{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Firfod Fridolin - i himlen<3

Jeg har haft fridde i 4 måneder.. :D ..... STEM FAIR..... :D<3

Fjordhest Maja ( død )

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
1981
Højde:
Kat. 1 pony. 147 cm.
Højde:
137 Cm, Kat II
Temperament:
Dejlig rolig.<3
Temperament:
Hun er generalt meget nede på jorden og svært at skræmme ud af hendes gode skind. Hendes tempo er vældigt roligt og hun har ikke travlt med noget som helst, derfor er hun også en god børnepony da hun ikke løber nogen steder men bare lige så stille følger efter og bliver hvor hun bliver placeret. Hun er ikke en særlig snaksalig hest og gider egentligt ikke alt det der kysse på mulen, nusse i hovedet " neeej hvor er du en sød lille hest " - det vil hun helst være fri for. Det eneste hun syntes godt om er hvis man finder et klø sted, så står hun og falder heeeelt hen. Som sagt er der ikke noget der kan gøre hende bange. Men hun har sine dage hvor hun er oppe på dupperne, har glemt at hun er gået forbi den der bestemte blomst de sidste 10år af hendes liv og at hun har set motorcykler de sidste mange år - der er hun også mere vågen i det og man skal være mere opmærksom på hvor man har hende henne. Det sker dog ikke så tit, men ind i mellem så vågner hun lige også er hun frisk.
Gangarter:
Skridt: Over middel. Trav: Middel Galop: Langt over Middel, for ikke at sige perfekt!
Gangarter:
Hendes skridt er som alle hendes gangarter behagelig, traven er lidt lille dog kan andet nok ikke forventes pga. hendes størrelse men man kan da ikke klage over at sidde dårligt. Samme gælder galoppen. Ligemeget om hun jorde der ud af med 117 i timen så sidder man skide behageligt hvis man lige finder balancen.
Stævner:
---OBS--- Dette er kun de bedste resultater, og placeringer er ikke skrevet på! - Vil i vide mere så tjek Info Sport eller bare skriv en privat besked (: + nogle af programmerne er der blevet redet fejl i men det er ikk skrevet! -D-stævner 2009: LA1: 67,93% LA3: 65,33% -C-stævner 2009: LB3: 66,43% LA1: 67,59% LA2: 67,49% LA3: 64% LA4: 65,94% C-stævner 2010: LA3: 67,33% LA4: 67,50% LA5: 63,65% LA6: 65,79% PRI: 63,42% -B-pony (28/08-2010) Mere vil komme!(:
Stævner:
Hun har startet stævner da hun var yngere m. ejer LA i dressur mod hest og sprunget 110cm på enkelt spring samt gået nogen jagter og startet et western stævne en enkelt gang.
Stamtavle:
F: Vernon's Peeping Tom34-88-4306 SWE NF M: Roløkke Fritze NF 1355 DK NF FF: Vernon's Vespers NFS 3198 SWE NF FM: Vernon's Tomasina NFM 21/278 SWE NF MM: Burton Flash NF 322 DK NF I KL MF: * Folehaves vizir 8000127 DK NF M.AVLG Den er meget længe, men det ville tage alt for lang tid at skrive alt det ind :)
Stamtavle:
Ukendt. Hun blev køb som 8års i Jylland hvor hun gik som turisthest. Ham der ejede hende der havde købt hende på et marked og før det vides det ikke hvor hun har været.
Køn:
Vallak.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Fridolin er en pony med en utrolig charme. Jeg købte ham for at få en god lære pony, som kunne lære mig alt(:. Han er en utroelig dejlig og rolig pony, som er meget stævne vandt! Han har været A-pony 2 gange og fået mange fine procenter og også placeringer på landsplan "gamle ejer" ;D. Han er bare ekstremt skønt, og han giver en godt tur hver dag;D FRIDDE<3. Firfod Fridolin<3. Du er smilet på mine læber, en jeg aldrig vil glemme. Du betyder ubeskriveligt meget, er ked af det skal ende såden