{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shagya Araber (SH) # obalina^^*-

jeg er best !

Anden særlig race Some-one

hehe (:
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
1988
Højde:
153 cm i stang :) Det er en god højde til mig. En lille hest, det er jo bare herligt fordi jeg skal snart op og ride hest :D Og nu har jeg allerede en! :o) Smart.
Højde:
1.45 I stang
Temperament:
Rigtig dejlig især på tur, der er hun bare mega sød, og hun er ikke bange for en skid. :)
Temperament:
Hun er meget rolig i trav og skridt, men i galoppen kan hun godt være meget varm. Hun er ikke nervøs på nogen måder. Hun er selfølgelig ikke bange for noget, da hun er 20 år.
Gangarter:
Skridt - Middel Trav - under middel, meget kort men den er blevet bedre siden smeden gav hende nye sko på. Galop - middel. Hun har en rigtig dejlig galop, men hun gider bare ikke at gå ned. Men vi arbejder på sagen ;)
Gangarter:
I skridt går hun 20 cm over sit eget spor. I trav er hun meget fin hun er meget nem at sidde på. Hun har en meget fin galop hun har en meget god balance.
Stævner:
Ja, 3 stævner. 1 stævne - klubstævne. Anden sidsteplads :D Wee .. Hun var bare skide dygtig :D 2 stævne - regions stævne. Sidsteplads, men det skal nok blive bedre. Det var jo første udestævne med mig :') 3 stævne - klubstævne. 2 plads ud af 4 :D Wee, vores første roset! Jaaaaaaaaaaa :D
Stævner:
I dressur går hun over 60% i LC og LB klasser og har fået placeringer med hjem næsten hver gang. Da jeg er meget bange for at springe har jeg ikke startet højere end LD i spring. Some-one har dog stor lyst i springningen.
Stamtavle:
Ja hun er ren :) ( Jeg gider bare ikke lige til at skrive HELE hendes stamtavle ind :( )
Stamtavle:
Halv Engelsk Fuldblod og halv New Forrest.
Køn:
Hoppe med stort H. Hun kan godt være lidt hys en gang imellem, men hun er stadigvæk verdens sødeste hest! :)
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Obalina købte jeg sommeren 2008. Jeg fik hende i en for tidlig konfirmationsgave for jeg skulle først konfirmeres d. 8 maj 2009. Så jeg var bare en heldig steg :D Jeg har startet 3 stævner på Obalina. 2 klubstævner i Hodsager og 1 regionsstævne i Haderup rideklub. Det gik ikke så godt i de 2 første stævner, men til det sidste gik det mega godt. Vi fik en anden plads ud af 4 ;) Så det var godt nok. Nu arbejder vi på bedre styrke i halsen, og så få hende til at gå til bidet. Vi arbejder også på at få hende til at gå mere frem for benene. :) Håber i kan lide hende og vil byde hende <3-lig velkommen. Flere billeder kommer senere :) Knus Pernille og Oba <3
Bemærkninger:
Some-one fik jeg for omkring 4 år siden<3 Jeg har altid elsket hende, og jeg gør det stadig. Der kommer aldrig nogen der kan overgå dig skath<3 Årrh, jeg elsker dig!<3 Vi to kunne bare alt sammen, lige fra ride en dressurklasse og vinde den, til at ride et kapløb mod naboen ;b Til at springe en LD hvor jeg er en total bangebuks! Vi to er skabt for hinanden! Da jeg fik dig, var du stiv og var næsten helt uridelig. Du var 16 år og jeg var 8. Men du beskyttede mig ALTID! Du var der altid min skat! Vi kom ud og skulle starte vores første stævne i Hodsager. Vi fik en 2 plads ud af 24. Waauw! Det var startskudet! Nu drøner vi derud af, og INGEN kan stoppe os! <3 Vi klarede ALLE, indtil, du begyndte at blive stiv. :( Alderen var 19 år. Min mor og far troede det var slut. Mit liv var slut. Men så, købte min mor og far en rigtig sød hest til mig: Fly<3 Jeg elskede hende ikke, for jeg var bange for at miste Some-one. Men Fly blev halt næsten lige da vi fik den :( Så Some-one måtte igang igen. Hun blev go' igen. (: Vi startede nogen stævner og sådan. Men så, begyndte hun at halte. Min mor og far sagde at hun måtte væk nu. Det er synd at hun lider! Okay, hun var væk. For altid! Men du vil altid være i mit hjerte skat<3! JEG ELSKER DIG!<3 24/8 -09: Idag er mine forældre lige blevet skilt, jeg savner Some-one mere end nogensinde, hun kunne altid hjælpe mig, når jeg havde det skidt, Some-one jeg elsker dig, :'/ du betyder alt for mig, jeg kunne dø for dig!
Annonce