{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mc Cloud R.I.P

Hannoveraner (Malmkærs)Wisconsin SOLGT

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1996
Højde:
175 med sko
Højde:
173stg.. meget fyldig! eller skal jeg bare si' meget perfekt! han virker ikke så stor når man ser ham men når man rider mærker man det.. (især hvis han er fræk :)
Temperament:
Opmærksom, da han tit ser efter alt hvad der sker omkring ham :) Og lige meget hvor han står bundet, skal han nok begynde at tygge på trækketov, kæder, udstyr, ja alt hvad man kan få i munden :P så der er noget at holde styr på, men han lærer det vel en dag :)
Temperament:
rolig. lidt tændt. nem at styrer rundt og nem at lære nye ting.. en meget åben hest. han gider på ingen måde at blive nusse pusset om men han er utrolig god til at beundre sig selv! han vil gene arbejde.. ( især hvis det er spring)
Gangarter:
Alle 3 fine især galop
Gangarter:
HELT vildt gode. Han træder rigtig godt over sit eget spor både i skridt og trav. Hans galop er dog lidt lang men han har et kæmpe rygsving.. ( bli'r sq helt søsyg!)
Stævner:
Hans stævne nr.1 D.08-11-2008 Rideprøve 1 hos vindinge Rideklub 61,67% fik ingen placering :o) Hans stævne nr.2 D.02-05-2009 LD2 hos Roskilde Rideklub 61,12 fik ingen placering :o)
Stævner:
jeg har kun staret lc2 +lc3 på ham og fik en 2. plads i begge. han har startet la4 og la3 på dikstrikt plan!!!! men jeg tør bare ikke så højt. han er ca klar til en la. igen.. men jeg er gået brat over fra 2'er pony til en stor hannoveraner så skal lige lære det hele!
Stamtavle:
Ingen officiel Mor: Pocahontas (PIN 420 PI DK) Far: My Pleasure (PIH 28 PI DK)
Stamtavle:
far:weltstar farmor:domdora farfar:wedekind mor:porta lundgaard morfar:øxenholm pioneer momor:duval lundgaard har mange flere men er bare for doven til at skrive dem ind!
Køn:
vallak
Køn:
MEGA (Kig selv. Hehe) - Vallak desværre.. hvis nu han bare kunne være så sød som han er, samtideigt med han var hingst sååh? han har en smuk rød farve ikk?
Bemærkninger:
Sød og dejlig hest altid god at ride på, elsker kys og kram og få godbidder og sliksten. :) D.26/05-2011 Tak for de tre år vi havde sammen :), vil aldrig glemme året 2009 hvar vi var til stævne og til Rikke` s konfirmation. Det var et godt år, men det var desværre også det år hvar du fik dit spat, som nu også er åresagen til at vi skal sige farvel. R.I.P Mc Cloud jeg fulgte dig til det sidste :´(. Håber at du for det godt og jeg vil altid elske dig lige meget hvad, for du var jo min første hest. Husk at hilse Ziwas fra os og sig at vi savner ham og at vi en skønne dag vil blive samlet igen :´) Farvel mine dejlige drenge <3 Du var en del af mit liv Jeg elskede dig Nød at mærke dine bevægelser Gensidig tryghed Vi red os til sejr Godt nok ikke nummer 1 Men vi gjorde det sammen Du og jeg Du måtte desværre aflevere dit liv Dine ben kunne ikke bære dig længere Du var en ener, du var smuk Du sidder i mit hjerte, og i himlen.
Bemærkninger:
yes yes.. jeg har vel bare at sige at han er tilsalg og at han er utrolig dejli XD OBSOBSOBSOBSOBSOBSOBSOBSOBS: HVIS DU STEMMER UNDER MIDDEL VIL JEG GERNE HØRE HVORFOR SÅ JEG KAN GØRE DET BEDRE. :D wisco blev solgt da jeg ikk brød mig om ham han var den perfekte hest med det perfekte sind.. bare ikk en hest for mig. han vill ikk hygge eller nusse og han havde ingen følelser for mig.. følte jeg red på en robot der kun strittede i mod. men nu er han solgt og håber han får et godt hjem.
Annonce