{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mc Cloud R.I.P

Pinto Zefir

heeej bare stem fair :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2005
Højde:
175 med sko
Højde:
1,68 cm dejlig højde :) Men han vokser nok mere endnu :)
Temperament:
Opmærksom, da han tit ser efter alt hvad der sker omkring ham :) Og lige meget hvor han står bundet, skal han nok begynde at tygge på trækketov, kæder, udstyr, ja alt hvad man kan få i munden :P så der er noget at holde styr på, men han lærer det vel en dag :)
Temperament:
Sød og rar... er glad for børn ;) hehe
Gangarter:
Alle 3 fine især galop
Gangarter:
over middel i alle gangarterne :)
Stævner:
Hans stævne nr.1 D.08-11-2008 Rideprøve 1 hos vindinge Rideklub 61,67% fik ingen placering :o) Hans stævne nr.2 D.02-05-2009 LD2 hos Roskilde Rideklub 61,12 fik ingen placering :o)
Stævner:
Han er for ung til at starte :) men stævner kommer på et tidspunkt :)
Stamtavle:
Ingen officiel Mor: Pocahontas (PIN 420 PI DK) Far: My Pleasure (PIH 28 PI DK)
Stamtavle:
Far: cedro Mf. zefir
Køn:
vallak
Køn:
Dejlig vallak...
Bemærkninger:
Sød og dejlig hest altid god at ride på, elsker kys og kram og få godbidder og sliksten. :) D.26/05-2011 Tak for de tre år vi havde sammen :), vil aldrig glemme året 2009 hvar vi var til stævne og til Rikke` s konfirmation. Det var et godt år, men det var desværre også det år hvar du fik dit spat, som nu også er åresagen til at vi skal sige farvel. R.I.P Mc Cloud jeg fulgte dig til det sidste :´(. Håber at du for det godt og jeg vil altid elske dig lige meget hvad, for du var jo min første hest. Husk at hilse Ziwas fra os og sig at vi savner ham og at vi en skønne dag vil blive samlet igen :´) Farvel mine dejlige drenge <3 Du var en del af mit liv Jeg elskede dig Nød at mærke dine bevægelser Gensidig tryghed Vi red os til sejr Godt nok ikke nummer 1 Men vi gjorde det sammen Du og jeg Du måtte desværre aflevere dit liv Dine ben kunne ikke bære dig længere Du var en ener, du var smuk Du sidder i mit hjerte, og i himlen.
Bemærkninger:
Zefir er en fantastisk dejlig hest. Kender ham ikke så meget endnu, men håber på at han bliver så god, så vi kan komme langt inden for dressuren... Om spring ved jeg ikke noget, for han er ikke gammel nok endnu til at spring højt... han er opkaldt efter hans farfar... Håber på at i godkender ham... Han er 2 ½ Jo han er blevet tilredet lidt for tidligt :( Han er blevet tilrdet i polen og der tilrides heste/ponyer i en tidlig alder... og Zefir blev tilredet i 2½ års alder, men det viste jeg ikke noget om ;( Han er ikke kommet hjem til mig endnu... så kan ikke tage flere billeder af ham:) Kælenavg Kæmpe Baby:) Z= Zød E= Enormt Smuk F= Fjolle Hoved I= Indre Smuk R= Røv God Jeg elsker dig baby
Annonce