her, men vil ikke se dig lide sådan som du gør nu :'( 29/6 2011 - Denne dag var den sidste dag jeg så dig:'( Jeg trak dig en tur i grusgraven, du haltede, så jeg trak tilbage til stalden med dig. Selvom du følte smerte, havde du stadig din trang til mad, og gik bestemt efter græsset :'). Jeg kommer til at savne dig, og jeg finder ingen andre som dig mere :'(<3. Du har gjort det godt. Du har været 3xb-pony og 2xa-pony. Du har gået på højt niveau i snart 10 år i stræk<3. Du har givet dig fuldt ud, og jeg havde aldrig dårlige turer på dig. Du lærte mig at ride<3 Du lærte mig at holde af<3 Du lærte mig at holde ved<3 Men du lærte mig ikke at give slip :'( 30/6 2011 - R.I.P Fridde (HIMMELHEST) Du fortjener mere end at gå og lide :'( Du er det bedste der er sket for mig! Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker- og kommer til at savne dig!<3. Vores tid sammen har været perfekt min'skat'<3. Kan kun blive glad når jeg tænker tilbage på alle vores gode turer sammen<3. 2 helt fantastiske år sammen med dig<3 Jeg elsker dig ubeskriveligt i evighed og for altid<3<3<3<3. JEG ELSKER DIG<3<3<3<3 Firfod Fridolin hvil i fred min'elskede'skat';-* Jeg glemmer dig aldrig, og vil aldrig glemmer sådan en fantastisk pony som dig! :'( Fridde<3<3
Bemærkninger:
Maja er en ... Underlig dame! Hun er ikke helt til at regne ud - også alligevel jo. Det der gør hende utilregnelig er at man aldrig ved om man kommer ud til en hest der gider bevæge sig. Hendes adfærd er altid den samme på fold - hun kommer ikke når man kalder ( hvorfor bevæge sig, man står jo lige oven på maden ) men følger frivilligt med når sætter tov i hende. På gange er der ingenting og hun står og snorker. Men når man så kommer uden for, så er det man ikke aner hvad man står med. Den ene hest man kan ende ud med er følgende: en Maja der ikke bevæger sig hurtigere end en snegl og nærmest går på stedet - ikke noget der har med piaffe og gøre, det her foregår i slowmotion. Hun snørkler sig der ud af og benytter en hver lejlighed til at stoppe op, kigge sig tilbage og får hun lov så vender hun om og går hjem. Hun kan på ingen måde drives frem i trav i mere end 10 meter. Er man heldig liver hun op på vejen hjem og har vældig travlt med at komme hjem dvs. man kan ikke stoppe dyret. Udover det så vil hun være meget ligeglad med diverse lyde og ikke vende et øre overhovedet ligemeget om der kommer en gøende hund løbende ud foran hende lige pludselig eller en traktor kørerende forbi. Er hun i dette humør kan man også opgive at få noget ud af hende på en dressurbane. Hun nægter pure at gå fremmad i trav ligemeget hvad man finder på, søger konstant ned imod ledet og stopper foran det når hun går forbi. Derfor kan man lige så godt lade være med at prøve. Den anden Maja man kan møde ( sker 1 ud af 100 gange ): Overgearet hest der tripper der ud af og har meget travlt. Sætter man i galop er hesten skredet sin vej og forsætter bare der ud af. Hun er lettere paranoid og kan blive bange for de underligste ting. Dog er hendes version af bange ikke super voldsom. Enten stiller hun sig og glor på på den ting der er lidt skræmmene ellers giver det et sæt i hende også traver hun 3 skridt fremmad hvorefter hun ikke gider spilde mere energi på det. Denne hest har heller ikke noget imod at være på banen og udføre gerne diverse dressurøvelser til topkarakter på trods af manglende kondi og muskler. Maja blev til en stjerne på himlen d. 10/10-11.
Annonce