{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Huba <3 *STJERNEN* R.I.P <3<3<3

Stem fair folkens :) Kig alle mine billeder igennem før du stemmer :)

Holstener Charlie M.

Stem fair :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1999
Fødselsår:
1989
Højde:
143
Højde:
Han er ca 164. men er ikke sikker skal derfor ud og måle ham snart.
Temperament:
Hun er noget af det roligste <3
Temperament:
Han er en rigtig sød hest, og rigtig god i hovedet
Gangarter:
Gangarter:
Han har en rigtig smuk skridt. traven er lidt over middel. Galoppen er rigtig lækker og ride i. godt fremad med gode benløft.
Stævner:
SPRING: klub: LC klub: LC klub: LC klub: LB klub: LC 2 plads klub: LB klub: LC klub: LB 1 plads klub: LB klub: LB 1 plads klub: LC 2 plads Klubmesterskab i LC Klubmesterskab i LB showstævne: LB - hold 3 plsds. showstævne: LA Slagelse distrikstævne 1 plads <3
Stævner:
Ingen endnu men i næste måned skal jeg nok ride til et stævne. Har fået afvide at han er blevet redet i Mb i spring og MB i dressur. Næste planlagte stævne. D-stævne i dressur, d. 12. og 13. juni 2010. Deltager måske: Klub/showstævne i springning, d. 22. maj 2010.
Stamtavle:
Stamtavle:
F: Saskibard ll. FF: Sable skineflint. FFF: Arctic star. FFM: Junita. FM: Barde. FMF: Farhmann FMM: Flade. M: Lady M. MF:Tolstoy ox ahsb. MFF: Nasmeshnik ox Ahsb/Rasb MFM: Ailsan ox ahsb MM: Malette. MMF: Ukendt. MMM: Lotte.
Køn:
suppper kønd Hoppe :)
Køn:
Han er en smuk vallak.
Bemærkninger:
Huba er en smuk 1´er pony på 12 år. Er sød og velopdragen. Kan rides af alle, hun elsker at spring og rider LC og LB men skal til at spring LA klasser, Kan rides i terrænet alene og med andre. Er stævne og trailervant, og er meget sød at have med til stævner <3 ¤ En hest Som Dig - Skal man passe godt på<3. ¤ En hest Som Dig - Skal have det bedste af det bedste. ¤ En hest Som Dig - Skal have en masse gode oplevelser. ¤ En hest Som Dig - Skal opdraves ordentligt. ¤ En hest Som Dig - Skal forkæles engang imellem. ¤ En hest Som Dig - Skal have en massere af kærlighed. ¤ En hest Som Dig - Kan kun elskes af mig. <333 jeg skrev dit navn i sandet, men vandet tog det. jeg skrev dit navn på muren, men regnen tog det. jeg skrev dit navn på papiret, men vinden tog det. jeg skrev dit navn i mit hjerte og der vil det altid være<'3<3<3 ...... .*’’*. .*’’*. ......*... ..I.. ...* .......*...........* .........*.......* .............’*’ .........*’’*. .*’’* ........*...Love..* .........*.........* ...........*.....* ..............’*’ ..............*’’*. .*’’* .............*.. You.. .* ..............*........ ..* ................*.....* ....................* Huba du skal vide du betyder alt for mig, alle de ting du har båret mig igennem vil jeg aldrig glemme og du har en kæmpe plads i mit hjerte uanset hvor i verden du er!! Savner dig, og er så stolt over hvad vi har nået sammen <3
Bemærkninger:
Charlie er min nye dressur hest, selvom han er 20 år står han ved leddet og venter på han bliver hentet og skal ride. Nogle gange skal han lige sættes på plads, ellers tror han bare han kan bestemme over en :). Han er super dejlig og ride på og han alle øvelser indenfor dressur og glæder mig til at lærer dem. Han er rigtig sød på folden og han er den eneste vallak på gården, så da han kom derud skulle han lige gører sig til. Det er slet ikke til at se på ham at han er 20 år han har så meget energi og lyst til at lave noget. Lige så snart han ser sadlen stiller han sig ved leddet og venter :) Jeg har fået afvide af gamle ejer at han er blevet redet profesionelt :) Jeg har ikke haft ham i så lang tid så der kommer helt sikkert mere tekst med tiden. :) Har desværre lige kommet til at slette ham, derfor oprettet jeg ham igen. Ville blive glad for en kommentar til ham. :) Øv Øv. Charlie er blivet sparket og har nu stået halt i et par uger, rigtig surt når man lige havde fået ham :( Håber han bliver i orden igen, så vi kan konmme ud og ride nogle stævner :) så er vinteren overstået: og mig og charlie skal ud til nogle stævner så vi kan få oplevet en masse sammen :) Jeg glæder mig helt vildt for charlie er sådan en god hest, som elsker og lave en masse, så nu skal vi afsted.
Annonce