og flere billeder tages snart igen :) NYT 11/11/08 ja vi har haft vores længste weekend nogen sinde :( startede med kolik lørdag pga af fejlgæring og det udviklet sig til tarmslynge :( vi havde dyrlæge lørdag aften og søndag og igen igen mandag aften. det første idag tirsdag vi tør tror på hun ikk får tilbage fald :) men det har været hårdt for os begge, da hun kiggede på mig og nemmest bad mig om at gøre noget:( jeg kunne kun gå med hende og nusse hende og sige dyrlægen er på vej :) det var hårdt at se på og ikk kunne noget for hende:( og alt det pga af hun fik nogle gulerødder:( ikk mange kun 2 om dagen. men det kan hun ikk tåle fandt vi ud af :( hun er derfor ikk til slag mere nu og bliver ved mig nu :) OBS der er kommet video af hende:) Hun er lånt ud til en veninde et år med forkøbs ret :) dette pga af jeg/vi ville være sikker på de er det rigtige par :) Det bedste af det hele hun bliver i stalden. og de vil modtage undervisning når de rider. det bliver fedt at følge dem :) især på stævne plaserne :)
Annonce