{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lucas<3 den bedste

stem fair

DSP Brooklands Moonwalker

: D
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2002
Fødselsår:
1992
Højde:
Målt 1.gang: 138cm. Målt 2.gang: 139cm. Målt 3.gang: 139cm. Grime cob Underlag 16,5 hovedtøj cob gamacher small klokker small sadel 16,5 dækken 125 Lucas er lidt stor til mig, men er jo også kun 9, snart 10 år gammel? :o)
Højde:
1.46 m. sko
Temperament:
... Han er stille men nogle gange en bandit
Temperament:
Han en rigtigt bamse far, han elsker at være i centrum og blive nusset med. Han vil gøre alt for opmærksomhed og vise at her kommer jeg :) Han er aldrig en som glor om så jeg rider ind foran mange hundrede menneske til f.eks. Odense horse show eller hvis jeg rider en tur i skoven for løse tøjler :) Mooni er der altid for mig! Han stoler på mig så derfor stoler jeg på ham
Gangarter:
Lucas har gangarter middel. :)
Gangarter:
De findes hvis ikke bedre i pony, så Going top gå hjem og put, her kommer Moonwalker ind foran, med en altid stor og rummelig super taktfast trav, som kan gå helt i himlen når han sætter afsted i en fritrav der letter! Han skridt er super og jeg score nemt 8-9 internationalt. Han galop er også lækker og han har super nemt ved gå fra fri til at samle sig helt.
Stævner:
Mange, men gider ikke lige til at skrive dem alle ind nu.
Stævner:
Jeg har slet ikke tal på hvor mange stævner vi har vundet sammen. Men 15 landstævne sejre er det blevet til. Top placeringer i udlandet der i blandt Le'touget, Samur, Bonn og sidst Stadl Paura. Jeg har to gang været så heldig at vinde ved JBK. Vi har vundet Flere Ecco-cups kvallifikationer der i blandt i Sunderved med 76% og i Fredrikshavn med 74.25% I 2007 vandt vi selve Ecco-cup finalen :) Ligeledes i 2007 vandt jeg broze til Dm i billund. Og så til vores største resultat i Juni 2009 blev nordiske mestre for hold samt individuelt i Kür med 75% det var ubeskriveligt fedt!
Stamtavle:
Ingen men det gør ikke noget han skal ikke bruge den .
Stamtavle:
Far; Magnum Mor; Bira Morfar; Lombard
Køn:
Om han er køn?;o Hvad er det da for et spørgsmål!? Ej han er verdens bedste vallak:* <3
Køn:
Avlshingst
Bemærkninger:
Lucas er en fin pony. Lucas er super fin i dressur han er ikke 100% stabil. I spring er Lucas er super sød han spring ikke så gerne fyld til stævner men til træning er han super fin. Lucas er 100% trafik sikker han elsker en tur i skoven, når der ikke er så mange er han super sød, men når der er mere end 3 med er den helt gal med ham han tager bidet fra mig og galopere alt hvad han kan. Men uanset hvor fjollet han kan være er han min Lucas fyr og jeg elsker ham over alt. L:ÆKKER U:ANSET HVA DER SKER ER DU MIN C:UTE A:LTID ELSKET S:ILD<3 . . Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . . . .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. . .glæde & smerte, den del kan du aldrig. tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig. .til at glemme, i mit hjerte skal jeg dig. . ...gemme...i et hemmeligt sted vil du. . . . altid findes for du er en hest!!!!!!!!. . . . . . jeg altid vil mindes, tro det eller. . . . . . . . .ej, jeg kommer altid til. . . . . . . . . . . . . . . . . . at elske. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dig ! . . . . . . . . . . . . . .............@...........@.......................................................... ..........@..@......@..@........................................................ ........@....@@@@...@...................................................... ...........@...............@....................................................... ............@...@...@..@........................................................ ...........@...............@......@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.. ...........@@@@@@@@....@...............................................@ ........@@................@@.....MUHH!!..JEG..ER..EN..KO..........@ ......@@....@.......@....@@....OG..JEG..VIL..BRINGE..DIG......@ ....@@@..................@@@.................LYKKE........................@ .......@@..................@@.....HVIS..DU..KOPIERE..MIG..........@ .........@@...............@@..................OG..SÆTTER.................@ .............@@.......@@....................MIG..IND..I..DIN.............@ ................@@@@ ....@.......................PROFIL....................@ .................................@...................................@..........@.. ...................................@..............@..................@.........@.. ......................................@.........@......................@......@... NYT. Da Lucas har været halt i 2 måneder med to hovbylder. vi er først nu begyndt med genoptræning
Bemærkninger:
Moonwalker har jeg haft i 5 år, og vi har været igennem store opture og store nedture. Jeg elsker ham over alt og han vil altid være i mit hjerte. Hvis jeg kunne gøre det lige nu villle jeg bare takke ham så meget for alt hvad han er gjort og betydet for mig. Tak moonie Hellere at i ikke gi'r nogen bedømmelse end at i skriver super Super mega lækker pony -HØJ!
Annonce