{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Victor Flavia. *R.I.P*

Stem på Vicktor ikke???

Anden særlig race mai britt

vis i stemmer på min daglige heste som fylder det meste af mit hjerte bliver jeg glad
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1992
Fødselsår:
1980
Højde:
Ca. 150 cm..
Højde:
Temperament:
Har ikke haft Vicktor så længe, da jeg kun har haft lånt ham i ca. 14 dage indtil nu, men umiddebart virker han super sød og rar - både på stald og under rytter. Den første uge var han lidt reserveret på folden og var lidt urolig, når han var alene i stalden, men nu hvor han er faldet til, tager han ALT med ophøjet ro. Så en dejlig hygge-hest er han!!
Temperament:
hun er meget rolig og sød
Gangarter:
Umiddelbart pæne og regelmæssige - og ikke specielt "traver-agtige"... (smil) Kun når han "hurtigtraver" på folden, kan man se, at han er traver, for under rytter- og når han går til biddet, så er de pæne og taktfaste - på trods af race og alder.
Gangarter:
de har været bedre
Stævner:
Har tidligere gået lidt små-stævner i dressur, men det er vist mange år siden. Han har dog ikke glemt tidligere tiders "tricks", da han sagtens kan gå til biddet, lave schenkelvigninger, tilbagetrædninger m.m. Han skal dog ikke gå stævner hos os, da han kun er lånt som hygge- og turhest. Iøvrigt er han jo en "ældre herre", som bare skal nyde tilværelsen som "pensionist"....
Stævner:
ikk nogen
Stamtavle:
Far: Nobel Ebony Mor: Nice Flavia Farfar: Nobel Victory Morfar:Killbuck Pride Farmor: Grandma Wall Mormor: Echella Bogø
Stamtavle:
??
Køn:
Vallak - og en pæn ældre én af slagsen (smil).. Det kan dog mærkes på ham, at han efter sigende er blevet kastreret lidt sent, da han bliver lettere "hingstet", når smukke Laika kommet i brunst.
Køn:
hoppe
Bemærkninger:
Vicktor er en fin mørkebrun (næsten sort)"traverherre" med kun få aftegn. Har kun en enkelt lav sok på venstre bag samt en hvid plet i sadellejet. Frysemærker har han heller ikke nogen af, men stamtavle har han, så traver-afstamningen er god nok!!! Jeg/vi har været så heldige at få lov til at låne ham som tur-/hyggehest i foreløbig seks mdr. og allerede nu, ser det ud til at blive en meget positiv oplevelse.. Vi har haft ham i to uger nu og er allerede blevet MEGET glade for ham, da han er en helt fin hest... Han er super sød og rar, kan rides af alle, er 200 % trafiksikker og er i det hele taget en dejlig hest at være sammen med - både på stalden, på banen og på ture. Super!!! Man skal nu ikke tage helt fejl af hans alder, rolige sind og fornuftige temperament, for han kan sagtens "tænde" og vil meget gerne løbe stærkt, når han eks. ser en stubmark (smil). Så alderen er ihvertfald ikke begyndt at trykke ham endnu, hvilket også kan ses/mærkes, når vi rider vores beskedne dressurøvelser, idet han er smidig og nem at ride og iøvrigt heller ikke føles "stiv" under opvarmningen. Så et dejligt nyt bekendtskab - ham Vicktor.. Derfor glæder vi os også til at lære ham endnu bedre at kende og håber vi vil få glæde af ham i LANG tid endnu.. --------------------------------------------------------------------------- Opdatering d. 1/10-09.. Har købt og betalt Victor i dag. Dejligt at han nu er vores hest. Håber vi får mange gode år og oplevelser sammen?? --------------------------------------------------------------------------- 18/10. Vicktor og mig, (Emilie) sprang 90 cm. i dag=) --------------------------------------------------------------------------- 1/11 Går stadig super fint med Victor. Han er glad og trives og viser mere og mere hvilken god "all-round" hest han er. Camilla rider dressur og ture, Emilie springer ham, Simon (5 år) får lidt "undervisning" på ham og jeg rider lidt til hyggebehov. Så en dejlig hest er han - vores Victor..
Bemærkninger:
mai-britt er en hest på 29 vi fik hende fra brande ride klub da hun blev for gammel. vi ride stadig nogen hygge ture som hun elsker. hun er ´lidt utagtet men det er os okay af hendes alder.. sneen er rigtig dejlig vis du spørge mai britt :)
Annonce