{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Frostegaards Honeymoon.$:

stem fair. (:!

Fjordhest Klemmed's Anemone SOLGT

stem fair. (:
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2000
Højde:
147 cm i stang. - 1'er pony. $:
Højde:
Ca. 145 cm.
Temperament:
virkelig rolig i tempramentet, men eftersom jeg kun har lige er begyndt at ride hende, så er det lidt svært. men hun virker virkelig rolig, og ville ikke gøre nogen noget fortæd overhoved ! $: der går virkelig godt mellem mig og hende indtil videre og vi er allerede kommet et godt stykke. (:
Temperament:
Rigtig sød, samarbejdsvillig lige så snart hun lærer rytteren af kende, kan godt være hidsig, og fremadgående.
Gangarter:
. skridt ;; dejlig skridt. (: . trav ;; virkelig nem at drive & nem at sidde ned i. (: . galop ;; virkelig dejlig & rummelig galop, utrolig nem at drive og fantastisk at sidde i. (:
Gangarter:
Skridt: Hun kan både gå hurtigt og langsom men super dejlig og side i. Trav: Du kan en god nedsidning med det samme! Letridning er og super, især i spring. Gallop: Dejlig blød gallop, men elsker og gallopere stærkt! ;)
Stævner:
- ingen med mig, endnu. d: da jeg næsten lige er startet med at ride honeymoon har vi ikke nået nogen stævner, men jeg tror ikke der går længe før vi skal ud og prøve et eller andet og se hvordan det går. men jeg mener at hun har været til en masse stævner med hendes forrige ejere. og jeg tror at hun vil tage det helt cool.(:
Stævner:
Hun gennenmførte Hubertusjagt i 2010. (Bom nær jord) Træningsstæven i juli i NBKR, 40 cm. En fejlfri rundte + en roset. Klubmesterskaberne i NBKR i d. 4 september 2011, 40 & 50 cm. Dette var dog sløjfespring, men vi fik to fejlfrie runder, og 2 rosetter. Havde den mest fantastiske pony den dag! Stævne i NBKR d. 10 september 2011. 40 & 50 cm. Desværre ingen placering da vi fik en nedrivning i hver klasse, men det var og hendes første indendørs stævne, og havde ikke fået redet så meget inden der. Så var tilfreds med en så rolig og dejlig pony jeg havde! :) Nissestævne i NBKR d. 3 - 4 december 2011. Dressur: LC2, desværre ingen placering. Første dressur stævne og vi red til 51.1% Spring: 50 & 60 cm. Ingen placering da det var sløjfespring, første gang vi sprang uden pelham i langtid. Dejlig pony, som var glad for at komme ud og springe igen. Spring: NBKR d. 30/6 - 2012. 60 cm, 2 plads. 70 cm, fejlfrit. Militarystævne: VNKR d. 8/7 - 2012, tøsedreng fejlfrit. Spring: NBKR d. 14/7 - 2012, 70 cm, et stop ved det ene spring, pga. for lidt fart. 80 cm, 2 sekunder for langsom, ellers fejlfri. Spring: NBKR d. 15/7 - 2012, 70 fejlfri, roset. 80 fejlfri, roset. Hubertusjagt 2012, ponyfelt, 2 stop pga. mine ben gik i kramper. Nissestævne i NBKR 2012, 80 cm fejlfri, 90 cm et stop pga. rytterfejl.
Stamtavle:
Mor : Øxenholm Bumble Bee. Far : Øxenholm Godot.
Stamtavle:
Nej desværre.. Men bliver altid spurgt omkring hende når jeg er ude til stævne. Så det er rigtig ærgeligt! /:
Køn:
utrolig køn... hoppe. $:'
Køn:
En dejlig hoppe.
Bemærkninger:
honeymoon er en flueskimmel 1'er pony, et lille kendetejn er den plet hun har på mulen. hun er virkelig sød og vil ikke gøre en flue fortræd. når man skal hente hende på fold kommer hun selv vrinskende hen til en, og man kan ikke mærke forskel på hende om man rider inde i ridehus eller udenfor. og honeymoon skal have føl omkring sommerferien 2011, det bliver rigtig spændende at se hvordan det går. men honey er en virkelig sød & smuk pony, og jeg elsker hende rigtig højt. (: honeypusser, du er en fantastisk sød pony, jeg nyder hvert sekund med dig. jeg kan mærke at dig&mig virkelig får det godt sammen. du er en pony jeg glæder mig til at prøve en masse ting med, og lære en masse nyt. du er sindsyg køn, det helt utroligt. jeg elsker dig virkelig højt. der findes ingen som dig, du er meget bedre & smukkere end hvad jeg havde regnet med, og så står du der i stalden og stråler som et lys... uff, ponyskat. i love you.. $: ♥
Bemærkninger:
Man siger det er kærlighed ved første blik, det var det med os to.. D. 26/5-2010 kom Anemone til Bornholm, jeg havde købt hende for alle mine konfirmations penge. Aldrig havde jeg glædet mig til noget så meget før, hun kom sent om aften, stod og nussede med hende i en time i boksen, for var bare så glad for at hun endelig var blevet min. Anemone er en super sød, og dejlig pony, som gør sit bedste for mig. Hun er en fremadgående pony, og kan til tider godt være hidsig, og kræver derfor en del tålmodighed. Men hun kan virkelig og bare sparke røv når man kender hinanden, og gå som en drøm. Hun er 100% spring pony, det blev hun og købt som, i sommeren 2012 gik vi fra 50 - 100 cm, takket være min dygtige træner Frederikke Letholm Kofod! Her i vinteren 2012 - 2013 har jeg prøvet at få puttet lidt dressur i hende, hvilket har givet gode resultater, Anemone kan nu gå i holdning i skridt og trav, galloppen arbejder vi med, og hun gør store fremskridt. Da vi ikke rigtig har kunnet komme afsted til spring her i vinteren. Anemone rides i bidløst, og fungere rigtig godt med det, bliver kun redet i bid ved jagt eller military. Derfor stiller vi ikke dressur stævner, selvom jeg tror at hun vil kunne komme langt indenfor det. Grunden til at Anemone rides bidløst er at hun ikke bryder sig om biddet, hun tager hovedet op, og har tildens til at løbe. Man kan nok godt tilvænnede hende til det, men hun fungere så godt bidløst så derfor har jeg valgt at jeg ikke ville prøve at gøre hende bid vant igen. I spring er Anemone frisk og fremadgående, og meget ærlig! Laver rytteren en fejl, gør hun alt hvad hun kan for at redde ens røv, dejlige pony! I dag d. 6/6-2013. Blev Anemone hentet, hun er blevet købt tilbage af gamle ejer, da mine pony år er slut, og jeg gerne ville ride hest. Tak for 3 fantastiske år min skat. <3
Annonce